2 ay
En İyi Görüşler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Görüş
13Görüş
u
s
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ben Bir otelde güvenlik işindeyim vardiyeli çalıştığım için Çok da fazla hayatımla ilgili bir plan yapamıyorum en fazla yaz için plan yapıyorum o da tatil için ama Aralık için eğer bir plan yapacak olsaydım sadece aralık ayı için değil her zaman için şunu söylerdim ki insanlar sadece biraz insan olma şuurunu üzerinde taşıysa keşke bunu isteyebilirim
2022 yi güzel hatırlatacak gelişmeler olması
Görüş
13Görüş
Ufak çaplı güzel planlarım var olurum yapabilirim buraya yazmamamın sebebi şu bir şey söyleyince duyurunca olmuyor o yüzden ufak çaplı güzel planlar diyorum
Umarım planladığınız gibi gerçekleşir.🙏🏼
Yapabilirsem daha fazla eğitim öğrenme bilgi kültür aşılamak kendime
Olmak istediğim kişiye dönmek için adımları sağlam atmak ama hep vazgeçtiğim için bu defa kararlı olmak istiyorum. İnşallah.
Aralıktan bir beklentim yok ama kendimden var. Biraz bencil olabilmeyi isterim. Ve bu beklenti aralık ayında gerçekleşir mi bilemem :)
Bir beklentim yok. Artık her şey sıradanlaştı benim için.. Yeni bir şey mi olacak, olsun bitsin. Kötü bir şey mi yaşanacak, yaşansın gitsin.
Bir beklentim yok. Her zaman hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum.
Aralık ayı için harika kararlar aldım muhtemelen uygulamam ama olsun önemli olan düşünmemdi 🤣🤣🤣
Aralıktan beklentim hızlıca geçip ocağa gelmesi. Sonra da ocakta evime gidebilmek
Ayı güzel kapatıp yeni yıla ciddi bir birliktelikle girmem istiyorum.
Aralık'ı ben yarattım zaten. Ne bekleyebilirim ki? Putperest miyim...
Beklentim yok zaten bu senede hayatımda hiçbir gelişme olmadı her sene aynı yaşam döngüsünün içindeyim
Kariyerim ile ilgili gelişmeler olacak gibi aylardır uğraşıyorum. İnşallah sonuç alabilirim bu ay
Tek isteğim aralıktan çabucak bitsin yılbaşı gelsin işimize gücümüze bakalım 😂
Aşka kapıyı ARALIK’lı bırakmak aralıktan sonra gönül işlerine çevrimdışı olacağım kendimi tamamen hedeflerime odaklayacağım kararım net 😂
Hiçbir beklentim yok
Aralık'tan ya da hayattan beklentim yok.
Artık aşk olsa diyorum.
Odamı komple değiştiriyorum inş başarıcam
dolu dolu aşk istiyorum evlilik istiyorum
Ehliyet alınıcak
Sağlık huzur şans.
En İyi Görüş