Astroloji & Burçlar 1 ay Aralık ayında senin burcunu ne bekliyor😄? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 yine ben ve yine bir burç sorusu 😂😂 sıkıldınız biliyorum ama eğlenceli oluyor beeeee 😄✌🏼aşk varmiş 🫣 nerde nerde nerdeeeee?😂 Aralık ayında senin burcunu ne bekliyor😄? Görüş Yaz 16 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Üşüyenbuz Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 72% Oğlak 1 ay Burç olayına inanmam takılmamBen gerçeklere bakarım yaşadıklarıma Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 22 , eig 57% Koç 1 ay Öfke nöbetini benden uzak tutsunlar yoksa çok kötü olur🙊 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ecriins0 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Yay 1 ay teraziyim ama o şans ben de yok tabii onu bırakabilirsem bu sefer olur belki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Bilge Yaş: 29 , eig 99% Oğlak 1 ay Sinir stres mi.. umarım yanlış okumuşumdur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aşkınsın Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eig 74% Kova 1 ay Son bahardan sonra haliyle kış gelir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Savas86 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eig 96% Yay 1 ay Aşk varda? Kime inanacaz? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 100% Koç 1 ay Garibanın yüzü güler mi 🤣🤣 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 50% Koç 1 ay Öfke nöbeti diyor😮💨 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
m Kartopu0 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 100% Akrep 1 ay Akrep, Allah korusun hgj Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% Koç 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 2,6b görüş paylaştı. Durgun süreç Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% Yay 1 ay Öfke nöbeti.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Ekselanshazretleri Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Boğa 1 ay Boğa burcu 😎😎 gülsün artık yüzümüz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Bilge Yaş: 42 , eig 78% Yay 1 ay İnşaAllah oğlak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
volralder Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 97% Oğlak 1 ay Nerde gülecek yüzüm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Aşk mı var? Aman, uzak dursun. 😄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 22 Aslan 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 302 görüş paylaştı. Anti depresan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Burç olayına inanmam takılmam
Ben gerçeklere bakarım yaşadıklarıma
Öfke nöbetini benden uzak tutsunlar yoksa çok kötü olur🙊
teraziyim ama o şans ben de yok tabii onu bırakabilirsem bu sefer olur belki
Sinir stres mi.. umarım yanlış okumuşumdur
Son bahardan sonra haliyle kış gelir
Aşk varda? Kime inanacaz?
Garibanın yüzü güler mi 🤣🤣
Öfke nöbeti diyor😮💨