Astroloji & Burçlar Aralık ayında senin burcunu ne bekliyor😄? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor yine ben ve yine bir burç sorusu 😂😂 sıkıldınız biliyorum ama eğlenceli oluyor beeeee 😄✌🏼aşk varmiş 🫣 nerde nerde nerdeeeee?😂 Aralık ayında senin burcunu ne bekliyor😄? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Durgun süreç 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% Oğlak +1 yıl Burç olayına inanmam takılmamBen gerçeklere bakarım yaşadıklarıma 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% Koç +1 yıl Öfke nöbetini benden uzak tutsunlar yoksa çok kötü olur🙊 1 0 Yorumla
ecriins0 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Yay +1 yıl teraziyim ama o şans ben de yok tabii onu bırakabilirsem bu sefer olur belki 1 0 Yorumla
Aşkınsın Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 91% Kova +1 yıl Son bahardan sonra haliyle kış gelir 1 0 Yorumla
Ekselanshazretleri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 95% Boğa +1 yıl Boğa burcu 😎😎 gülsün artık yüzümüz 1 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% Oğlak +1 yıl Sinir stres mi.. umarım yanlış okumuşumdur 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 374 cevap paylaştı. Anti depresan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Durgun süreç
Burç olayına inanmam takılmam
Ben gerçeklere bakarım yaşadıklarıma
Öfke nöbetini benden uzak tutsunlar yoksa çok kötü olur🙊
teraziyim ama o şans ben de yok tabii onu bırakabilirsem bu sefer olur belki
Son bahardan sonra haliyle kış gelir
Aşk varda? Kime inanacaz?
Garibanın yüzü güler mi 🤣🤣
Boğa burcu 😎😎 gülsün artık yüzümüz