Dün bir arkadaşımla sohbet ediyordum. Sen ne bekliyorsun Bi adamdan dedi. Bende açıkladım, beni sevmesini saymasını ilgilenmesini aynı şekilde bende ona bunları vereceğim. Dedi ki çok gereksiz bunlar? İlişki denen bsey yok ona göre. Seviş geç. İçi boş insan ilişkileri nasıl tatmin ediyor ya milleti?
2 ay
Bu devrin flört anlayışı canınızı sıkmıyor mu?

Merhaba,
Dönemin ilişki anlayışı hızla tüketim ve seçeneklere ulaşmanın yani teknolojinin gelişmesiyle arttığı için böyle bir anlayışı ortaya çıkardı. Sadece bedensel hazza dayalı bir ilişki kişiyi bir süre sonra değersizleştirerek ruhunu zehirleyecektir. Tatmin duygusundan sonra ruhsal yaşanan boşluk hissi o mutluluğun yerini alacak ve daha büyük sorunlara neden olacaktır. Bizim beklentinizin farklı olması sizin yanlış düşündüğünüz anlamına gelmez. Tercih meselesidir. Sizin tercihiniz de sorunuzda anlaşıldığı üzere popüler olan bu fikirle ters düşmekte. Siz beklentilerinizi karşılan bir ilişki için sizinle aynı fikirde olan biriyle karşılaşana kadar beklemede kalabilirsiniz. Geneli fikrinin böyle olması sizinle aynı düşünceyi paylaşan karşı cinsin olmadığı anlamına gelmez. Önemli olan bu süreçte o genelin arasında size istediğinizi verebilecek kişiyi seçmeniz. Bunun dışındaki görüşlere saygı duyun ve onların da aynı saygı göstermelerini talep edin.
Çok zor bir dönemden geçiyorum ve geleceğe maalesef umutsuz bakıyorum