Dün bir arkadaşımla sohbet ediyordum. Sen ne bekliyorsun Bi adamdan dedi. Bende açıkladım, beni sevmesini saymasını ilgilenmesini aynı şekilde bende ona bunları vereceğim. Dedi ki çok gereksiz bunlar? İlişki denen bsey yok ona göre. Seviş geç. İçi boş insan ilişkileri nasıl tatmin ediyor ya milleti?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAbi hep bunlar tinder gibi uygulamaların temelini oluşturan hızlı bakış açıları yüzünden oluyor.
Artık bir çok kişi hayatında uzun süre birini istemiyor.
Sevişmek mi istedi canı uygulamalardan aynı duygulara sahip, isteğine göre, sağlıklı sağlıksız ortamlara göre güvenilirlik derecelerine bakıp seçip 10 dk yarım saat bu ihtiyacını görüyor.
İlgi mi istedi oda aynı şekilde her şeyi teknolojik anlık geçici duygusal bağlara yaymaya başladılar.
Birisi ile iyi kötü her duyguyu uzun süre paylaşma devri maalesef bitiyor.
Bunun yansıması yapay zeka ile yaşanacak dokunma felan filanı insansız ama her hissi beyni kandıracak şekilde yaşıyor gibi yaptıracak.
Hali ile insansı olması için de robotlar üretiliyor, robotik teknoloji daha çok cinsel bazlı gelişiyor.
Sonumuz yabanileşmeye doğru gidiyor iletişimsizlik çağı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Allah'a şükür bu şekilde düşünen bir kız buldum... yemin olsun bizim gibi düşünen insanlar lazım bu çağda. O kadar mide bulandırıcı bir zamanda yaşıyoruz ki kimin eli kimin neresinde belli değil. Erkek / Kız fark etmeksizin her haltı yiyip sonra iş evlenmeye gelince ama ben temiz kız ya da erkek istiyorum demek hakkınız değil...
Ben 25 yaşına kadar sevgili yapamadım sırf bu yüzden. Açık konuşucam ben kendimi ilerdeki eşime saklayan biriyim Çünkü midem almıyor artık bu olanları. Bir kızla görüşüyorum eski sevgilisi ile yaptıklarını anlatmaya başlıyor sonra bir daha yazmayınca neden yazmadın oluyor... acaba neden yani? En son tanıştığım kız bari ilişkimiz yürümüyecekse hiç değilse elin boş gitme deyip eve çağırdı... bu kadar basit mi Allah aşkına?
427 Yorumla- +1 yıl
Ne işle meşgulsün
- +1 yıl
Anladım kariyer sahibisin o zaman
- +1 yıl
Kızlarla Instagram da mı tanışıyorsun peki yoksa çalıştığın iş ortamında mı
- +1 yıl
Anladım yani Instagram da mı yazıyorlar sana
- +1 yıl
O zaman tipin iyi olmalı senin onların yazdıklarına göre
- +1 yıl
O para yalnız doğru diyorsun ama etken o yani
- +1 yıl
Araban var mı peki senin
- +1 yıl
Maşallah kaza bela vermesin güzel araba
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sevişmek içi boş bir şey değil ki. Hayatımızda yaşanan en keyifli şeylerden birisidir.
Siz türk kadınlarının sorunu, ilişkiye başlama adımı.. İşte erkekler de bu yüzden size yalanlar söylemek zorunda kalıyor.
Erkeğin önceliği umumiyetle seks, kadınınkisi de duygusal bağ kurmaktır.
İkisi de sonuçta aynı yere çıkacak. Sadece başlangıç noktaları farklı. Ne gerek var ki bu kadar kasmaya? Önce bedenler tanışabilir pekala..
02 Yorumla
Soran+1 yılBedenler tanışınca erkek ben bunu si. ktm değer vermeme gerek yok diyor ama maalesef
- +1 yıl
Bu olası bir durum. seks, karşılıklı haz alınan bir mutluluk değil mi? Sonrasında duygusal bir bağ kurmak çok mümkün. Zaten bir erkek ilişkiden sonra sırf bunu yaptı diye kadını değersiz görüyorsa zaten bu erkek kadın için iyi bir seçim olmaz. Adamın kadını bu yüzden. birakmasi kadın için hayırlı bir sonuç olur. Ama ilişki süresince başka konulardan dolayı soğuma mesafe oluşup ta ayrılık olabilir. Buna da saygı duymak lazım.
Bence sonuç olarak, aşkın seks için bir yalan malzemesi yapılmaması önemlidir. Bunun için de önce bedenlerin tanışması daha sağlıklı. bir başlangıç olur diye düşünüyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Gayet keyifli bence, cinselliğin rahat olması zaten gerekli.
Eğer duygusal bir ilişki istiyorsan o da mümkün, sadece duygusal ilişkiyi isteyen kişiyle denk gelmen lazım.
Yani günümüzde ilişkiler rahat olduğu için duygusallık isteyen kişiler duygudan vazgeçmemiştir bence.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu devir böyle yapacak bir şey yok
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBenimde canımı sıkıyor biraz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba ; "Yalnızca hakikat iyileştirir."
Güzel bir sözüm var ; Zifiri karanlıkta olsan bile, içindeki güzel niyetinin yansıması olan faydalı ışığını yakarak etrafını aydınlat.
Şahsen tecrübe sahibi büyüklerim'den duyduğum ve ekstra öğrendiğim flört anlayışım ;
Karşında'ki insanla yuva kurma adına muhattaplığında'ki yapman gerekenler ;
Niyetin net, sözün net, sevgin net, saygın net, empatili bakış açın net, anlayış ve hoş görülü oluşun net, sadakatin net, vefan net, Allah'ın emir ve yasaklarına uygun olarak yuva kurma niyetin olan insanla muhattaplığında'da net ol..
Asla resmi ve dini nikah olmadan karşımdaki bayana zaruret harici temas etmem neden'mi? ; Evlenmemiz garanti değil, anne ve babasının değerlisi ve de özeli ayrıca bana yuva kurmamız üzeri görüşün diye emanetidir kızı, kendi kız kardeşime sevgilisi ve ya nişanlısı olan başka erkeğin nikahsız temas etmesini, sevişmesini vb. asla istemem'ki sevgilim olacak insana sevişme ve aşamalarını uygulayayım, ayrıca islam dinine iman etmiş bay ve bayan nikah harici zaruri durumlar harici bir birine temas edemez ve bir oda'da yanlız kalması caiz değildir. Eğer evlenmek nasip olmazsa? ilerde eşi olacak insana başı dik güvenilir ve günaha girmemiş şekilde gider ve yuvasını kurar bayan :).
Yuva kurma muhattaplığına girmeden önce ; Dünyevi ve manevi bilgisi olan bir psikoloğa gidip, evlilik niyeti ve eş bulma ile eş adayıyla muhattaplık, yuva kurmak nasip olursa evlilik içi ihtimalli çıkecek problemler ile çözüm yolları problemleri engelleme adına olumlu uygulamalar vb. konularının tüm aşamaları konusunda istişare etmek gerek, karşı cinsi anlamak adına faydalı kitaplar okumak gerek, sadece sevilen insanla değil ailesi ile'de muhattaplık olacağı için ailesinide iyi tanımak gerek.
Bunlar şahsi görüşümdür, kimseye kendi bakış açım, düşüncem ve uygulamalarımın aksini yapanlar vardır diye düşünerek o insanları kötülemek ve eleştirme vb. gibi bir niyetim yoktur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılAklıma bir şey takıldı size sormak istiyorum.
Sadece bir defa oturup bir kahve içmiş kadın ve erkek.
Bu buluşmadan sonra belki 3 gün konuştuktan sonra 3 sene hiç konuşmamış olsun.
Erkek kadını 3 sene sonra yol ya da mekanda selamı almaya bir kadın olsun.
Bu 3 sene içinde kadının bir ilişki olmuş ve 3 sene sonunda bitmiş.
5 gün önceye kadar hiç konuşmayan iki kişi ortak arkadaşı ile birlikte aynı ortamdayken kadın telefon numarasını (hiç görüşme zamanında erkek kadının numarasını geri dönüş olmaması nedeniyle silmiş) erkeğin telefonuna kaydetmiş olsun.
Şimdi soruma geliyorum bu iki farklı cins 1 defa görüşü bir kaç mesajlaşma süresi içinde erkeğin haberi olmadan flört etmiş olur mu?
Lütfen dalga geçmeyin.
Ciddi bir şekilde yorum bekliyorum00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok hızlı yaşananılan ilişkilerde. Umduklarını alamadıklarında bunu kabullenmek zorunda kaldılar. Hayal kırıklığı burada başlıyor. Doğru insanla uzun ilişkide oluyor. Sevmek sevilmekte oluyor. Flört aşamasından öteye gitmeyen ya kazanova ya sırtlan ya da playboy. Bunun farkına varılması gerek.
10 Yorumla
+1 yılİlişkinin de türleri var tabiki. Sen daha çok maneviyatı yüksek ve seni duygusal anlamda doyurabilecek bir ilişkiden yanasın. Arkadaşın da anlık zevklerden yana. Bu çağın flörtözlük kriterleri bana da uymuyor maalesef. Neyse en azından arkadaşın gibi düşünenler ve onların da aynı kafada olan partnerleri birbirlerini buluyor da sapmada böyle insanlara denk gelme olasılığımız birazcık da olsa azalıyor. Bir gün maneviyat kazanacak ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen corona olduğunda nasılsın diye merak edip mesaj attım diye beni engelleyen adam onlyfans kullanan kızla sevgili olmuş.. Kıza paralar yağdırıp yalvarıyormuş. Kız da bunu diğer cilveleştiği adama anlatıyor. Neyse bi beklentim yok. Yalnızlığım daha az incitici.
06 Yorumla- +1 yıl
Şöyle kral bi adam olamadik 🦁👏🌼
Cevap sahibi+1 yılKral tacı olarak boynuz tercih etmeniz :) darısı başınıza tez zamanda
- +1 yıl
Nxxnjxjxjjddj adam kralmis valla deger gorup unutulmucak biri. Boyle biri olurum ins. Kalite falan ortadoguda onemsiz seyler ben bi faydasini gormedim🥰💫
Cevap sahibi+1 yılTam ortadoğulu zihniyeti. Umarım olursun
- +1 yıl
Muhataplarimiz norvecliler olmucaksa biz de ortadogunun kizlarina gore sekil aliriz napalim xnjxxj
- +1 yıl
@persistence7 vay be güzel kardeşim hayali olan erkekler varmış tövbe tövbe
+1 yılÇoğu kişi sevgi aramıyor cinselliğe açlar cinselliğe aç oldukları içinde böyle oluyor ama herkes böyle değil tabi sen beğendiğin erkekleri bir göz önünden geçir maceracı erkekler ise yapacak bir şey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamda seviştin örneğin sevişmekte temelde sevgiye dayanır aslında yoksa spor yapmış olursun sadece. Sevişirken sarılma yok öpme yok dokunma yok boşalınca sarılıp kokusuyla uyuma yok. O seks nasıl tatmin edebilir?
- +1 yıl
O kadar kötü niyetli duygusuz insanlar var ki yani sevgi ile bu işi yapmayan kadını sadece cinsel obje gibi gören insanlar dolu o yüzden cinsellik arıyor o tür insanlar tabi dediğiniz gibi saf ve temiz seven insanlar da bir o kadar var
Feministlerden uzak dur. Gereksiz dediği şeyleri gençliği güzelliği bitince köpeklerden kedilerden dilenecek.
Değer görmek isteyen değerli davaranır ve değer görür. Bunlara gerek yok diyen kadını m@l gibi kullanır atarlar.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇoklu ilişkiler insanı herzaman her anlamda daha fazla yıpratır oyuzden tekli ve duygusal ilişkiler daha sağlıklı ve uzun vadeli olur ben duygusuz bir ilişkiye karşıyım ve herşeyin yerinde ve zamanında yapılması taraftarıyım 🤗
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. bence gayet normal bi istek düşüncen bende bu şekilde düşünüyorum fakat doğru bir kişiye denk gelemedik maalesef bu zamanda zor gerçekten istekler farklı kimse kimseye de ne sevgi nede güven veriyor
01 Yorumla- +1 yıl
ben de sizin gibi düşünen biriyim. Nadir de olsa sizin gibi düşünen insanların olması güzel bir his...
Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. Karakter meselesi instg. Veya diğer sosyal hespta tanışıp takılan insanların oldugu gibi karşılıklı sevgi anlayış bekelyen insanlarda var. takılma bu tip karakterlere kedili evde yalnız oleceklerden arkadasin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi herkesin anlayışı farklıdır bazı insanlarla sadece sevişilir bazılarıyla sadece duygusal takılınır bazılarıyla her ikisi de olur işte onu bulmak lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ikisinide istiyorum işte problem bol çünkü cinsellik olunca duygu kısmı olmuyor nedense
- +1 yıl
Ya bizim ülkemizde insanlar ilk ilişkilerini çok geç yaşıyor sevgili olmak bile çok geç oluyor millet o yüzden tecrübesiz genelde bilmiyorlar bunları bir arada yürütmesini
Soran+1 yılO kadar haklısın ki
+1 yılBunu basitleştiren insanın kendine saygısı yoktur. Her şeyi tüketilir ama ruhu tüketmenin yerine hiç bir şey gelmez. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Bu konuda çok azınlıkta kaldık maalesef.
10 YorumlaBunlar nasıl kızlar ben anlamıyorum. Ben yanlış zaman doğmuşum yemin ederim ya. Nerde kaldı saygılı aşklar. Nerde kaldı mutlu huzurlu yuvalar
13 Yorumla
Soran+1 yılİnsan geleceğe umutsuz bakıyor gerçekten diyorum çocuğumun babası böyle mi olacak napacam diye
Soran+1 yılAmin bacım 😅 Allah iyilerle karşılaştırsın
+1 yılGenel düşünce yapısı çok kırıcı, tensel temas tabii ki bir ilişkiyi yürütecek etmen sayılabilir fakat sevgi olmadıkça kopuşunun da çok kolay olduğunu söylemeden geçemem. Bir insani sevmek değer vermek, hoş görmek, yanında olmak istemek bunlar güzel ve sağlıklı yaşanıldığında uzun ömürlü hislerken basit ve yüzeysel şehvet duygusuna kaçılması birazcık can sıkıcı.
00 Yorumlaİnsanlar maalesef günümüzde ilişki konularını çok basitleştirdiler. Çoğu insan one night tarzı takılmaya başladı. Bence belli bir doyma seviyesine kadar tamam ama hep de şahsen benim midemin kaldırabileceği bir durum değil. Eskiden böyle değildi şimdi flört müsün sevgili misin arkadaş mısın çözmek bile çok zor…
00 Yorumla
+1 yılBuna flört denmez, evlilik hedefi olmayan ilişkiler bunlar. Evlilik sonrası yapılacak işleri öne alıp bu aşamada tanışması gerekirken sadece eğleniyorlarsa onların evliliği de sorunlu olur çünkü ne kadar flört etmiş olsalar da tanışmamışlardır aslında
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bence bu devirde buldugunla ne oluyorsa yap modu var. sevişme imkanı mı var. dini ahlaki güven vs acıdan ok ise seviş. yok evlenmelikmi evlen. flörtcülük mü olur oyna
00 Yorumla
+1 yılFlörtlüğün tanımı bu çünkü sevgili değilsin ama onunla kahve içersin konsere gidersin vakit geçirirsin sonra sevişip eyvallah dersin kendisine
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben bunu içi boş buluyorum ilişki denenir olmuyorsa sıradakine geçilir
Sıralama yanlış- +1 yıl
Bende buluyorum ama yapcak bir şey yok Lügata girmiş bir kere uzun yıllar devam edicek çünkü artık insanlar aşka inanmıyor ümidini kestiler onlarada hak vermiyorum değil haklılar kendilerince
- +1 yıl
Sadece çaresizlik başka bir şey değil
- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle her zaman derim ben bu devrin insanı değilim eğlenmek için hayatımda bir insan istemem almam da
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aynı fikirdeyim. Sevgi, saygı, içtenlik... Hiç bir şey kalmamış, her şey karşılıklı çıkar ilişkilerine dönüşmüş maalesef!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBencede aşırı boş. Suanki devre bakıyorum kız erkek fark etmeksizin dertleri yiyismek oynasmak. Cidden kimseye yaklasasim gelmiyor evlenmeye korkuyorum. Başkasının ona dokunmuş olma ihtimali felan beynimin etini yer çünkü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbak işte bu olaya nekada içerledim nekadar üzüldüm anlatamam versene numarasını bana bir de ben konuşayım :D :P belki doğru yolu bulur
00 Yorumla
+1 yılSıkmıyor flört etmiyorum... İşime gücüme bakıyorum. Bazen kendi işlerinize bakmak en sağlıklısı...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl+1 Her önün gelenle cinsellik yaşa iş ciddiye bindiğinde bir ton bahane uydur yalanlar söyle. İlişki dediğin ciddi olacak gerçekten sevip sayılacak öyle iki gün sonra başkasından ilgi görünce öff ben sıkıldım ayrılıyorum demeyecek
00 Yorumla
+1 yılSeviş geç kısmını sokaktaki hayvanlar da yapıyor. Aynı arkadaşının dediği gibi. Sevişip geçiyorlar. İnsanın bir farkı olmalı değil mi
00 Yorumla
+1 yılBunlar nasıl kızlar ben anlamıyorum. Ben yanlış zaman doğmuşum yemin ederim ya. Nerde kaldı saygılı aşklar.
00 YorumlaBirbirine karşı insanlar hep çıkar ilişkisi içersinde. Ben öyle yapamam mesela. Z kuşağı kötüye gidiyor
00 Yorumla
+1 yılOy le düşünen kadın
Yakın zamanda psikiyatriye gider ciddiye alma02 Yorumla
Soran+1 yılKadın değil ki erkek bunu diyen
- +1 yıl
O da mutsuz bir insandır
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşının bahsettiği flört arkadaşlığından tiksiniyorum. Sen en doğrususun bu şekilde devam edersen er ya da geç aradığını bulursun. Sakın o vatandaşı dinleme..
011 Yorumla
Soran+1 yılYapamam ben zaten yattığım adamı nasıl sevmeyeceğim. Dokunuyorum ona saçını seviyorum öpüyorum özelime alıyorum. Sevgisiz bunu yapamam ben. Bunu yapmıyorsam da sevişmem
Cevap sahibi+1 yılBende ilişkide anlam arayanlardanım. Şuanki gençliğe göre saçma gelecek belki ama sevmediğim bir şey hissetmediğim birine dokunmak tiksinç geliyor. Sen böyle kal eminim karşına senin gibi mana arayan ciddi bakan birisi çıkar bence.
Soran+1 yılYa anlayamıyorsun ki adam daha sevgilin mi değil mi onu belli etmiyor ne sevgisi saygısı. Çok B. Oklaşmış ortam ben yokken 🤣
Cevap sahibi+1 yılKalitesiz insanlara direkt çizgiyi çekerim. Eğer bahsettiğin gibi bir belirsizlik varsa hiç uğraşmam önüme bakarım. Herşeyi geç kendime saygım için.
Cevap sahibi+1 yılSen nerelerdeydin
Soran+1 yılEvliydim 😅😅
Cevap sahibi+1 yılTaze mi boşadın kocayı
Soran+1 yılÜç aya yakın oldu işte
Cevap sahibi+1 yılYuva yıkmak bir hanım için zor bir karar seni buraya iten neydi?
Soran+1 yılSaygısızlık
Cevap sahibi+1 yılSakıncası yoksa bana yazarmısın sana bu boşanmayla alakalı birşeyler sormak istiyorum.
Tr de bu durum çok fazla gerçek sevgi yok denecek kadar az onun için yabancı bir kızla birlikteyim mutluyum işim olmaz öbğrkünlerle
00 YorumlaO yüzden sırf sevişmek için sevgili olunan bu zamanlarda yalnızlıktan gurur duyuyorum temiz yalnızlık kirli çıkar ilişkilerinden daha iyidir
00 YorumlaVar nasıl yok kendini kandırıyor ya da üzülmemek için kimseyi sevmemeye çalışıyor.
Biraz öğrensen kesin bir terkedilme travmasj vardjr00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılMillet sevmeye sevilmeye değer görmeye aç değil ki kullanmaya ve cinselliğe aç bunun açlığını gideriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla bende çözemedim bu devri kendimi uzaylı gibi hissediyorum bu çağa göre. Ben 4 sene biriyle çıktım ilk sevgilimdi ayrılmamıza rağmen daha kimseyle flört sevgili yapmadım.
10 Yorumla
+1 yılBen o stil yaşamı vahşi hayvanlar benzetiyorum. Sadece iç güdüleriyle yaaşıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılÖyle düşünen erkekleri vallaha öldüresim geliyor yaşamalarını gerektiren bir durum yok yani
00 Yorumla
+1 yılFlörtle de olmuyor, flörtsüz de olmuyor işin en can sıkıcı noktası
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılArtık yeni nesil doyumsuz oldu çünkü hep farklı tatlar arıyolar
00 Yorumla
+1 yılFlört uzatmayalım artık ya sarılsın bana beraber Aykut elmas izleyelim
00 YorumlaBende nefret ediyorum bukadar geniş olmaktan herkes zıvanadan çıktı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar herkesi kendi gibi sandığından tüm bunlar. O yüzden
00 Yorumla
+1 yılHer insan aynı değildir genelleme yapmayalım
00 Yorumla
+1 yılEvleneceksem çok fazla detaya takılıyorum ama sevişip geçeceksem önemsemiyorum
00 Yorumla
+1 yılArkadaşına bakma herkes onun gibi sapık değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki dediğin senin dediğin şey zaten, bu arkadaş f*ck buddylikten bahsetmiş jsks
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla sevgilimle biz hiçboyle düşünmüyoruz olması gereken sadece cinsellik sevisme değil sevgi saygıdır önemli olan bu devrin insanını qnlamiyorum bende z kuşağıyim ama anlamıyorum bazilarini
00 Yorumla
+1 yılşimdiki kültür çevre vs insanların içindeki leşi çıkardı boş ver o çöplük kafalı arkadaşını sen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet aşırı canımı sıkıyor keşke flört yasaklansa hiç olmasa. Bu dediklerini de bekleme hiç. Hangi kadın bu dediklerine evet diyor?
05 Yorumla
Soran+1 yılTamamda ölelim mi? Ben beraber olduğum adama kanalize olurum sadece ve severim ilgilenirim ben buyum. Ama karşımda aptal saptal ergenimsi erkekler
Cevap sahibi+1 yılNesi var o ergenimsi dediğin erkeklerin? Ne yaptılar?
Cevap sahibi+1 yılÖl diyen olmadı ama erkeklere sürekli öl diyenler oluyor. Sağ olsunlar beni de kendileri gibi yaptılar.
Soran+1 yılBak nesi var biliyor musun kendim için demiyorum ama etrafım böyle. Mesela kıza takıldığı biri gibi davranıyor ama kıskanıyor. Rengi belli değil. Sevgili desen değiller yatak arkadaşı desen değiller. Bi öyle Bi böyle
Cevap sahibi+1 yılHepinizden nefret ediyorum birtakım istisnalar hariç.
+1 yılValla bilmiyorum ki seviş gec 50 kişinin seviştiği birine aşkım demek de...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAletinin dikine yaşıyor erkeklerin pek çoğu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuh ikimizsin bende boyleler yüzünden evlenecek senin gibi birini bulamamaktan korkuyorum tanışmayı çok isterim vallahi
00 Yorumla
+1 yılİşte arkadaşının zihniyetinde olan biri, sadece kendini kullandırır, ilişki denen şey sadece sevişmek değil. Paylaşmak beraber bir şeyleri yaşamak. Hayvan değilizki sadecem ilişki kuralım duygu olmadımı boş bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence arkadaşının mantığı yanlış değil, sevişmek sadece cinsel değil aynı zamanda duygusal bir ihtiyaçtır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşına katıılyorum. o ilgi şevkat sevme sevilme bunlara zaman yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldirekt mevzuya atlıyor o aslında hayat tek kişilikten ibarette devrimiz çbk sıkılıp fazla aşk yaşamak istiyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman kardeşim sen millete bakma onlar kirlenmiş herkesi kirli görmek ister. Sevmek sevilmek bambaşka güzel bir duygu.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa kanka baktın boş biri aklı fikri cinsellikte, hemen uzak durcan koru kendini bu devrin insanlarından..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevişsinler bol bol ileri de kimse almıyorlar derler :D
018 Yorumla
Soran+1 yılKimse mi almıyor
- +1 yıl
Bakire olmayan bir kızı bakir bir erkek almaz knkas
Soran+1 yılYani bakir diyebilir tabiki bakire olsun. Ama herkesle yatıp kalkıp diyen erkekler çok çöp
- +1 yıl
Herkesle yatıp şeyini her kadına sokan erkek her şeyin girdiği kadına mahkumdur knka bu kadar net
Soran+1 yılUmarım amin diyelim
- +1 yıl
Aynen öyle kankimm
Soran+1 yılEyvallah babba
- +1 yıl
Daha buba olamadık sfsdfsd
Soran+1 yılO manada değil zaten adana dili ve edebiyatı bu
- +1 yıl
Abov bir adanalı daha buldum KS de sfdsf
Soran+1 yılAynen çek ayağını
- +1 yıl
çektim çektim 3 tane adanalı tanıdım düşman başına :D
Soran+1 yılGardaşlarıma laf etmw
- +1 yıl
Gardaşların çok fenaydı tam bir Adanalıydı ondan 3 yıldır arkadaşım sdfsdfds
Soran+1 yılİşte bu 👍👊😎
- +1 yıl
Adanalıları Sevin ama damarlarına basmayın çok fenalar sdfsdfsd
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Bu kıza yamuk yapmayın adanlı façanızı alır aşağıya kocasına bile acımamış size mi acıyacak :D
- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba,
Dönemin ilişki anlayışı hızla tüketim ve seçeneklere ulaşmanın yani teknolojinin gelişmesiyle arttığı için böyle bir anlayışı ortaya çıkardı. Sadece bedensel hazza dayalı bir ilişki kişiyi bir süre sonra değersizleştirerek ruhunu zehirleyecektir. Tatmin duygusundan sonra ruhsal yaşanan boşluk hissi o mutluluğun yerini alacak ve daha büyük sorunlara neden olacaktır. Bizim beklentinizin farklı olması sizin yanlış düşündüğünüz anlamına gelmez. Tercih meselesidir. Sizin tercihiniz de sorunuzda anlaşıldığı üzere popüler olan bu fikirle ters düşmekte. Siz beklentilerinizi karşılan bir ilişki için sizinle aynı fikirde olan biriyle karşılaşana kadar beklemede kalabilirsiniz. Geneli fikrinin böyle olması sizinle aynı düşünceyi paylaşan karşı cinsin olmadığı anlamına gelmez. Önemli olan bu süreçte o genelin arasında size istediğinizi verebilecek kişiyi seçmeniz. Bunun dışındaki görüşlere saygı duyun ve onların da aynı saygı göstermelerini talep edin.
Çok zor bir dönemden geçiyorum ve geleceğe maalesef umutsuz bakıyorum