Aşk İlişkileri Sevgilikte yavrum denmesi itici değil mi? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor "Yavrum" itici oluyorum sizi aşktan soğutur mu bu kelime?#Moldovyapapatya Sevgilikte yavrum denmesi itici değil mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kızılsükse Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sevgililikte bole sacma siirler okunması yavrumdan daha itici 1 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Bu konuşma bana ait değil zaten saçma buldum bende koyacak resim bulamadım ya 😂 bununla yetiniyoruz. Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yavrum nedir ki? Kulağa hoş gelen bir kelime değil. Ciddiyetsiz bir hitap şekki. Aşkım - canım - bi tanem bunları anlarım da. Yavrumun oradaki, o anda söylenen sebebini - mânâsını anlayamadım.. 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Haklısın Yorumla gokantemur +1 yıl Bence oradaki yavrum kelimesi sadece cinsellik içeren , karşındaki kıza sadece o gözle bakılan bir ifade. Ayrıca zaten kulağa da hiç hoş gelmiyor.. Yorumla
merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşktan bi kelimeyle soğuyan lütfen soğusun, gerek yok bu kişilerin aşık olmasına. Eşime hala yavrum derim, seviyorum. Soğumadık ailecek. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgililikte bole sacma siirler okunması yavrumdan daha itici
Bu konuşma bana ait değil zaten saçma buldum bende koyacak resim bulamadım ya 😂 bununla yetiniyoruz.
Yavrum nedir ki? Kulağa hoş gelen bir kelime değil. Ciddiyetsiz bir hitap şekki. Aşkım - canım - bi tanem bunları anlarım da. Yavrumun oradaki, o anda söylenen sebebini - mânâsını anlayamadım..
Haklısın
Bence oradaki yavrum kelimesi sadece cinsellik içeren , karşındaki kıza sadece o gözle bakılan bir ifade. Ayrıca zaten kulağa da hiç hoş gelmiyor..
Aşktan bi kelimeyle soğuyan lütfen soğusun, gerek yok bu kişilerin aşık olmasına.
Eşime hala yavrum derim, seviyorum. Soğumadık ailecek.
Ben seviyorum bence değil 😂
Anaaaammm demesinden iyidir
Samimiyet göstergesi bence
Yavrum kelimesi bence itici degil ya