Çocuk fakir ben zenginim falan yani bi ayakkabıları var nike falan giyiyor ezik gibi benim en ucuz makyaj malzemem rare beauty falan yani en ucuzu oda. Neyse bana gitmis 5.000 tl lik yuzuk almıs hakaret gibi 5k ne asgariden bile düşük kabul etmedim diye ağlamaya başladı bende ağlama kızmısın diyip ayrıldım bide cok pis kokuyo yanıma köyümsü bi yerden geliyo ondanmı anlamadım bi parfüm sıkıyo hacıyağ gibi iğremç boyu da cok kısa 1.65 falan. Oof of lahmacunu soğanla yediğinde ayrılmalıydım ahh canım kafam ah
2 ay
Sevgilimden ayrıldım sizcede haklı değilmiyim ama?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
Kuşum her şey çok iyi de. Anlatımın da zenginlik sezemedim 🤷🏼♂️. Bu arada lahmacun ha fakir ol ha zengin. İçine bişey koymadan yiyin tadını çıkarın 🙃 antepliyim tavsiyemi dinleyin
Gerçek zengin asla sen gibi değildir yazık üzüldüm haline.
sen git zengin bir erkeğe yaranmak için kendini kullandır ne işin var bunlarla falan :D
Sh
saatlik ne kadar onu yazsaydin uzatmasaydin bu kadar
Annenize sorun o bilir
klasik ananci cevap biriniz sasirtsa bari
Keske basta sen beni sasirtabilseydin zeka dolu yorum yaparak
Iyi geçirmişin 😂😂
Pretty cim o efektleri kaldır da yüzünü gorelim
Valla senin koyacak yüzün olmadığı için kalkmış bana laf atıyorsun 😂😂😂
Ben aileden Zenginim canim senin hayal edemeyeceğin kadar para benim önüme günlük olarak geliyor
Düsük görmüyorum onlar düsük gösteriyorlar kendilerni
Görüyorsun herkes zengin olamaz yaptığın gerçeken iğrenç o da insan sende insansın senin paran var diye önemli biri değilsin bu kafayla çok yanliz kalırsın
Cmm yalniz hic kalmadım ondan ona ondan ona hem bak beni isteyen çok ben seçiyorum sadece baya da güzelim dudaklarım dolgun gözlerin çekik falan yaniii
Güzellik gelip geçici ama için kararmış senin güzelliğini verdiği gibi almasını da bilir Allah onun için gizli hesaptan sallıyorsun madem o kadar kendine güveniyorsan gizliden çık derim onu yapmazdın
Madem boyu kısa madem fakir diye sevmeyeceksin baştan sevgili olmasaydın kardeşim olmayan egonuzla milleti eziklemeye çalışmayın
Ayrıldığın için sevindim o çocuk adına
Haklısın canım aferim
Tesekkurler hanfendi
Rica ederim, ama kurgunu biraz daha geliştirmen gerekiyor eksiklikler var hikaye bütünlüğü yok
Ok
canım hem fakir diyorsun hem de 5k lik yüzük aldı diyorsun bari adam gibi trol olun ya
5 bine paramı diyorsunuz siz?😂 fakir
Sana şimdi buradan bi küfür ederim var ya ben 5k parayı almak için 40 gün çalışıyorum ha aptal
Ama benim ailem ayda 100 bin dolar kazanıyor. Siz neden oylesiniz turkeyde
Ablacım bari düzgün yalan söyle Allah aşkına hadi ordan git bide canım gibi trolluk yapıyor
Ok
Trolllllllll mk
he he. ayaklı printer gibi yaz..
Huh?
huh ya..
git yat uykun gelmiş senin, sabah okul var bebe 😀😀😀
Los angeleste Şu an tatil
hee aziz andrei bayramımı.. l. a lı kız
zengine bak sen
Ne güzel hikaye yazmışsın
Yas kaç zengin kiz
20