Ben 6 yıldır eski sevgilimle arkadaştım ama hiç de mutlu deyildim bu arkadaşlıktan ara sıra konuşurduk ama bazı konuşmalarımızda eskilerden bahsederdi ve benden asla vazgeçmediğini söylerdi arkadaş kalamadı o ben de bagı tamamen kopardım yetti artık dedim daraldım
Biraz öyle oldu ama öngörülerim beni yanıltmadı. Yıllar sonra senin yerin başkaydı, kimseyi senin kadar sevemedim hiç kimse de beni senin gibi sevmedi. Şimdi ne kendime ne de başkasına faydam var. Bunları bana söyledi..
Hımm bence o kızın agır pisikolojik sorunları var öyle tahmin ettim. kendine faydası olmayan insanın genelde zihinsel sorunları olur hayatı zevmez hayatı sevmediği için de kendine faydası olmaz kendine faydası olmayanın da bi başkasına faydası olmaz kendimden bilirim
Yani o kadar derin düşünmedim aslında. Uzun süre de oldu ayrılalı onun için düşünmedim ama haklı olabilirsin. Benimde kendimden başka herkese faydam var, şimdi benim psikolojim bozuk mu?
Yani bozuk diyemem doktor deyilim sonuçta ama şöyle diyebilirim sen kendine deger vermiyosun sanırım degerlerini başkalarına harcıyosun ama umarım verdiğin degerleri insanlar iyiye kullanır ha güzel bi açıdan da bakarsak sen belki başkalarına fayda sağlamaktan mutlu oluyosun senin mutlu olma tarzın bu belki belki de kendine faydan başkalarını butlu ettiğinde içinde oluşan mutluluktur bu seni iyi hissettiriyorsa. direk aklıma gelen düşüncelerimi yazdım karışık ve düzensiz olabilir demek istediğimi anlarsın umarım
Bilmiyorum ki, bazen bende kendime zaman ayırıp kendim için bir şeyler yapmak istiyorum ama bir bakıyorum başka bir aksiyonun içindeyim. Evet dediklerini ikinci okumamda gayet iyi anladım 😀 Ama insanın hem kendisine hem başkasına faydası olmaması bence çok zararlı bir şey. Demek ki umudun yok senin bu dünyadan?
Anlıyorum, özel olmazsa cevaplarsan sevinirim. Pekiyi iş durumun nasıl? Gelişme oluyor mu? Ya da ailen ile sıkıntı mı var? Genellikle böyle şeyler tetikler.
Bi işim yok okumadım zaten okul hayatım çok kötüydü hiç istegim yoktu o konuda. Gelişme derken ne konuda onu anlamadım Aile sıkıntıları var tabi olmaz mı ama artık onları da bıraktım ne halleri varsa görsünler modundayım canım sıkılıyor tabi ama en fazla 30 dakika sıkılıyor sonra aman diyip yine normal moduma dönüyorum. Kavga etsem agır ediyorum çünki o daha berbat can sıkıcı oluyo en iyisi susmak rahat yani relaks
Takip isteği yolladım, kabul edersen bu konuda konuşmak isterim. Yani durumun ağır geldi bana açıkçası. Psikoloğa falan gitmeyi düşündün mü? Sanırım başarısız olman seni böyle isteksiz olmaya itmiş.
Ya agırlık bişey yok aslında kendimi öldürmeyi falan düşünmüyorum sadece boş boş yaşayan birisi haline dönüştüm bi amacım yok yani ileriki yıllar ya da aylar için. istegini kabul ettim
Bence bu bile çok ağır bir şey. Yani insan hayatına bir anlam yüklemeli. Yoksa ne farkımız kalır bir ot ya da insan olmaktan? İkisi de aynısı oluyor o zaman değil mi? Kusura bakma uykuya yenik düştüm :)
Valla benim yok sanırım aklıma bişey gelmiyo yeminle. klasik olaray evli mutlu çocuklu bi gelecegim olsun isterim tabi ama bu devirde bu insanlarla çok zor bunu yaşamam herkes sahte herkes yalancı herkes sapık
Sanki biraz da kış depresyonu ya yani yaz aylarında da böylemi oluyor? Evet tabii ki insan dediğin gibi istiyor öyle olsun ama yok işte. Temiz ahlaklı insan mı kaldı? Saygı yok ki sevgi de olsun..
Bence de kışın biraz daha zorlanıyor insan yalnız olunca. Kendimden biliyorum 😀. olur ya olur umarım aklına gönlüne uyan birisi. Bakarsın hayatın değişir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Çok kırıcı gerçekten ya bu arada Harley Queen hayranıyım 🤭
Severim ben de biraz çatlak bi karakter
Bir an düşünüyorum sen de onun gibisin diye öylemisin peki 🤭
Nası bence farkımız yok aynıyız
Nası kelimesi yanlış oldu
Çok koyu makyaj yaparmısın peki böyle
Hiç yapmam nerdeyse özel günlerde sadece düğün falan filan
Aslında çok güzel hal ve hareketleri dimi
Harley Queen makyajı efsane ya
Ya kız çatlak kafadan herşeyi deyişik makyaj giyim kuşam umrunda deyil ki
Hareketler desen öleceksek ölürüm modunda dalıyo savaşa
Tam aradığım kız tarzı gerçekten 😂 sana iki defa attım ama kabul etmedin ben Harley Queen olan profile bile hayranım 🤭
İsim neydi sahi
Benim kafam karıştı aşagıda konuştugum kişi misin sen gizli olan
İlk defa bu yorumun altında sohbet ediyoruz
Dün gece attın dimi ilk istegi
Akşam üzeri kabul etmiştin sonra tekrar attım kapalı olduğu için kutu
Neyse ya olan oldu ben diğer arkadaş sanmıştım seni ondan kabul ettim isteğini
Konuşmamızda bir sakınca yoktur umarım ben çok iyi kalpliyim Harley 😔
Nerde yaşıyorsun bu arada
Benim bu durum hoşuma gitmedi konuşmamızda sakınca var ben istemiyorum
Hangi durum hoşuna gitmedi kafası karışan sensin 😂😂 sorun yok teklif var ısrar yok k. i. b
Eyvallah
ben ayrılırken onun ilgisizliğinden şikayet etmiştim kendine dikkat et demiştim ya
O da bidaha yazmadı mı yani 🤔
yazdı konuştuk arkadaş olarak kalmaya karar verdik
Sevgiliden pek arkadaş olunmuyor tecrübelerimden bilirim eninde sonunda arkadaşlık bitiyo.
biz başardık gibi ama çok konuşmuyoruz öyle arada aklımıza estikçe yani
Ne süredir arkadaşsınız peki
Ben 6 yıldır eski sevgilimle arkadaştım ama hiç de mutlu deyildim bu arkadaşlıktan ara sıra konuşurduk ama bazı konuşmalarımızda eskilerden bahsederdi ve benden asla vazgeçmediğini söylerdi arkadaş kalamadı o ben de bagı tamamen kopardım yetti artık dedim daraldım
eylül ayında ayrıldık o zamandan beri
tabi arada öyle sevgi olunca maalesef arkadaş kalınamıyor siz en doğrusunu yapmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun
Hımm daha yeni neyse zamana bırak nasıl ilerleyecek arkadaşlıgınız
evet zamanla göreceğiz
Sana olan sevgim gitti nefretim başladı.
Demiştim
Doktorlar ela levent ayrılıgı geldi aklıma
Bilmiyorum hiç izlemedim o diziyi
Eskiden güzeldi eski diziler
Evet şimdiki diziler beş para etmez
Şimdiki diziler dizi deyil ki aşk segizgeni entrikası resmen enişte hala dayı yenge hepsinin eli birbirinin cebinde
Aynı jenerasyonuz galiba 😊
Yaşlarımız yakın aynı jenerasyon olmamız doğal
Evli misiniz peki
Hayır
Evlilik pişmanlıktır zaten ben evliydim boşandım 3 yıl önce
Rabbim hakkınızda hayırlısını yaşatsın
Neden ayrıldınız sebep neydi
Burdan söyleyemem ki
Hımm peki siz bilirsiniz
Konuşmak istersen beklerim 😊
Teşekkürler.
Bekliyorum 🤗
İstek atıp durmayın lütfen konuşmak istesem konuşalım derdim kabul ederdim ilk attıgınızda.
Çok yalnızım konuşalım lütfen 🙏 😔
Peki. Yorumları kaldırır mısın?
görüşürüz hoscakal dedim telfonların da bidaha açmadım bitirdim herşeyi hattımı da değiştim
Hattını deyiştirecek kadar rahatsız mı ediyodu seni
yo bidaha bana ulaşamasın diye degiştim çok baglanmıştım ona bu ilişkiden korktugum için o şekilde ayrıldım
Senden bana yar olmaz, kimseyede faydan olmaz dedim..
Agır olmuş
Biraz öyle oldu ama öngörülerim beni yanıltmadı. Yıllar sonra senin yerin başkaydı, kimseyi senin kadar sevemedim hiç kimse de beni senin gibi sevmedi. Şimdi ne kendime ne de başkasına faydam var. Bunları bana söyledi..
Hımm bence o kızın agır pisikolojik sorunları var öyle tahmin ettim. kendine faydası olmayan insanın genelde zihinsel sorunları olur hayatı zevmez hayatı sevmediği için de kendine faydası olmaz kendine faydası olmayanın da bi başkasına faydası olmaz kendimden bilirim
Yani o kadar derin düşünmedim aslında. Uzun süre de oldu ayrılalı onun için düşünmedim ama haklı olabilirsin. Benimde kendimden başka herkese faydam var, şimdi benim psikolojim bozuk mu?
Yani bozuk diyemem doktor deyilim sonuçta ama şöyle diyebilirim sen kendine deger vermiyosun sanırım degerlerini başkalarına harcıyosun ama umarım verdiğin degerleri insanlar iyiye kullanır ha güzel bi açıdan da bakarsak sen belki başkalarına fayda sağlamaktan mutlu oluyosun senin mutlu olma tarzın bu belki belki de kendine faydan başkalarını butlu ettiğinde içinde oluşan mutluluktur bu seni iyi hissettiriyorsa. direk aklıma gelen düşüncelerimi yazdım karışık ve düzensiz olabilir demek istediğimi anlarsın umarım
Bilmiyorum ki, bazen bende kendime zaman ayırıp kendim için bir şeyler yapmak istiyorum ama bir bakıyorum başka bir aksiyonun içindeyim. Evet dediklerini ikinci okumamda gayet iyi anladım 😀
Ama insanın hem kendisine hem başkasına faydası olmaması bence çok zararlı bir şey. Demek ki umudun yok senin bu dünyadan?
Benim yaşama istegim yok diyelim bi eve kapatsalar zincire vursalar kırk yıl uyurum orada ölüp giderim.
Ne zamandır bu böyle? Hayatında bir şeyler değişti de öyle mi oldu? Keşke böyle düşünmesen.
6 yıldır falan böyle öncesinde de böyleydim ama bundan daha iyiydim
Neden yaşayalım ki yani yaşamak için ne sebebim var
Anlıyorum, özel olmazsa cevaplarsan sevinirim.
Pekiyi iş durumun nasıl? Gelişme oluyor mu? Ya da ailen ile sıkıntı mı var?
Genellikle böyle şeyler tetikler.
Bi işim yok okumadım zaten okul hayatım çok kötüydü hiç istegim yoktu o konuda.
Gelişme derken ne konuda onu anlamadım
Aile sıkıntıları var tabi olmaz mı ama artık onları da bıraktım ne halleri varsa görsünler modundayım canım sıkılıyor tabi ama en fazla 30 dakika sıkılıyor sonra aman diyip yine normal moduma dönüyorum.
Kavga etsem agır ediyorum çünki o daha berbat can sıkıcı oluyo en iyisi susmak rahat yani relaks
Takip isteği yolladım, kabul edersen bu konuda konuşmak isterim.
Yani durumun ağır geldi bana açıkçası. Psikoloğa falan gitmeyi düşündün mü?
Sanırım başarısız olman seni böyle isteksiz olmaya itmiş.
Ya agırlık bişey yok aslında kendimi öldürmeyi falan düşünmüyorum sadece boş boş yaşayan birisi haline dönüştüm bi amacım yok yani ileriki yıllar ya da aylar için. istegini kabul ettim
Bence bu bile çok ağır bir şey. Yani insan hayatına bir anlam yüklemeli. Yoksa ne farkımız kalır bir ot ya da insan olmaktan? İkisi de aynısı oluyor o zaman değil mi? Kusura bakma uykuya yenik düştüm :)
Hayatıma anlam yüklemem için geçerli bi sebebim yok ama.
Bu kadar karamsar düşünme ya. Vardır her insanın içinde yaşamak için bir sebebi hayata yüklemek istediğin bir anlam.
Valla benim yok sanırım aklıma bişey gelmiyo yeminle. klasik olaray evli mutlu çocuklu bi gelecegim olsun isterim tabi ama bu devirde bu insanlarla çok zor bunu yaşamam herkes sahte herkes yalancı herkes sapık
Sanki biraz da kış depresyonu ya yani yaz aylarında da böylemi oluyor? Evet tabii ki insan dediğin gibi istiyor öyle olsun ama yok işte. Temiz ahlaklı insan mı kaldı? Saygı yok ki sevgi de olsun..
Yani kışın da bi payı olabilir bu konuda 😂 ah işte ben ne bekliyim ki insanlardan gelecek tek başına kurulmuyor hayaller de öyle
Bence de kışın biraz daha zorlanıyor insan yalnız olunca. Kendimden biliyorum 😀. olur ya olur umarım aklına gönlüne uyan birisi. Bakarsın hayatın değişir.
Kısmet artık nasibimizde varsa elbet yaşanır
Aynen ama birazda uğraşmak gerek, bir şeyleri yoluna koymak gerek. Onun için bak bunu kendine motivasyon yapabilirsin.
Yoluna koyacagım şeyi de söyle de ona göre motivasyon olsun
ya da yolunda olmayan ne?
Kendini iyi his ettiğin bir işi yapmak, yanında kendini değerli gördüğün sevdiğin birisiyle tanışmak. Hayata seni mutlu etmesi için bir şans vermek
Ben diyorum sana insanlar sahtekar yalancı dolancı sen diyosun ki güvendiğin birisiyle tanış
Güvenmek çok zor ama denemeden de hayat geçmiyor ki. Hayatın kendisi zaten hep bir risk değil mi ki?
Sen bana hangi isimde istek attın
Yine uykuya yenik düştüm, saudade
Sorun deyil kabul ettim istegini
Teşekkür ederim :)
Rica ederim
Mesaj yazamıyorum ama ya. Burdan da sohbet etmek garip geldi biraz :😀
Neden yazamıyosun ki acaba ben yazayım sana
Bana daha mesaj atma dedim
O da atmadı mı mesaj
Fake hsaptan istek attı kaç defa reddettim
Ergen sıtayla
Seninki zaten daha küçük demiştim 😄