El şakası derken olay şöyle arkadaşlar sevgilimle sporda sırayla hareket yaparken benim tanışık olduğum ama sevgilimi sadece benim yanımda görüp tanıyan bayan hocada yanımızda duruyordu sevgilim hareketi yaparken bana komik bişey söyledi bayan spor hocasıda sevgilimin göbegine vurdu hani şakayla karışık birisinin ensesine tokat atarız ya hadi ordan der gibi o şekilde göbegine tokat attı dondum kaldım bir şey demedim bu seviyesizlik degilde nedir? Sorun sevgilimde değil bu arada onunla konuşmuyor bile hocanın bir anda yaptıgı bir şey neyse spor bitti çıktık o an bir şey söylemedim hocaya ama bugün tekrar gittiğimde sizce ne yapmalıyım?
2 ay
Bayan spor hocamın sevgilime el şakası yapması?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Kadın ya dengesiz biri. ya da çocuğa yavşıyor bunun başka izahı yok bence
Bencede
Spor salonu sahibi baş antrenör orada ona gidip şikayet etsem olur mu bu durumu sizce veya direk kızamı haddini bildireyim
Bence şimdilik gerek yok. Yine benzer bir hareket ya da davranış görürsen sinirlenme den haddini bildir. Çünkü o an tepki vermeliydin. Olayın üzerinden zaman geçince haklı iken haksız duruma düşebilir sin
peki teşekkür ederim düşünceniz için
Ricalar iyi geceler
bugün göbeğe, yarın..😀😀 şaka şaka, art niyet arama.. okadarda değil. spor hocası o. üstelik senin yanınıda.🤷♂️
Ama seviyesizlik değilmi farz edin ki o hoca bir erkek ve sizin kız arkadaşınıza böyle bir şey yapıyor ne yapardınız
göbeği okşarsa hoop derim.. ama pat pat diye dokunur. hani gösterircesine bişii demem.
Yok okşama değil tokat şeklinde ne diyosun beee diyip vurdu yani
tokat şeklinde art niyet aramamda, ne diyosun beee biraz cıvıkça söylem. spor hocası dediğin biraz ciddi olur.
Aynen öyle
ciddi ifadeyle göbeğe pat pat vurup, bu böyle olmaz falan gibi bişii dese amenna
hocadan güzelsen bide.. seni deli etmek için her iğrençliği yapar.
evli olsan bukadar cıvılşığa cesaret edemezde.. bliyosa sevgili olduğunuzu, şeytanlık peşindede olabilir.. kadınlar çok tehlikeli valla🤷♂️
Evet alttan alttan sürekli beni inceliyor fiziğimi falan fizigin cok guzel diyor iltifatla karışık biraz daha sıkılaşman lazım diyor halbuki ondan daha sıkıyım kas oranım bayağı yüksek mesela hareket yapıyorum set arasında gelip koluma bacagıma destek veriyor yalandan bi arada bayağı agır agırlık altına girmiştim hemen yanıma geldi yalandan bana destek verirken hocam daha cıkmıyor bırakıcam dedim zorla zorla hadi böyle olmak kolay degil dedi kendisini kastederek bana üstünlük tasladı yani😅😅😅
Geçen sevgilim kısa giydigim için üstümü değiştirtti oda anladı beni nasıl kıskanıpta benimle spor salonuna geldigini seni cok kıskanıyor kendini bu kadar kısıtlattırma dedi nasıl yani dedim anla yani ne diyeyim kimsenin kimseye böyle baskı yapmaya hakkı yok diyor ben agırlık calısırken erkekler felan varken sevgilim o taraflara göndermiyor oda görüyor bunu yani
ooo hoca osruktan havaya giriyo bide😂 sebep anlaşıldı işte.. sen seninliyle konuş gevşemesin hocanın karşısında.😉tam tersi onun yanında sarılışın birbirinize..
yaa hocaysa hocalık yapsın, akıl vermek neymiş.. belliki zeki kadınsın, akıla, tavsiyeye ihtiyacınmı var
hoca ufacık aklıyla basit basit entrika çeviriyo , çakaaaaalll
eminim gerektiği zaman itin şeyine sokarsın o hocayı. 👍iyi bir gün diliyorum sana.🙏
Önceden erkek arkadaşım olmadan gidiyordum tek başıma az bucuk bir arkadaşlığımız oldu ondan dolayı kendine konuşma yetkisi tanıyor acaba spor salonu sahibi genelde ofiste oluyor gidip ona şikayet etsem biz buraya çift olarak yazıldık ama bayan antrenörünüz gereksiz el şakaları yapıyor erkek arkadaşıma desem ağırmı olur sizce? ya da benmi kötü olurum? bilemiyorum çok zoruma gitti okadar çirkinki erkek arkadaşımda bi arıza yakalamadım ama tabiki uyarımı yaptım ve gerekeni söyledim tabiki
Ya aynısını başınıza gelse sevdiğiniz kız yani zorunuza gider emin olun bundan belki erkek gururuyla kavga bile çıkartırdınız
gerek yok buna. sen bireysel olarak usulünce yeri gelince haddini bildir. mesafe iyidir özellikle spor salonlarında
olabilir tabii. Bir sefer ciddi ciddi osülünce uyar , o mesajı alır.. ama yönetime şikayet falan onlara gerek yok
Peki teşekkür ederim ilgilendiğin için
🙏🙏💐💐
Sen o adamı bir daha oraya yoksa sonunuz ayrılık benden sana tavsiye
Oraya götürme o adamı
Anlamadım eksik yazmışsınız
Sen o adamı oraya bir daha götürme yoksa sonunuz ayrılık benden sana tavsiye adamın gözü dışarıda
Savunmak gibi olmasında erkek arkadaşımda bir arıza görmedim kadın bir anda yaptı oda şok oldu bende
Eşeği yoldan çıkarır sıpanın oynaması diye bir söz var hanımefendi
Yani o yüz verdiği için böyle oldu diyorsunuz
Aynen öyle
Sen varken göbeğini avuçlayan sen yokken nerelerini avuçluyordur, püüüü
Nasıl yani? Hiç tanışmıyorlarki daha sevgilimle hocam tanışalı 4 5 gün oldu onu ben yazdırdım spor salonuna ben tek gittiğimde sıkıntı yarattığı için
Ha o zaman tamam.
Bir daha yaparsa tepki verirsin.
Önemsiz diyorsunuz yani
Önemli ama bence bir kereliğine görmezden gel fakat izlemeye devam et. Eğer ki bunu sürdürürse üzerine gidersin.
Sevgilimide onuda çaktırmadan izlicem erkek sonuçta eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdü oda bana belli etmesede içten içe şüphelenmiştir acaba bende gözü var mı gibisine
Aynen öyle yap.
Vay be kocan hocayı tavlamiş
Sizce ne yapmalıyım o kadar sinirliyimki dünden beri uyku uyumuyorum
Bidaha kocama dokunma de ve oraya gitme
Oraya gitmezsem mutlu olmazmı içten içe beni kıskandığını hissediyorum zaten kadının bunu erkek arkadaşımda söyledi bende hissetmiştim zaten
Kocanla yakınlaş orada kiskansin
Sende ona yap
Ben nasıl yapayımki sevgilisi var mı kimdir nerdedir bilmiyorum
Ben sevgilisine yap derdigimi nereden cikardin