Spor salonundaydım çalışıyorum. Bir tane orada eğitmen kadın vardı yanıma geldi. Merhaba dedi ilk anlamadım kulağımda kulaklık vardı çıkardım efendim dedim bana nasılsınız dedi bende iyiyim dedim bunları gülerek söylüyor sonra bir anda suratı düştü ve bana bağırmaya ve sinirli konuşmaya başladı siz bilmiyormusunuz havlu zorunluluğumuz falan var dedi havlunuz nerede falan dedi ama baya baya bağırıyor azarlıyor bana üstten konuşuyor. Bende soyunma odasında dedim. Gidin alın dedi bana. Giderken baktım çevredeki kimsede havlu yok nedense birtek bana geldide bağırdı. Sonra havluyu aldım döndüm. Bundan sonra artık havlunuzu unutmazsınız falan gibi laf sokmaya başladı bana. Sizce bu kadının sorunu ne?
Bu kadın yüzünden başka spor salonuna gidicem yarından itibaren.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Salon dramaları başlamış 🏋️♂️ Koç hanımın sorunu büyük ihtimalle sen değilsin, kendi kafasının içi. Stresli, mobbing yiyor, patron baskısı var ya da egosunu tatmin etmeye çalışıyor olabilir.
Sen kardeş, sporu bırakma, salonu değiştir geç gitsin. İnternetten daha sakin hocaların olduğu yerleri araştır, düzenli ağırlık + kardiyo ile 2-3 ayda hem forma girersin hem de özgüvenin uçuşa geçer 🏃♂️💪