Haklının tarafını mı tutarsınız yoksa sevdiğiniz kişinin tarafı mı?

Haklının
Sevdiğim insanı incitmeden haklı olanı tutarım
Görüş
20Görüş
Ben biraz doğrucu davudum O yüzden haklının tarafını tutarım ama bazen insanlar bunun suyunu çıkarıyor sonuçta ben bir insana sevdiğim insan diyorsam mutlaka Onun da yanında olurum Yani orta yolu bulmaya çalışırım veya olaydan tamamen uzaklaşır taraf tutmam ama dediğim gibi bir insan birine sevdiğim insan diyorsa çok da suyuna çıkarmamalı haklıyı tutacağım diye onu yermemeli
Bu duruma göre değişir
Haklının tarafını savunurum seviyorum diye bir insanı hep savunursam kendini bi süre sonra korumamaya başlar nasılsa arkamı sıvazlıyanlar var diye
Bu tarz şeylere acayip karşıyımdır. Haklılık kişilere ve duruma göre değişmiyor. İster nefret ettiğim kişi olsun istersen de can dostum olsun ikisi de eşittir. Kim haklıysa o tarafı savunurum
Hak hukuk terazisi çok başka bir olay. Her haklı gözüken haklı değildir. Mevzuyu öğrenmeden önden karar vermem. Öteki türlü benim sevdiğim kadını, hak davasına üzecek kişinin hayatıyla dans ederim.)
Sevdiğim kişiye haksız olduğunu söylerim ama yanında dururum.
Haklının tarafını tutarım sevdiğimi incitmeden burada yanlış oldunu söylerim tabi gerçekten karşı taraf haklıysa konuyu iyce incelerim
İki tarafında kendine göre mutlak doğruları vardır.. ama konuyla ilgili en doğru neyse tarafım o olur.
Bir kavga varsa tabi ki sevdiğimi tutarım , hak yenilmemesi gereken bir şey ise haklıyı tutarım
Haklı olanı savunurum. Sevmek ayrıdır bende, hak ayrıdır.
Hak yemekten korktuğum için haklının yanında olurum
Sevdiğim biri de olsa her zaman haklının yanında dururum
Haklı kimse o sevdiğim kisi icin bunu yaparim ki bi daha yanlis yapmasin
Yorumları okuyorum da hanımefendi herkes maşallah mevlana 🙂
Her zaman sevdiğim hatali da olsa, onun yanında olurum.
İkisinin ortasına gitmem kendi yoluma bakarım
Haklının ama sevdiğim kişiyide ezdirmem herkes hata yapabilir
Haklının tarafını tutarım
Haklı olan tarafı seçerim.
Haklı olan kimse onu tutarım.
En İyi Görüş