- İnsanlar sevmeyi bile dogru düzgün beceremiyorlar. Ayrılırken de bırakmayı bilmiyorlar. Birde karşılıksız sevgi var doğru. Eskiden sevdigini soylemeye utanirdik ne der diye simdi benden vazgecti diye takıntı yapıyor.
- peki ya siz yaşadınız mı böyle bir olay?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Bir kez, ne dediysem anlamadı. Sonra her yerden engelledim. Arkadaşımdı, oysaki farklı duygular hissediyormuş. Engelleyince sorun halledildi başka da olmadı.
iyi cabuk gitmis valla
Çok şükür, farklı numaradan geldi yazdı ama oradan da engel yiyince daha yazamadı.
oyyy hepsi manyak ya 🥺🥺🥺
Aynen öyle canım 😕❤️
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Y_avşak âşıkla karşılaştım. 😎😎⭐
#tubasueda 🍀🍀
onlar heryerde 😂
Takıntılı âşığa rahmet okutmak y_avşakların olayı.
😂😂😂 demi valla haklisin
Evet maalesef
Takıntılı aşk yaşayan kişinin sevdiği kişiye güven duymadığını ve sürekli ondan ayrılacağı düşüncesi içerisinde olacağını belirten Çetin, “Zihnini kötü düşünceler ile meşgul eder. Bu yaşadığı duygu karmaşasından kurtulmak ve kendini rahatlatmak için bazı eylemlerde bulunur. Bu eylemler kişiye göre olumlu ya da olumsuz eylemler olarak gerçekleşebilir. Örnek vermek gerekirse karşısındaki kişiyi sürekli denemeye yönelik eylemler gerçekleştirir. Sürekli nerede olduğunu ve kiminle olduğunu kontrol eder. Karşısındaki kişinin onu sevip sevmediğinden emin olmaya çalışır.
Kendimde yaşamadım, ama etrafta çok görüyorum. Olmayacağını bile bile inat edip yangına yürüyorlar. Evcilik oynamak gibi bişey 🙂 sonrası malum, bir taraf alışkanlık haline getirip bırakamıyor.
aynen oyle galiba cinayetler bundan arttı
Aboow düşman totosuna.
Bir kere yaşadım. Bence aşk değil o ruh hastalığı.
amin oyle valla
Evet, üç kez.
Teki şizofrendi. O büyük sıkıntılar çektirdi.
tamda senin dedikodunu ediyordum dedim cocuga ariycam kesin küsmüş tür hastane işlerinden vakit bulamadım 🥺
Eyy eyy.. pamuk şeker alsan bile barışmam ajahj
ocak başı 🤔🤔🤔
Dur yumuşadım bir..
sonrada künefe 🥳
Birazdan yemeğe gideceğim. :/ Ev keki desen neysee
ayyy sarma 🤦🏻♀️ hala yapraklar dolapta duruyor ya
Evet yaşadım. Kurtulmanın yolu da yok üstelik.
var 5 senede kurtuldum ben 😂
O isterse kurtuluyorsun sadece.
yok oda istemedi ama bir sekilde ulaşımını kestim ha simdi gorse yapar mi emin degilim
Araya vakit girdiyse soğumuş ya da yeni takıntı bulmuş olabilir. Tüm iletişimi kesebiliyorsan işe yarıyor ama her zaman kesemiyorsun. Ben para göndermiştim ona, oradan IBAN'ımı bulup 1 TL göndererek açıklamaya yazıyordu. Bazıları manyaklıkta sınır tanımıyor.
ya ben onları da yasadim tehditler kiminle sevgili olsam karsina cikmalar iftiralar yalanlar ohhh bitti sonunda simdi ne yapiyorsa yapsin benden uzak allaha yakin olsun
Geçmiş olsun.
Cıks yaşamakta istemem uzak olsun benden öylesi kişi
Takıntılı değilde kendini bir bok zanneden kadın görmüştüm
Devir biraz b*Ka sardı millet ne kadar çok flört sevgili yaparsa kendini o kadar bir şey sanıyor
Bir ara kafasına takmıştı ama neyseki kurtuldum
Aşka inanmıyorum genelde takıntı oluyor sadece, bu şekilde karşılaşmadım
Karşılıksız sevgi olabilir ama yerinde ve doğru kişiyi sevmek önemli
hiç gerek yok takıntılı aşık ile uğraşmak nedir boş insan takıntı yapar kurar kafasında :)))
Evet tabi ki çoookkkkkk :))))
Maalesef evet.
Takıntılı olması sıkıntı
Doğru dürüst sevgilim olmadı bilmiyorum
Uğraşmak istemem.