Kıskançlık. Kıskanmama sebep olanların ağzını yüzünü parçalarım ve kendime hakim olamam, şiddet yanlısı değilim ama başka çare de yok.

Kıskançlık. Kıskanmama sebep olanların ağzını yüzünü parçalarım ve kendime hakim olamam, şiddet yanlısı değilim ama başka çare de yok.

Sevgili kişisi kendi duruşunu bozmadığı sürece kıskanılacak durumlar da peydah olmaz. Fakat biz kadınlar, başka kadınları rakip görüp sezgisel olarak kontrolsüz adımlar atabiliyoruz. Kıskançlık gibi. Ama asıl mevzu sevgili kişisinde bitiyor. Duruşunu bozmayan biri, kendini kıskanılacak durumlara dahil etmez. Bunu farketmek ya da etmemek işte bütün mesele bu 🤷♀️
Sevgili kişisi bir şey yapmasa bile kendisine koşan çok kadın gördüm:))
Hatta, kadının biri durduk yere aramıza girip "sevgilinin bilmesine gerek yok gel konuşalım" dedi. Bunlar sevgili kişisinde bitti. Engeli yedi kadın. :) Olay sevgili kişisinde değil, araya giren kadın/erkekte.
Dedi de nasıl dedi 😅😅 neyse. Sizin ilişkinize istinaden demedim. Genel olarak, hiç bişeyin tek taraflı olmadığını anlattım. Bakmak istediğin yeri görmekte özgürsün.
Benim sevgilime güvenim tam, yani dedi de nasıl dedi derken kastınız olan o şey olmadı. Bazen tek taraflı olan şeyler var. Kadınların en yüzsüzü ile de karşılaştım. Her yerden engelleyip erkek profili ile yazmaya çalışanlar da oldu... Gerçekten karakter meselesi.
Çok şükür kendi hakimiyetimi kaybedecek noktaya getiren biriyle olmadım. Ancak öyle bir durum ile de karşı karşıya bırakılma durumunda da kişiye kapıyı gösteririm. Beni o hakimiyetsizliğe sürükleyen kişi de zaten gözden çıkarmıştır diye düşünüyorum 🙂
Cevap
10Cevap
İlişkim olmadı maalesef
Karşı cins konusuna tahammülüm yok kızların ne derece yılışık olduğunu gözlemlerimden rahatça söyleyebilirim özellikle sevgilisi olanlara karşı böyleler. Simdi herkes aynı mı yazıp kudurmasın kimse olan alınır.
Yorumun alnını öpüyorum.
Kıskançlık benim de en kalın ve en kırmızı çizgim..
Ben ben değilim o an..
Her konuda kendime hakim olmayı öğrendim diyebilirim en azından büyük ölçüde. O nedenle beni kasan bir durum olduğunu pek sanmıyorum
Sevince hoşlanmaya başlayınca cidden canım gibiyim hiç sevmiyorum bu huyumu
Çok kaptırıyorum kendimi, kötü şeylerini gözüm görmüyo sanki kör oluyorum keske bu kadar bağlanmasam hemen
kıskanırım ben de. zaten karsimdaki insan beni de düşünerek hareket etmeli kiskandirmamali. aynı şekilde bende
Umursamıyor gibi davranmak hiç sevmem
Bilmem hiç ilişki deneyimim olmadı
Trip tavır nefret ederim
Trip
Saygı sadakat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?