Kafamda belli bir daire vardır.. Ve içinde birçok kriter.. Saygıdan tut, uyuma kadar.. Yalakalıktan bağnazlığa, cimrilikten basit oluşana, tutarsız olunmasından çok ve boş konuşulmasına kadar daha bir sürü şey.. Zaten yalan, ihanet, arkadan vurmak gibi klişeleri saymıyorum bile..
İlişkiyi tolere nasıl edilir bilmem ama bu aşı ları nasıl tolere edicez asıl soru bu.
Çünkü Şili’de bu sıvılı olan insanlar mutant yasası adı altında anayasaya eklenerek Hakların koruma altına alınıyor. onlara mutant deniyor nüfusunun yüzde 70ten fazla. MRna denen DNA değişimi Formülü alan insanımız önümüzde ki 2-3 yıl içinde. Neler yaşayacağı ve tüm dünya insanlarını büyük sıfırlama adı altında önce 2025 sonra 2030 a hazırlarken bu insanlığımız neler yaşıcak olması en önemli konu. hala bu sıvıların üstelik 3-4 doz vurulmasının sağlıklamı alakalı sanıyorsunuz. Bir yandan süper iletken olan grafenli bedenler, bir yandan gökyüzünde starlink ile bu bedenlere gelecek sinyaller sonuç Metaverse düşmüş köleler.. söylemleri nee? ”hiç bir şeyiniz olmayacak ama çok mutlu olacaksınız” kulağa ne hoş geliyor dimi. bu sıvıyı olanlara önerim hacamattır. Bir nebze de olsa vücudu bu pislikten temizlemektir. artık oyunları peş peşe gelecek.. yeni oyun yeni etap..
Ben en çok anlayışsız tavırları sabır gösteremiyorum. Buna paralel olarak duyarsız çıkara dayalı ilişkileri tahammül edemiyorum. Ama maalesef dönüp dolaşıp böyle ilişkilere hep denk geliyorum. Bir de siyasi çatışmalara gelemiyorum özellikle malum parti ile alakalı bir partizanlik söz konusuysa o ilişkinin benim için hiçbir anlamı yok olmuyor.
belirli bir çizgiler var kafamda bu konuda mesela saygısızlığa asla tahammül edemem aptal yerine konulmaya da bir şey varsa ne ise direk söylemek yerine imalar da hoşuma gitmez ne istediğini bilmiyorsa hiç katlanılası değil
Yalanı ve saygısızlığı asla tolere edemem. Bu ikisi benim olmazsa olmazım. Sağlıklı bir ikili ilişkim olması için yalan ve saygısızlığın kesinlikle olmaması gerekir.
Saygısızlık, ilgisizlik, umursamazlık, aşırı kıskançlık, sebepsiz kıskançlık, kıskançlığın getirdiği kavgalar tartışmalar. Artık bunları tolere edemiyorum maalesef.
Aşırı rahat hareketler ( ben rahatım demesi) Yalan Erkekleri arkadaş gibi görmesi Biri kendisine yürüdüğünde susması (kırılmasın demesi) İlişki olarak görmemesi Başkalarıyla ev kiralaması Başka erkekle tatile gitmesi (saçmalık) Çevresinden saklaması Bir şeyler gizliyor gibi davranması Herkes varken sosyal medya hesaplarına dahil etmemesi (bunu geçiştirmesi) Falan.
Haksızlık, menfaati uğruna çıkarlarını düşünen ve hainlik varsa asla muamma göstermem. Bugün yine göstermedim. Birilerine korku saldım. Kendini müdür musvettesi sanan şahsiyetsiz kişilerdi. Ne yanımdaki birini ne kendimi ezdirmem. Bunun için tolerem hayata karşı nötr olur.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Saygısızlık ve kıskandırma saçmalıklarını asla tolere etmem.. Anlayışsız birine sadece ilişkide değil hayatımın hiçbir alanında tahammül edemem.. Gösteriş ilişkisi yaşama derdinde olan, bencil, çıkarcı insanları kendimden uzak tutmak isterim.. Özgürlük alanımın tamamen elimden alınmamalı.. Sıkılmamalıyım.. Keyifli geceler..
Empati kurmadan alınan kararlar ve Turkiye gibi mahalle baskısı çok olan bir ülke de yaşadığımızdan ötürü basbasayken neyse de başkalarının yanında her ne kadar istemesem ata erkil takilmamiz gerekirken kendi başına tasarruf edip beni rencide edecek hareketler yapmasını tolere edemem
Kırmızı çizgilerimin zorlanmasını, çiğnenmesini asla tolere edemem. İnsanlar duracağı yeri bilsin, haddi olmayan alanlara kafa uzatmasın diye var o çizgiler. Çiğnenmesine katiyen müsaade etmem.
Fazla samimi karşı cins arkadaşı tolere edemem, abartı dekolte ve abartı miniyi plajda değilsek kabul edemem, ilişki içinde yaşanan sorunlara 3. bir kişi dahil ediliyorsa tolere edemem. Bunları tartışma konusu bile yapmıyorum direkt silerim.
En ufak şeyde giden birini tolere edemiyorum aklım almıyor. Son zamanda o kadar dost bildiğim insan gitti ki ufak bir şeyden. Gideni affedemiyorum olmuyor. Bu yüzden baştan uyarıyorum gitme diye. Af olmayacak çünkü sonunda.
İletişimsizliği tolere edemiyorum. 😐 Başlamışsak hep konuşmamız lazım 😃 Hatta onun hep konuşup benim de dinlemem lazım. Ama susuyorsa hiç bir şey yolunda giymiyor demektir 😃 Bu da cok canımı sıkar 😃