O zaman güzel bir gün olsun.. Keyifli salılar :D ❣
Sen beni kendinden
Bilebilirsin görmeyi istersen
Sen aklımı çelen
Duyabilirsin hayallerimi
Kalbimi dinlesen
#smell
O zaman güzel bir gün olsun.. Keyifli salılar :D ❣
Sen beni kendinden
Bilebilirsin görmeyi istersen
Sen aklımı çelen
Duyabilirsin hayallerimi
Kalbimi dinlesen
#smell
Görüş
39Görüş
Evet tek tanımı bu olmasa da aşk O'nlu hayaller kurmaktır. Kurduğun her hayale onu dahil ediyorsan ve oda seni , işte bu gerçekten aşktır.
Bu birlikte olduğun kişiye göre değişir. Bazen öyle biriyle beraber olursun ki hayaller kurmaktan ürkersin. Bazen de öyle biriyle beraber olursun ki… Sana hayallerinin ötesinde bile bir hayal kurdurur
Aşk, ortak hayalleri gerçekleştirip mutlu olmaktır, huzura doymaktır
Hayır değildir aşk çok başka bir şey
"Aşk" o kadar değerli bir kelime ve duygu ki benim için.. burada anlatmakla bitmez. Aşk ı yaşamak lazım "yaşamak" O çok güzel bir duygudur.. o anlarda kendini çok garip hissedersin, için içine sığmaz, heryeri/herkesi iyi görürsün.. devamlı gülersin, toz pembe görürsün etrafını, her şey sana mükemmel gelir, herkesi sevinçten kucaklayasın gelir, için bi hoş olur bea nasıl desem sana ki şimdi hanii taa kalbinin içindekii O şey varya.. adrenalinmi ne haltsaa😅 ha işte oo şeyy!.. suratında daima canım canım gülümsemeler, annenin sana garip garip bakmaları (bu kıza noluyo böyle, garip garip haller) demesi... 😍😇🤣🤣🤣
(*canım canım değil apt*l apt*l yazmıştım.. sanki o kadar kibarlıktan öleceksin sayın otomatik sistem yöneticisi bazen şu otomatik düzeltmelerin yokmu adamı hasta ediyosun yaa.. sanki sen gerçek hayatta bu basit masum kelemileri kullanmıyon... alla alla neysee senlede bi arada görüşmek isterim🙃😉
Olmasın ama olur da ayrılık yaşanırsa ortak olan hayali tek başına gerçekleştirmeye çalışmak hep eski sevgiliyi hatırlatacaktır. O hayal ya hiç gerçekleşmeyecek ya da gerçekleşirken eğer çok sevdiğin biri ise, unutmak zor ise acı verecektir.
Herkesin hayali kendinedir. Aşk sevdiği insanın hayalini gerçekleştirmesi için destek olmaktır, motive etmektir. Keyifli günler :)))
Teşekkürler :D
Ricalar efenim 🤣
Ortak hayallerin kurulduğu hiç bir alanda aşk yoktur. 🤣
Tek taraflı hayaller deseydin kesin aşk derdim
Aşk kendi içinde yaşanan ve karşı tarafa yansıttığın birşeydir gelecek hayali veya ortak hayal kurmak için erkendir o dönemde aşk insanın gözünü kör eder taniyamazsin o yüzden öncelikle tanıman gerekir doğru biriyse hayali sonra kurarsın
İnatlaşıp çatışmak yerine; iki medeni ve uysal insan olarak öyle de diyebiliriz. Aşk bir anlamıyla da; Uyum sağlamak, Paylaşılmak değil midir? 😊
Hayır, sevdiğin insanın hayalini de üstlenip ortaklaşa hareket etmektir birbirinizin hayallerini gerçekleştirme doğrultusunda.
Aşk ortak hayaller kurup o kurulan hayalleri birlikte gerçekleştirmektir…. “ karşılıklı paylaşımlarla”
Ortak hayallerle bir aşk harika bir şey olur😊 Aşk bazen tek taraflıdır.
Selam gadası 🙃
Ortak hayaller güzel olur. Ama insan tek başına da güzel hayaller kurabilir.
Aşk uzlaşmak, uyumlaşmaktır. Herkesin hayalleri çok başkadır.
A. ptalların Ş. ehvetle K. andırılmasıdır, A. Ş. K...
Kesinlikle sanırım aşktan en keyif aldığım anlar bu hayal kurulan zamanlar
Aşk katlanmaktir , hiç romantizm yükleyip kendinizi kandırmayın
Aşk ortak hayaller kurmaktır evet. Evlenince o öyle olmuyor sanırım 😂
Öyle bir aşk mı varmış bizim niye haberimiz yok 😂😂😂😂
En İyi Görüş