YENİ SEVGİLİ VE ONCEDEN KONUSTUGUM COCUK KONU?

Ben bundan 1 2 ay önce dershaneye başladım ve sınıfa girer girmez bı çocukla birbirmizden etkilendik bayağı bakismaya başladık sonra birgün gitmedim bizim sınıf gurubundan ders notları istedim bana yazdı hemen orada konuşmaya başladık aramız iyi oldu neyse flört gibi başladı bzm knsma ama çok kısa sürdu kavga etik ben ona yol verdm sonra çok zoruna gitms hshhs daha konsmak istemedi ben bizim gruba yazdm bı espiri yapm dedim orada bana atar gider yaptı hiç alakasz konuşmayı orada tamamen bitirdik kavga dan sonra daha konuşmdk bakarım ki sınıfa yeni gelen kızla 1 ay önce gelmişti 2 gün önce sevgili olmuşlar işin garib yani sınıfa girer girmez bana baktıklarını gördüm bhshshs lan kız 1 süre bana bakıp dururyordu anlamamıştim bana nie baktığını çocukla svgli olduğu için bana bakıyorms meğer kızın gözü hep bende hdhdjd dun sınıfta bakıyor çocuğun koluna girmiş bakiryor dönüp arkasını bana bende sinirlendim çocuğun en yakın arkadaşı bennde arkadaşım ona dedim ona kıza söyle bana bir daha bakarsa direk hocaya derim onları atar dershanede sevgili olmak yasak direk atıyorlar yeter ya kız bana takmış sürekli bakıp dururyordu sizce nedennnn
YENİ SEVGİLİ VE ONCEDEN KONUSTUGUM COCUK KONU?