- Sevgilim bi kaç gün önce benden bişey istedi ben de tamam yapicam diye söz verdim seni sevdiğim için herşeyi yaparım dedim seni mi kırcam dedim ama sonra onu yapamadım imkan yoktu yapmaya yani sürekli bi engel çıktı yapamadım ben de bunu yapmam gerçekten çok zor ve mümkün değil dedim lütfen ısrar etme dedim. Ama o buna çok üzüldü ve kırıldı.
Ve o şeyi onu sevdiğimi ispatlamam için yapmamı istemişti, onu sevdiğime inanmıyo beyfendi 🙄 Sanki sevmesem ona yazacaktım, neyse.
Ben onun istediği o şeyi yapamadım diye bana kırıldı, küstü ve şunu dedi:
Haftalardır o söz verdiğin şeyi hâlâ yapmadın. Ben de diyorum ki beni sevmeyen biriyle neden konuşayım. Neyse BB.
İŞTE BU MESAJİ ATTİKTAN SONRA BENİM HER YAZDIĞIMA ARTİK GÖRÜLDÜ ATMAYA BAŞLADİ CVP DA VERMİYO VE BU BENİM CANİMİ COK ACİTİYO, ÇOK ÜZÜYO BENİ BU DURUM 😞😞💔🖤
SİZCE NE YAPMALİYİM, AYRİLMALİ MİYİM YOKSA O İSTEDİĞİ ŞEYİ YAPARAK ONUN GÖNLÜNÜ ALIP BARİSMALİ MİYİM?
EN DOĞRU KARAR HANGİSİ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Nude falan mı istedi?
Evet ama kardeşimin nudeunu 😒 Ben ilk başta atmak istemedim ama biraz heyecan olsun dedi benim için beni seviyorsan yaparsin dedi ben de yapmaya çalıştım
Ya hadi ordan troll gibi seni 😂
Ne trolü ya ciddiyim, ve ben bu sorunuma bi çözüm arıyorum sen gelmiş troll diyosun 🙄 İlk defa bu uygulamayı kullanıyorum yeni yükledim çünkü ihtiyacım oldu yoksa yüklemezdim...
Tkkkkp aaat bana sen bu
Hadi ispatla bana onu sevdiğini o zaman?
Istediği şeylerden bahseder misin
İspatla sevdiğini dediğine göre nude almak için taktik gibi geldi bana
Eğer böyleyse sevilmediğinden emin olabilirsin. Sevgi çıplak resimlerle ifade edilmez isteyebilir ama sen istemediğin takdirde uzatmaz uzatıyorsa o istediğini alıp en kısa sürede gidecektir senin sınırların olmalı yapmak istemiyorsan o sana yaptıramaz eğer yaptırıyorsa bil ki sevmiyor seni kale de almaz. Yazsın dkye yalvarma sevgi dediğin koşullu olmaz seven yazardı de engelle, senjn saflığindan yararlanıyor merak etmez mi insan? Eskisi kadarı geç hic sevmemiş hep görüldü nedir
gizlemek isterdim ama bi çözüm bulmanız için söylemek zorundayım. Kiz kardeşimin uyurkenki fotosunu istemişti...
O kadar güzel yazdın ki istiyorsan atarsin diye normal bir şey olduğunu da söyleyerek ve ısrar ile yapılmayacağını dile getirerek
Böyle birine nasıl hala yazabildin. Allah size akıl versin
Bu sapıklık ve sapkınlıktan başka birsey değil senin yaşın 20 gözüküyor kardeşin kaç yaşında da resmini istiyor biride
Cidden @_candan seviyorum diye bunlair yapanlar ve normallestirenelr var ya
@Hullecii tm ispatlicam, madem inanmiyo inanması için herşeyi yaparım yeter ki ayrılmayalım çünkü ayrılmak istemiyorum.
Tavsiyen için teşekkür ederim 🥰
Kızım hasta mısın sen hepiniz kafayı yemişsiniz ya da ağır bir troll bu
Kardeşim 15 yaşında
Ya hadi ordan cidden şakası bile hoş değil
@saka filan değil ya ciddiyim niye şaka yapıyım Alla Alla
Ya hadi işine
Hayır hasta değilim ne olduysa onu anlatiyorum ve buna bi çözüm arıyorum sadece...
Ya tamam okkk
Ya kafadan hasta ya da erkek ve burdan kurguluyor. İki türlüsü de bence tedavi altına alınmasi gereken biri
Kesinlikle öyle
Trolll
Ayrılmalisin kanka
Birlikte olmak mı istedi?
Hayır aynı şehirde değiliz maalesef 🥺
Uzaktan ilişki bizimki
Ve ben artık onunla buluşmak istiyorum ama o işleri yüzünden şu an gelemiyo işleri bitince gelicekmiş
Ee ne istiyor o zaman senden
Kız kardeşimin nudeunu😔
Sen dururken neden o? (Trolmusun)