Evliyim 1,5 yaşında kızım var ikinci çocuğuma hamileyim sosyal medya da eşimin benim ve kızımın ismi yazıyor resimlerimiz de var evli olduğum belli oluyor yani her türlü ama buna rağmen erkekler her Allah'ın günü istek gönderip duruyorlar instagram hesabımda gizli bıktım her gün engellemekten mesaj atıp tanışmak isteyenler oluyor kaç kere eşim gördü mesaj atanlarla kavga etti bende ayni tersliyoruz ediyoruz değişen bişey yok bekar erkeklerde istek gönderip tanışmak istiyorlar evli olanlarda dertleri ne anlamıyorum bekar kadınların kökü mu kurudu neden evli çocuklu kadınlara müsait oluyor bu erkekler?
Güncellemeler
+1 yıl
Neden evli çocuklu kadınlara musallat oluyor bu erkekler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Maalesef abaza çok ve onlar için farketmiyor evli filan şanslarını deniyorlar belki olur diye size tavsiyem cevap vererek zamanınızı harcamayin direk engelleyin instagramda hem hesabi engelle hemde olusturabilecegi hesaplari engelle secenegi var onu secin gecin, ayrıca ınstagram mesaj almayı kapatabirsiniz onun dışında da hesabınızı kapatmaktan baska da yapacak bir şey yok.
Sosyal medyadan ya uzak durun bir süre ya da gizli hesap yapınn yakınlarınız kalsın sadece, sinirleriniz üzüntüleriniz asla eksilmez yuvanızdan..
Gelelim yazanlara istek atanlara onlar ruh hastası insanlar, vicdanı asla sızlamayan birtakım insan müsveddeleri..
Hesabım zaten gizli akrabalarım var kuzenlerim var kız arkadaşlarım var annem var başka kimse yok
Mevzu derin desenize..
Öyle bıktım valla ya böyle i*nelerden
Ne deseniz haklısınız.. onlar adına ben utanıyorum burada..
Yaşanacak dünya bırakmıyorlar sürekli şehvet ihtiras uğruna!!
Bende evliyim kimseyi almıyorum artık sosyal medyaları kapattım bu yüzden.. KS de dahi 0-0 takip etmiyorum takipçi almıyorum.. düzgün insan bulana dek.. :/
En iyisini yapıyorsunuz valla
Aynen.. 1 yıldır face, instagram yok.. inanılmaz rahatım sadece rahatsız edenlerden dolayı değil, insanların gösteriş meraklarını görmediğim için de bedenen ruhen rahatım. Kimse hakkında olumsuz düşünmem de bitti.
Benim hesaplarım hepsi gizli yabancı kimse yok ama ona rağmen y*vs*klar musallat oluyor
Asla doymaz bazılarının gözleri.. sürekli arayış içindedirler.. boşuna y. a. v.. şakk denmiyor ! Haklısınız
Profil fotonda yüz resmin var mı? Yanlış anlamayın lütfen bir şey dicem burdan
Varsa kaldır çiçek koy manzara koy..
Küçücük daire gibi geriden resim diyor çoğu ancak hd kalitesinde görülebiliyor programlar sayesinde..
Kızımla kendi resmim var
Zaten akrabalarınız çevreniz sizi eklemiş ya da siz eklemişsiniz.. şahsi görüşüm kaldırın, profil fotonuza rahatlıkla erişilebiliyor yüksek kalitede.. çoğu sapık zihniyetlerde sarkıyor yavşıyor. Elbette hoş değil iğrenç yaptıkları hem cinslerimin ama buna bir dur diyen caydırıcı kanunun uygulama gücü gerek..
Başınızı ağrıttım gerçekleri söylemekle özür diliyorum.. ama birininde doğruyu söylemesi gerek.
Her zaman hoşça ve dostça kalın güzel yürekli insan..
Vallahi değmez bunlar için üzdüğünüze kendinizi..
Teşekkür ederim ama foto koymakla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum neden diye sorarsanız annemin de hesabı gizli fotosu yok ona da yabancı yabancı erkekler istek gönderiyor çok gördüm resim paylaşmaz profil resmi de yoktur ama zihniyeti bozuk olan insan kendini her türlü belli eder fotosu olsun ya da olmasin niyeti kötü olduktan sonra her türlü yapar karaktersizlik
Yetee ki kadın olsun.. bu tarzlara zaten insan demek hayvanlara hakarettir..
Aynen öyle haklısınız kadın olsun nefes alsın yeter onlara göre kendi annelerine bacilarina yapılsa naparlar acaba?
Naparlar yeri göğü inletirler adam öldürmeye kadar giderler çünkü onların namusu başkadır onlara göre!!!
Kesinlikle öyle Allah boylelerinden korusun
Amin kardeşim 🙏
Dikkat edin kendinize
İyi oldu en azından benim gibi düşünen birileri var bu dünyada diye düşünmeniz dahi bir parça yüreğinize su serpmiştir.. 🙏
Sohbetimiz yani..
Teşekkür ederim sanırım yaşça benden buyuksunuz tahminimce size teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için Allah'a emanet olun hayırlı geceler abicim
Evet sizden büyüğüm.. rica ederim, sayeniz de bende içimi döktüm. Hayatımızı güzel kılan, tecrübelerden ders ve tecrübesi olanlara azcıkta uymaktan ibaret :)
🙏🙏🙏
Her zaman hoşça ve dostça kalın.
İyi geceler.. ☺
Buradaysa aranıyor diye düşünürler. Çünkü sitedeki evlilerin çoğu bu durumda.
heryere saldırıyorlar sanırım evlı mutsuz kadınları ıkna etmek daha kolay gelıyor bende anlamadım kadın erkek farketmez evlı ne dıye yazarsınız huzurlarını bozarsınız
ablacim gece gece hangi formülün çözümü için kafa patlatiyorsun sen simdi?
olgun ve guzelsen yaparlar :D
senle alakalı değil tüm dişilere yazar bizim abazanlar 200 kişiye yazıyordur o
istekli ve paragöz hemcinslerinin yüzünden
Dayak ya da mermi istiyorlar.
erkekler için nefes alsa yeter
Tek çare kapatmak hesabını sonu gelmez asla
Kısırlaştırılmalılar
Nasil bir foton var
Benim açık saçık fotolarım yok kesinlikle koymam eşimde izin vermez böyle konular da katidir zaten evli kadının sınırları olmalı bu benim düşüncem hesabım da gizli zaten
Yani tek bir ya var seni zikmek o yuzden dikktli ol
Sevgili olmak icin