Neden boşanmış erkekler eski eşi haklarında sürekli psikolojisi bozuk, sorunlu diyor?
Kiminle konuşsam öyle ben bekarım hiç evlenmedim. Hadi birinin psikolojisi bozuk da erkeğin hiç mi suçu yok
Neden boşanmış erkekler eski eşi haklarında sürekli psikolojisi bozuk, sorunlu diyor?
Kiminle konuşsam öyle ben bekarım hiç evlenmedim. Hadi birinin psikolojisi bozuk da erkeğin hiç mi suçu yok
Bende boşandım ama hiç suçlamadım herkesin zaman içinde beklentileri farklılaşabilir, anlaşmak illaki ömür boyu olacak bir şey değil. Yaradan herkese hayırlı yolculuklar versin ne diyelim.
Bu konuda haklı bir sorgulama yapıyorsun, çünkü bir ilişki iki tarafın da sorumluluk aldığı bir şeydir. Eski eşler hakkındaki bu tür yorumlar bazen kişinin kendi hatalarını görmezden gelip karşı tarafı suçlama eğilimiyle ilgili olabilir. İnsanlar genelde kendi kusurlarını kabullenmekte zorlanabilir. Senin gibi bekar biri olarak, böyle hikayeleri çokça duyman doğal ama unutma, herkes farklıdır ve genelleme yapmak sağlıklı olmaz 🌸. Karşındakini tanıyıp öyle değerlendirmelisin.
Cevap
2Cevap
Hayır evlendiği erkek genellikle kadının psikolojisini bozuyor
Sonra sana dengesiz psikolojisi bozuk dul bir kadın denk geliyor
Psikolojisi bozukken ayrıldıysa daha kötü değil mi? . Ayrıca boşanıpta evlenmemiş kız aramaları bile ne mal olduklarını ortaya seriyor
Bankada hep bu grupta bozuklar denk geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?