Ailem aşırı ahlaksız insanlardan oluşuyor, bu durumu kız arkadaşıma evlenmeden açıklamalı mıyım?

Arkadaşlar maalesef paragöz, ahlaksız vs daha sayamacağım karakterlere sahip ailem ve akrabalarım var. Eşini aldatanlar, metresi olan, hovardalar, hırsızlıktan sabıkası olan, miras yüzünden her türlü hainliği yapan insanlar.

Bense namazında niyazında efendi, üniversite mezunu, iyi bir şirkette çalışan bir adamım. Bu çocuk bu aileden nasıl çıkmış diyen bile gördüm. Neyse şimdi böyle bir aileyi ben seçmedim. En son evlenmeyi düşündüğüm kız arkadaşım ise, sürekli ailemle içli dışlı olmak istiyordu, ona söyleyemiyordum. Her kız erkeğin ailesini öğrenmek istiyor, soruyor. Ben onlara ne demeliyim? Zaten onlardan uzak sayılırım, evlenince eşimi ve çocuğumu da onlarla çok içki dışlı yapmayacağım. Ama şimdi kızlara ne demeliyim, öyle bir ailesi olan biriyle evlenir miydiniz? (not: bu arada ailem ve akrabalarımın bana bile zararı yok, kendi hallederinde kendilerine zarar veren insanlar, benim bile hiç başım ağrımıyor)

Ailem aşırı ahlaksız insanlardan oluşuyor, bu durumu kız arkadaşıma evlenmeden açıklamalı mıyım?