Ben öpsem mi bunu napsam?

Gençler ve genç hissedenler;

Asla herhangi bir konuda ne yapacağıma dair bir soru sormadım ve sormam normalde. Ama bir geceliğine büyüyü bozacağım. En kısa şekilde anlatıyorum:

Çalıştığım yerde staj yapan bir kız var. Pazartesi ve çarşamba olmak üzere haftada iki kez görüşüyoruz. Kademeli yaklaştım, sohbeti kurdum, gitgide daha samimi olduk ve gayet de iyi gidiyor sohbet. İnanılmaz güzel ve tatlı bir kız ve ondan çok hoşlanıyorum. Konuşurken laps diye yapışasım geliyor dudağına. :D Her ne kadar ilgimi belli ettiğimi düşünsem de çok açık bir belirti de vermedim. Mesafeli ilerliyoruz. Gelgelelim ki stajı bir süre sonra bitecek hâliyle.

Benden hoşlanıyor mu bilmiyorum, umrumda da değil. Reddedip etmeyeceği de umrumda değil, her türlü açılacağım. Ama sizce ne yapsam efendiler? Ben çünkü yemin ederim yani artık yapışacağım gitsin bu kızın dudaklarına şirketin ortasında :D
Güncellemeler
+1 yıl
Bir süredir biraz mesafeli davranıyor. Ondaki önemim azalmış gibi. Öte yandan yakın zamanda birlikte bir etkinliğe gideceğiz. Etkinlikte zaman geçirirken yapabileceğim neler tavsiye edersiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Red yedim :D
Ben öpsem mi bunu napsam?