Beni Metresi yerine koyan bu adamı nasıl pişman ederiz? Lutfen elbirligi ile yardim? Dökülsün planlarr?

Ben evli bir adami sevdim ama evli olduğunu bilmeden. Sonra baktim oda benden hoşlanıyor biz bir ilişki yaşadık 2 yıla yakın. Ama adam son zamanlarda gerrckten baktim bana hesap veriyor gittgii yerleri söylüyor. Ben aradığımda cevap veriyor. Cok yogun çalışıyor normalde. Sonra bu adam bana geçen hafta izne çıkmadan evvel bana evine gelcem dedi. Biz bu arada zaten ilişki yaşadık ama inanın onu çok sevdim. Ben evli biriyle olacak biri değildim yaptim bir hata. Ben boşanmış biriyim. O 53 Ben 34 yasindayiz. Adam çirkin cimri ilgisiz ama birbirimize karşı bir çekim vardı. Ama genel olarak Ben arıyordum. Adami en son aradim acmadi mesaj attim zar zor döndü ya onun. Simdi seni kullandı diceksiniz bende onu kullandim o zaman. Sadece o pişman olsun istiyorum çünkü beni engellemiş. Ben şok oldum. Adama sadece ben artık yazmayim aramayim Sen bana don yazdim ve silinmis bir mesaj gönderdim engeli yedim. Bu ne şimdi? Adam evli karisi yanında mı ondan mı böyle? O izinden gelince ben çok bakımlı ve mutlu görüneyim pişman olsun diyorum. Sizce engeli acarmi? Ve ben onu nasıl pişman ederim?

Yargılayanlar yazmasın insanın başına hersey geliyor bu hayatta. Gerçekten yardımcı olabilecekler yazsin. Bu arada amacım onunla olmak asla değil onu sevdiğimden oldum ama yaptgi bu son hareket beni ondan soğuttu ki ins soğurum.

Güncellemeler
+1 yıl
Lutfen daha açıklayıcı yazın.
Güncellemeler
+1 yıl
Evli olduğunu saklamadi. Sadece ben ilk başta onu bekar sandim. Bosanmis bir kadınım bekaretimi almadı. Sadece pişman olması için ne yapmaliyim
Beni Metresi yerine koyan bu adamı nasıl pişman ederiz? Lutfen elbirligi ile yardim? Dökülsün planlarr?