İnanç, kadercilik, teslimiyet, isyan, umut, yalnızlık barındırır.
Her ilişkinin sonu mutsuz bitmek zorunda mı?

İnanç, kadercilik, teslimiyet, isyan, umut, yalnızlık barındırır.
Patron mutlu son istemiyor mu hiç?
Zorunda kural bu
Kural buysa kral kim?
Onu bilmem kraliçeee ben olabilirim
Alem buysa kral menemmm ( badem yağı ile parlayan bıyıklarım altından öpücük atarak)
😄😄
teşekkür.
Rica etsem?
Görüş
14Görüş
Bazı ilişkiler hiçbir zaman oluruna varmaz. Kötü bitmek zorunda değil tabi ama bazen elden bir şey gelmiyor
Günümüzün ilişkileri Maalesef ki böyle Evet her ilişkinin sonunda artık bir mutsuzluk söz konusu
Hayır tabii ki bazen insan gibi bitirilebiliyor
İnsanlık ölmüş ölmüş
İlişkilerin mutsuz bitmemesi insanların elinde
Kişiye karaktere hayata göre değişir
İyice tartıp ona göre davranmak lazım adil olmak lazım gerçekten sevdiğinden emin olmak lazım saygı çok önemli heyecan hiç bitmemeli..
Yorucu bir ilişki tasviri
Eee?
Zorunda değil, hatta bitmeyebiliyor ve gayet mutlu olunabiliyor.
Bu tamamen kişilerin kişilik, karakter, farkındalık, hayat görüşü ve ilişkilere bakış açısı ile ilgili.
Patron mutlu son istiyor ama bu mutlu sonu herkese değil, bunu hak edene yaşatıyor, veriyor.
Değil sabır, anlayış, saygı, sağlıklı iletişim, sorunlara beraber çözüm bulmak, ortak alınan kararlar ilişkinin ve mutluluğun devamlılığını sağlar
Çok düz ve haklı bir yaklaşım
Teşekkür ederim
Karşımıza m*l gibiler çıktığı sürece sırtımız yere gelmez!.. yani mutsuz bitmek için özellikle çaba harcayanlar düşünsün...
Kime m*ll dedin kime ne gönderdin anlaşılmıştır umarım. Zira ben anlamadım
Herkes çok fazla Shakespeare'in etkisinde kalmış ondan.
Bana o ne
Mutsuz bitmek zorunda değil. Fakat taraflardan biri illa bir sorun çıkarıyor. Ya da ortada ciddi bir sorun olup ayrılmak zorunda kalıyorlar. Kimsenin kimseye öyle aman aman tahammülü kalmadı.
ilişkiler her zaman hikayenin bir yerinde tekrara düşüyor.
alışırsan, altından kalkabilirsen iyi.
kalkamayınca binbir çeşit bahaneyle bitiyor.
Yani her ilişki bir noktadan sonra tekrara giriyor. O ilk heyecan ve duygu sarhoşluğu sonsuza kadar sürmüyor
Maalesef. Mutlu bitmesi çok zor hatta imkansız.
Mutluysa neden bitsin ki? Mutsuzluk bitiyor her şeyi
Hepsi öyle olmak zorunda değil ama yapacak bişey yok
mutsuz bıten ilişkiler daha çok dıllendıgı için onların çogunlukta oldugunu dusunüyoruz ama mutlu biten veya süren ılişkıler daha fazla
Yani, sonlar ne zaman mutlu oldu ki be
Yakalım mı sana?
Kafaya takılacak şeyler değil
Her ilişkide öyle değil
Hayır değil
Patron işi bıraktı.
En İyi Görüşler