Sevgilim beni aldatiyormuş 3 gun once fake hesaptan bir kızla aramızda boyle konuşmalar geçmisti aciklamayi okur musunuz?

Merhaba.
Taniyamadim
Canim bem... in sevglisiyim kiskanc biriyim sende kadinsin anlarsin beni sadece sana degil diger kadinlarada yazicam simdi... de bu durumdan bahsetmezsen sevinieim👍

Ne zamanda beri?

Ne yapcan ne zamandan beri oldugunu sanane cik dedim sana ya kizi

Sokak ağzıyla konuşmadan önce insan gibi iletişim kurarsanız sizi o zaman ciddiye alabilirim. ... ile aramızda bir sey yok bundan sonra olamazda. İçiniz rahat olsun. Bir daha beni böyle basit konular için rahatsız etmeyin. İyi günler

boş ver git seni bulur inletirim... bile alamaz elimden hayirdir kizim swvgilimi takip edip cikiyonn

Siz bu durumu dert edeceğinize psikolojinizi dert edin. Sorunlusunuz. Sevgilini kimse almaz elinden merak etme. Ama bunun derdine düşmeden önce kendi sağlığını düşünüp en yakın zamanda bir psikyatri servisine gitmenizi oneririm. Normalde cevap dahi vermezdim sizin gibi seviyesiz bir insana ama halinize üzüldüm bir tavsiye ve ya nasihat nasıl alırsanız artık kesinlikle tedavi olmalısınız.
Seni bulur skrsm 40 yil tedavi olmak zorunda kalirsin iylesemwzsin ya karisi yazdi bende seviyesine inmedim engelledim sonra konustugum cocuga yazdim 2 gun once kesmistik bitirmistim soguktu diye ama sonra ozurdileyip barismak istemistim sonra konusalim demisti barisicakti boyle birsey oldu sonra ona yazdim konusmalari felan atmadim. Madem hayatinda biri vardi bana ne gerek vardı ki bunada gerek yoktu diyip her yerdem engelledim.
Sevgilim beni aldatiyormuş 3 gun once fake hesaptan bir kızla aramızda boyle konuşmalar geçmisti aciklamayi okur musunuz?