çok fazla detaylı anlatmayacağım uzun olmaması için.
bir yıllık bir ilişkim oldu evliliğe gidiyordu, hatta nişan günümüz gelmişti. beni aldatıyormuş, aldattığı kızlardan biri hamile kalmış. Ben bu kız hakkında arkadaşıyla olan mesajlarını okumuştum ne kadar iyi sik*ştiğknden bahsediyorlardı. Ama konduramadım inanmak istemedim bir daha olmayacak diye söz verdi. Her kavga etmemizde o bacım instagramdan ekliyordu. Biliyorum canım bende ama o kadar çok seviyordum ki ve onun bana verdiği sözlerin gerçek olmasını çok istiyordum. Nişan günümüzden 10 gün önce kızla çok sık bir şekilde birlikte olduklarını ve kızın hamile olduğunu öğrendim. Hemen nişanlanıp evlendiler. Tabi benim için ölümden beter günler oldu. Ailem biliyor, nişanımız olacak vesaire, ailem istemesede (pislik bir insan olduğu için) ben seviyorum diye olacak tı. Ben unutamıyorum. aklımda sürekli o var. Bazen kinleniyorum geçiyor ama arada aklıma geliyor. Karşıma çıkıyor saçma yerlerden. Daha fotoğraflarımızı silemedim çunki o günlerdeki halimizi görmeye dayanamıyorum. Aklıma ne olup ne bitti diye getirdiğimde dünyam yıkılıyor. O kadar halsiyetsiz şerefsiz bir insanki bizim beraber hayalini kurduğumuz düğünü bile bir sokak o***na yaptı. Bizim dans müziğimizi bile kullandılar. Bir kaç ay geçti, silmek istiyorum onu ama silemiyorum. Kendimi toparlamam kçin tavsiyeleriniz var mı? Gerçekten dayanamıyorum. Bazen kinleniyorum sinirleniyorum arayıp küfür etmek istiyorum ama kendimi onun seviyesine düşürmemek için yapmıyorum. Ama bazen o kinim gidiyor onun özlemi doluyor içime, arasın diye bekliyorum. Oynadığı oyuna dahi girip çevrim içi görsünde yazsın diye bekliyorum.
dönse dönmemek için zorlanırım. Çok sevdim onu, bu yüzden kendimle alay ettirmişim.
Ben böyle bir şeyi hak etmedim… yıl dönümümüzde nişan hayal ederken onun başkasıyla nikahı oldu.
bazen kendime soruyorum ben bunu hak edecek ne yaptım diye.
kendine layık olanla evlendi, tiksiniyorum ikisindende. Layık oldukları sefil onursuz hayatı yaşıyorlar.
ayrıca evlendikten 20 gün sonra beni aramaya başladı. Geçen hafta güzel bir mesajla en sonunda engelledim ve karısı’da gördü bunu galiba :)
Fazla uzatmak istemiyorum: lütfen biri eski beni getirebileceğim bir yöntem söylesin. Unutmak istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer