Bu kişiyi hayatımdan tamamen sizce sileyim mi?

Onun deli gibi peşinden koşan benim sonunda sevgisine karşılık aldım. Beni seviyor ama eski sevgilisine sevdiği kadar değil ne alaka demeyin ben böyle şeylere çok takılıyorum. Eski sevgisiyle olan tarihleri onunlayken hep aklındaydı benimleyken değildi onunla 4 yıllık benimle 9 aylık ilişkisi vardi. Kabul ediyorum beni onun kadar sevmeyecek çünkü ona olan aşkı bambaşkaymis şiirler falan yazarmış bana böyle değil belki ben sürekli kavga ve trip attığımdan bilmiyorum belki beni yeterince sevmiyor. Ayrıldıktan sonra bana hep sadaklatli oldu son zamanlara kadar en azindan. ne hata yaptıysam hepsini kabul etti hep sevdi vazgeçmedi. Bir derdim olsa yanımda olur beni korur destekçim olur hatta belki ailesine benim aileme karşı korur bana destekçi olur öyle biri kin tutmaz en fazla 1 haftaya siniri geçer bana karşı. Aşırı takıntılı biriyim ciddi söylüyorum başkası olsa beni hemen bırakırdı ama o bırakmıyor en fazla benimle 1 hafta konuşmadan durabiliyor sonra hata ben de olsa bilse yazıyor haddimi aştigim o zamanlarda bile. Ben sadece eski ilişkisine ve bana söylediği birkaç yalana takılıyorum. Eski ilişkisiyle kendimi karşılaştırıyorum. Bir de kavga etmemek için birkaç kere yalan söyledi şimdi düşünüyorum başka yalanları da oldu mu diye olmuştur belki başka erkeklerde söylüyor bilmiyorum sizce onunla olayım mı yoksa hayatimdan tamamen sileyim mi
Bu kişiyi hayatımdan tamamen sizce sileyim mi?