Kızlar, Kilo sorunu?

kızlar benim kız arkadaşımla 4 yıldır devam eden bir ilişkim var gayet de güzel gidiyordu ilişkimizin başlarında da kilom vardı ama sorun etmiyordu çok hatta hiç lafı bile geçmiyordu gecen yıl Kasım ayında hayatım kilo ver sözlenelim dedi benden söz vermemi istedi kilo vereceğime dair söz verdim 110 kiloyum düşmeye çalıştım bi 6 7 kilo verdim 1 ay içinde ama kendisi ayrı bi şehirde üniversiteye başladı kilo verdim diyorum ama inanmıyor verdiğime göbeğimi gösteren biri de değilimdir boyumdan dolayı kendisi kilo ver yanıma yakıştıramıyorum seni dedi ayrılmak istiyor benden canım çok yanıyor çok seviyorum kendisini ben yine diyete ve spora devam ediyorum ocakta gelecek yine o zamana kadar bi 10 kilo daha verip karşısına çıkmak istiyorum benden ayrılmak istedi whatsapptan instagramdan engelledi ama bugün baktım engeli açmış kendisine 4 yıl içinde güzel anılarımızın fotoğraflarını romantik bi slayt yapıp gönderdim daha görmedi nasıl bana karşı yumuşayıp ayrılık fikrinden vazgeçmesini sağlarım lütfen yardımcı olun onu çok seviyorum😔

Kızlar, Kilo sorunu?