Bayan arkadaşlar eşim süreklı kahvehaneyr gıtmek istiyor gündüz işi olmadıgı zamanlar gıdıyor gece yıne çıkmak istiyor bıktım arkatık kaç kere dıller döktüm ben boyleyım benı kabul edıyosan böyle dıyor sızce ne yapmalıyım
2 ay
Bıktım artık lütfen bı onerı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
İzle sonuna kadar adam çok haklı ondan sonra sende hak verirsin zaten
https://youtube.com/shorts/nuQMjWeJApo?feature=shareEvı kırletsın ben temızlerım onlarda bıle sorun yok kı
Bir yerde bir sorun yaşıyorsun demekki adamla oturup konuşman gerekiyor ilişkilerin bitmesinin en büyük nedeni düzgün bir iletisim kurulmaması
Neler konuştuk ben bu hayatı sevıyorum içkiyi sevıyorum kahvehharnryı sevıyoeum dıor bana
Anlatmadığı şeyler var bariz yani
Serbest birak kahvede zaman gecirsin seni aldatmasindan iyidir ama az daha sıkarsan aldatmaya yonelir soyleyim
Ama daha 25 yasındayım ve kocamın yanımda olmasını ıstıyoeum
Koca kac yasinda
30 yasında
Daha onuunuzde seneleriniz var yaninda da olir merak etme sen ses etme ona gitsin takilsin aksam yine yanina gelcek nasilsa
Orası öyle ama dayanamıyorum artık çok bunalıyorum arkadaslarına öncelık vermesınden
Tamam sende haklisinda daha cok baski yapip elindekindende olma sonra
Sırf bu yüzden bosanmalımıyım bosanmamalımıyım
🙂basit seyler onlar takma
Ama bugün çok kızdım gerçekten eve almamayı düşünüyorum soğukta donsun
😁😁sen disarda birak ewe alma da o girecek bir yer bulursa ne yapacaksin
Gıtmez dıye düsünüyorum eğer zaten gıderse bu evlilik bitmiştir bebım için
Bilemezssin ki 🙂
Sana göstermediği ilgiyi başka şeylere gösteriyor demek. Sen de daha fazla zorlama bence. O kendi kafasına göre takılsın sen de kendi kafana göre takıl.
Benı aldattıgına kesınlıkle inanmıyorum ama arkadasları oncelılklı
Her ne kadar ihtimaller dahilinde olsa da aldattığını iddia etmedim. Sana göstermediği ilgiyi kahveye, oyunlara, arkadaşlarına gösteriyor dedim.
Evet öyle ve ne yapacagımı sasırdım artık
Sen de oyalanacağın birşeyler bulsan sorun kalmayacak aslında.
Ne zaman kadar düzelmek ben boyleyım dıor bana
Düzeleceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Bugün neyse 10 sene sonra da böyle olacak. Hatta belki daha da fazla zaman geçirecek. O yüzden kendine ilgilenecek Başka bir şey bul diyorum.
Ne gıbı köy yerınde yapabılecek ya da gezılebılecek hiçbir şey yok kı
Hmm internette takılabilir son işte? Bu arada ne zamandir evlisiniz? Bu kahve konusu dışında mutlu musun evliliğinde
7 senelik evlıyım evet kahve dısında mutluyum
Evli arkadaşınız varsa eve okeye çağır gençsiniz imkanın varsa plastasion al evde kalması için diziye alıştır en azından hafta da 1 gün kalır
Kahvehanede daha çok eğleniyor... ya da her nereye gidiyorsa:)
Mahremiyette daha çok özen goster
orada sıkıntı yok kı
Sıkıntı var demedim daha da yor dedim
Karıya gitmiyor kahveye gitsin be ne olacak
Boşan...
Sende git beraber
Erkeklerın içine mi ne kadar saçma bı yorum gercekten
Ne olacak erkekler insan değil mi
Kadin erkek eşit değil mi
Sen gidiyosun sanırım
Gidiyorum evet babam erkek abim erkek kardeşim erkek erkeklerden korkma o kadar