Bıktım akıl verin?

Yeni evliyiz , şüpheleniyordum ama artık bizzat farkındayım kayınvalidem eşimi yonetiyor , nasıl diyeceksiniz altlı üstlü oturuyoruz çalışıyorum haftada bir gün kendi aileme vakit ayırıyorum bende başka çocukları yok ve yaşları var , kayınvalidem cumartesi pazarımız bile kalmadı artık diye söylenmeye başladı ve sonuç eşim haftasonu ailene vakit ayirmami laf etmeye başladı , henüz yeni evli olmamızdan kaynaklı esyalarimin az bir kısmı annemgilde sadece 1 kere ayakkabı almaya geldim kayınvalidem bunu bile laf etti işin özü başka hickimse olmasın sadece onunla olalım istiyor çok bunaldım bunun için evlenmedim saygı yok hadi kahve içelim hadi oraya gidelim buraya gidelim yeni evliligimi bile yaşayamadım adım atıyorum tamam diyorum gelelim gidelim ipin ucu kaçıyor ve yaptıklarımı gormuyorlar bile hala sen bizden uzaksın hala eski düzenimiz bozuldu lafları ne yapmam lazım
Bu arada dipnot geçen gün eşimle çok büyük bir tartışma yaşadık , kayinvalidemin haberi var boşanma raddesine geldigimiz bir gundu kayinvalidecigim dışarı diğer çocuklarıyla kahve içmeye çıkmış sonra da gelip bizi azarladı sizin yüzünüzden yediğimi içtiğimi bilemedim diye kafayı yiycem ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim
Bıktım akıl verin?