🙌🙌❌Lütfen rica etsem kafamı aydınlatır mısınız ben normal bulmuyorum bu işte bir iş var yardımcı olabilirmisiniz 🙌🙌❌?

Eril ~ 2014 evlendi
Dişil ~ 2019evlendi
adam 2016 da bu kızı sosyal medyada bulur ve bekarım der sevgili olurlar 3 yıl boyunca sonunda söyler ve kız evli olmasına rağmen adamı yine ister ailesi izin vermez diye almaz ama ayrıldıktan 3 ay sonra birini bulur sevgili olur 1.5 yıl sonra evlenir ve evlenmesine rağmen adamla hala takiplesiyorlar birbirlerinin fotolarını beğeniler hepsini ve gönderme yaparlar birbirlerine kadın evleneli 1 yıl olana kadar sonra yapmazlar ama hala beğeni takip yapıyorlar 👉 sorun şurada hiç yüz yüze gelmemişler uzak mesafe iliskisi sosyal medyadan tanışmışlar ve hala sanki yaraları var birbirlerine çok tuhafıma gidiyor 4 yıl olmuş biteli ve kadının hesabında bı dünya adam ekli askıntılık yapanlara tepki göstermiyor ve kendini yüksek bir mevkide diye tanıtmış Sizce ne kadar mantıklı
🙌🙌❌Lütfen rica etsem kafamı aydınlatır mısınız ben normal bulmuyorum bu işte bir iş var yardımcı olabilirmisiniz 🙌🙌❌?