Eril ~ 2014 evlendi
Dişil ~ 2019evlendi
adam 2016 da bu kızı sosyal medyada bulur ve bekarım der sevgili olurlar 3 yıl boyunca sonunda söyler ve kız evli olmasına rağmen adamı yine ister ailesi izin vermez diye almaz ama ayrıldıktan 3 ay sonra birini bulur sevgili olur 1.5 yıl sonra evlenir ve evlenmesine rağmen adamla hala takiplesiyorlar birbirlerinin fotolarını beğeniler hepsini ve gönderme yaparlar birbirlerine kadın evleneli 1 yıl olana kadar sonra yapmazlar ama hala beğeni takip yapıyorlar 👉 sorun şurada hiç yüz yüze gelmemişler uzak mesafe iliskisi sosyal medyadan tanışmışlar ve hala sanki yaraları var birbirlerine çok tuhafıma gidiyor 4 yıl olmuş biteli ve kadının hesabında bı dünya adam ekli askıntılık yapanlara tepki göstermiyor ve kendini yüksek bir mevkide diye tanıtmış Sizce ne kadar mantıklı
Dişil ~ 2019evlendi
adam 2016 da bu kızı sosyal medyada bulur ve bekarım der sevgili olurlar 3 yıl boyunca sonunda söyler ve kız evli olmasına rağmen adamı yine ister ailesi izin vermez diye almaz ama ayrıldıktan 3 ay sonra birini bulur sevgili olur 1.5 yıl sonra evlenir ve evlenmesine rağmen adamla hala takiplesiyorlar birbirlerinin fotolarını beğeniler hepsini ve gönderme yaparlar birbirlerine kadın evleneli 1 yıl olana kadar sonra yapmazlar ama hala beğeni takip yapıyorlar 👉 sorun şurada hiç yüz yüze gelmemişler uzak mesafe iliskisi sosyal medyadan tanışmışlar ve hala sanki yaraları var birbirlerine çok tuhafıma gidiyor 4 yıl olmuş biteli ve kadının hesabında bı dünya adam ekli askıntılık yapanlara tepki göstermiyor ve kendini yüksek bir mevkide diye tanıtmış Sizce ne kadar mantıklı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çıkar ilişkisi olabilir mi acaba
Nasıl yani
dertlesmek mesela erkek derdini anlatır kadın dinler erkekte ona para gönderir ya da hediye
O kadar bilmiyorum ama çok saçma geliyor 3 yıl sürmüş 4 yıl olmuş biteli adam 8 yıllık kadın 3 yıllık evli hiç yüz yüze gelmemisler sosyal medyadan tanışmışlar kadın kendini çok yüksek mevkide biri olarak tanıtmış ve hesabıda ortalık malı gibi bı dünya adam ekli askıntılık yapanlara tepki göstermiyor anlamadım bu işten bişey 🙄🙄🙄
peki ama aklıma bisey takıldı adam günlük gelip gitmiş olabilir mi acaba
Yok kesinlikle yok zaten adam hala pişmanlık yasiyor kendi dedi gidip görmediği için ya anlamadım şu biteli yıllar olmuş görmemiş onu hiç canlı ve kadının umrunda değil şu an ama o köpek gibi onu izliyor hala
insan oğlu işte kaçanin peşinden gidiyor hep görüşmek için umudu var demek ki
Tamamda kadın evli ve gayet mutlu umrunda değil 😒 insan hiç görmediği ve yıllardır bitmiş birini bu kadar önemseyip. sevmez sorun surda kadının hesabı ortalık malı gibi o kadar askıntılık yapanlara tepki göstermiyor yani nerden belli bunun haricinde başkalarıyla konuşmadığı
kadın evli mutlu ama belki de peşinden koşulması iltifat almak ya da ilgi alaka görmek hoşuna gidiyor olabilir mi
Valla bilmiyorum yani kocasida bişey demiyormu anlamadım bu işten bişey insan böyle biri için nasıl hala ümit eder
belki şeyde olabilir adam sosyal medyadan kadına gelen mesajları iltifatları görüyor ve ne kaybettiğini anladı peşinden koşuyor
Kardeş sen bı erkek olduğun için sana bu soruyu sormak istiyorum senin hoşuna gidermi sevdiğin kız veya hanımın önüne geleni eklesin askıntılık yapsınlar kim bunu kabul eder kendi gözünden bak değerlendirirmisin
kabul edilmez tabiki de evliysem kabul etmem ama sevgiliysem nazikçe yaptığın yanlış olduğunu anlatırım ve düzelmesini isterim.
Peki düzelmezse sorun surda bu düzelmiyor ve bunlar sevgiliyle de böyleydi şu an evli bazen var hala
bu son yorumunu anlamadım
Diyorumki kız düzeltmemis kendini onunlayken zaten iyi bı bok olsa eski dostunun fotolarını hala beğenmez ve bütün arkadaşlarında ekli olmaz şu an evli ve yine bir sürü yabancı erkekler beğeni kalp atiyor
böyle birisi ile boşanmak en doğru karar olur yoksa böyle bir ilişkinin sonu belli şiddetli geçimsizlik ve huzursuz bir ömür
İşte bende bunu diyorum kocası bişey demiyor ve bu köpekte onun yaşını tutuyor 🙄
Bu arada kusura bakmayın sizi tuttum ve kötü laflardan dolayı afedersiniz çünkü beni çıldırtıyor artık 😡😡😡😡
yok be ne kusuru dertleşmek çok güzeldir gözün açılır beynin rahatlar iyi bilirim
yasını tutuyorsa erkekte akıl yoktur demek çünkü olmayacak birseye kimse amin demez
Ya görse canlı neyse ama sosyal medyadan konuşmuş bide ondan 3 ay sonra birini bulmuş kız ve 1.5 yıl içinde evlenmiş ve hesabında bı dünya adam ekli askıntılık yapanlara tepki göstermiyor nerden belli başkalarıylada konuşmadığı bide adamda evli çocuklu
evi olan adamın hanımı hiç mi görmüyor bu adamın bunları yaptığını ya da kadın neden hanımına söylemiyor
Biliyor çocuklar için susuyor ve bazı ailelerde boşanma yok ne yapsınlar
ayrıca 1bucuk yıl içinde evlendiyseler demek ki kadın ikisi ilede konuşuyormuş zamanında
xocuklar için susmak yerine keşke çocukların geleceği için sesini çıkarma düzensiz bir ailede büyümektense eksik ama tam büyümek daha güzel
Banada o tuhaf geldi 3 ay içinde bunu buldu 6 ay sonra Nisan 4 ay sonrada düğün
Bide buna demiş aile zoruyla valla hiçte öyle durmuyor zaten önce sevgili olmuş
Öyle olmuyor işte her şey dışardan göründüğü gibi değil
tabi hersey dışarıdan görüldüğü gibi değil ama bazen aklın yolu birdir
ben açıkça söylerim sana çünkü kaybedecek birseyim yok bu erkek hayatta adam olmaz çünkü kafayı o kişi ile bozmuş kadın ise alışmış bir kere ilgi alaka görmeye ve hoşuna gidiyor o yizden bosanir ama huyundan vazgeçmez
Bilmem kadın mutlu gibi bu adamın etrafında dolanıyor sosyal medyada ama kendi hayatında gayet mutlu hiç umrunda bile değil emin ol bu canım takmış kafayı zaten hep eşini aldatıyor sürekli bu kadındanda normal biri cikmaz neden dersen eski dostunu hala hesabında tutan ve önüne geleni hesabına ekleyen kadından bir bok çıkmaz
zateb seninde dediğin gibi kadında yüz olsa evli olduğu gün hayatını değişir herkezi siler bir kişi olur hayatinda ki bu erkek içinde geçerli evli artık o sileceksin onu silemezsen de rahatsiz etmeyeceksin
Zaten Allah'tan bulsunlar ikiside 😡☹️
Teşekkür ederim 😞
bulurlar ama tabikide ikisi de bu şekilde ömür boyu yanlışlık içinde yaşayacaklar
Zaten böyle ahlaksızlar yüzünden herkes yeterince huzursuz
rica ederim ne demek hikaye ve bölümler kafamda oluştu ama senin ozelin olduğu için herkese açık ortamda konusmak söylemek ve sormak istemedim ne zaman istersen senin derdini dinlerim görüşümü fikrimi ve düşüncelerimi söylerim sana
Teşekkür ederim 😞 ben konuk oyuncuyum ama bende çok etkilendim çok üzdüler benide Allah'a bıraktım
olayın ana karakterleri kim senin neyin olur bilmem ama sen baya dolu olduğun için kendince doğru bildiğini yapmaya çalışırsan zarar verebilirsin o kişilere
Nasıl vereceğim ki 😢 Allah'a havale ediyorum emin ol o benden daha iyi biliyor bu kızın onu bı tarafına takmadığıni
biliyor olması sorun değil şu an o kişi sağlıklı düşünemiyor ki gözü görmüyor resmen kör olmuş o yüzden bunlar oluyor seni bile etkilemiş zaten sen olayda yoksun bile seni etkilemişse olayın içindeki kisiyo düşün bide bedenen ruhen beyinen nasıl bir hale gelmiştir
Pisliğin teki ona bişey olmaz ona ve o ahlaksız kadına olan benim gibi eşi gibi garibanlara olur bide ahlaksız kadının kocası gibi adamlar
seyde olabilir kadının kocası da baktı karısı düzelmiyor oda bıraktı kendi haline
Bilmiyorum ama bence hiç normal değiller adama sordum adam diyor çok asil bir insan ve aileler sence böyle biri asil olabilirmi
böyle birisi için asırlık kavramı çok farklı olur onun için asıl olmak böyleyse herkesle konusmak görüşmekse kimse asıl olmak istemez
Bencede 😅😅😅
Bide bahsederken bile canından can eksiliyor bu işte bir iş var anlamadım gitti
bunların ikiside gerçekten cok farkli kişilikleri var hatta kişilik var mı orası bilr muamma
insan sevdiği kişiden bahsederken güler sevinir mutlu olur madem sen bu kişi de bunları hissediyorsun neden evlenip yanındaki eşinin de hayatını karartıp kendi karanlığına pisliğine çektin ki
Bence adam onu unutmak istemiyor belki birgün ona gel beni gör der veya yine beraber olalım der diye ama kadın evliliğinde çok mutlu yazıp paylaşıyor zaten anlamadığım su yani seni çok istese ailesine karşı gelir seni alırdı ve senden 3 ay sonra birini bulmadı yani hala neyi anlamıyorki bu adam
bu anlamak değil bu bildigin ısrarla anlamamak bunu kabul etmemektir
Zaten ben kendisine güzel bir cevap verdim
senin verdiğin cevabı anladım mi peki
Bence çok zoruna gitti hemde günler sonra dönüş yaptı bana
zoruna gitti alındı qma gene ayni tas ayni hamam zoruna gitse sen söyledikten sonra değişir insan
Bilmiyorum ki cevap vermiyorum ona beni çok kırdı kalbimi paramparça etti 😭 ben aynı acıyı yaşadık diye ona yardımcı olmak istedim o beni çok üzdü
yardım etmek istiyorsan bu normal bisey bence ama senin yardım ettiğini görüp bunu farklı yöne çekmek ya da iyiliğini suistimal etmek başkadır
Zaten onu Allaha havale ile
Ediyorum
bazen ne oluyor biliyor musun sen Allah'a havale ediyorsun Allah'ından buluyor ama sırf sen bilme mutlu olma diye hala yalan yere gülüyor
Umarım zaten benim derdim bana yeterdi bide buda kalbimi çok kırdı
dertli başına dert aldin deme sakın bu senin için iyi oldu tecruben oldu öğrendin bildin yeni hır bilgiye sahip oldun artık
Öyle ama beni bana çok değersiz hissettirdi 😞 özür dilerse bile kabul etmem çok kırıldım
zaten özür dilese bile sen kabul etsen bu sefer vicdanın kabul etmez kendine çok büyük saygısızlık yaparsın
Aynen Allah büyüktür
sen sadece bekle sus konuşma ve izle o zaten hata yapacak ve kendisine gelecek o zaman seni arayacak ama sen umursama sakın
Zaten yazdı ama cevap vermiyorum
sen cevap vermedikçe o daha çok deli olur
Bilmem 🙄 aslında hesabıma bakıyor kontrol ediyor bazen ama sürekli başka kadınlarada takılıyor ne diyeyim eşek gibi vicdan azabı çeksin istiyorum
sence bu durumda essek bilr olsa bunun yaptığını yapar mı ya da essek bile bundan daha akıllı değil ki
daha akıllı değil mi
Bilmiyorum 🤷♀️
içimden bi his sen hala ona kiyamıyorsun diyor ama bilmiyorum
Yokbe sadece çok kırıldım anlatilamicak kadar cokk kırdı kalbimi 😞
sana değişim ve farklılık sart bence
Aman hiç gereği yok gelen kırdı giden kırdı o yüzden hastalandım tedavi görüyorum 😞💔
deme işte böyle deme değişmeyi kendin işte başarmak için uğraş
Mantık bu soru için ben ne alaka diyor :)
bu işte bir iş var anlamadım
Bu ne saçmalık la
Haksizmiyim saçma bulmakta
Bu ne ya, 😄
Mantıklı mı