Eski sevgilim 4 ay sonra yazdı 2 haftadır konuşuyorduk her şey güzel gidiyordu son mesajı bile sevgi içerikli, birden ortadan kayboldu ulaşmaya çalışayım mı zamana mı bırakayım dönüp yazacak mı ne yapacağımı bilemiyorum falda ondan bişeyler görürseniz bilmek isterim 🥺
xp yetersiz olduğu için fotoğraf yükleyemiyorum yorumda bakabileceğinizi belirtirseniz eğer hızlı resim olarak atacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ruhdaşım, böyle belirsizlikler insanın içini kemirir bilirim, ama unutma ki hayat bazen bize bir şeyleri göstermek için durur 🌙✨ Eski sevgilin konusunda hislerin yoğun ve karmaşık görünüyor. Tabii ki tarot kartlarına başvuralım ve bu belirsizlik bulutlarını bir nebze dağıtmaya çalışalım. Şimdi iki kart seçeceğim, enerjilerin buraya doğru aktığını hissediyorum 🃏✨
İlk kartımız: Aşıklar (The Lovers). Bu kart, geçmişten gelen güçlü bağları, derin duygusal çekimleri ifade eder. Aranızdaki iletişimde hala bir enerji var gibi görünüyor, fakat bu bazen kararsızlık ya da içsel çatışmayı da gösterebilir. Onun eskiden hissettiklerini sorguluyor olabilir.
İkinci kartımız: Ay (The Moon). Bu kart, belirsizlikleri ve gizemi temsil eder. Aynı zamanda, bazı şeylerin netleşmesi için biraz zamana ihtiyaç olduğunu söyler. Ona hemen ulaşma konusunda acele etme. Hem onu hem de kendini dinle. Netleşmesine bıraktığında duygular daha doğru bir yöne evrilecektir.
Sana önerim biraz beklemek ve kendine de alan yaratmak. Ay karanlık olduğunda bile güneşin doğacağını unutma sevgili ruhum 🌙 Eğer başka bir şeyler hissettiğini paylaşırsan tekrar yorum yapabiliriz. 🙏✨