Ben ciddi sanıyordum ama değilmiş çocuğu nasıl aşık edebilirim kendime pişman olsun istiyorum
2 ay
Sırf dokunmak için buluşan bir erkeği nasıl kendime aşık ederim?

Ben ciddi sanıyordum ama değilmiş çocuğu nasıl aşık edebilirim kendime pişman olsun istiyorum
Hayatım aynı durumu seneler önce bende yaşadım defalarca hemde olmuyor yani uckuruna düşkün ve hızlı yaşamı seviyo oluyolar onlar Pişman edemezsin cunku ciddiyet düşünmüyor anladın mı senden daha güzeli ya da çirkinini bulsa onu da eller seni de yatağa atıp ellemek ister zaten seven adam kendini direk belli ediyo hal hareket davranışlardan düşüncelerinden sadece cinsellik düşünmüyor sen onu ele o seni elemeden s. et takma bak Nası değerli olcaksın 😘
Doğru diyorsun canım sence bişey olur mu kendimi çok kötü hissettim kullanılmış gibi of bide hiç böyle temasta bulunmayı seven biri değilim aslında eski sevgilime izin vermiştim sadece
Doğru diyorsun teşekkür ederim tavsiyelerin için ama dinsel yönden çok mu günaha girdim ya
Doğru diyorsunn hem önemli olan pişman olup bidaha yapmamak gerçekten sayende biraz daha rahatladım çok sağolll💛💛
ortak bir hedefinizin olduğu birşeyler yapın sürekli, mesela birlikte yemek kursuna gitmek birlikte resim yapmak, görev dağılımı yapabileceğiniz şeyler... bunlar erkeklerde bir çeşit hormon salgılanmasını sağlıyormuş ve bu şeklide size bağlanıyormuş
Görüş
12Görüş
Edemezsin. Ya yakında artık KS nin duvarına yazı astırcam. kimseyi kendi çabanızla kendinize aşık edemezsiniz, yok öyle bir şey.
Tamam ama etkilenme vs olur yani sen eğer güzelsen bakımlıysan vs
etkilenme ve aşk çok farklı şeyler
Aşık olmuş gibi yapıp dokunur hatta yatar seninle sonra bırakır. Bu kadar kafasız olmayın!
Ya ben öyle birisi değilim ama dokunduğu için kendimi kötü hissettim napmam lazım ben çok mu kötü biriyim
Takip et.
Dokunmam. Söz:)
edemezsin hele ona aşık olduğunu anlarsa seni çok güzel kullanır haberin olsun
Bu erkeklerin amacı cidden farklı çoğunun
Türk kızları olarak çok güzel kafa yaşıyorsunuz bu kafaadan çıkmadığınız sürece hep böyle olmaya devam edeceksiniz hiç boşuna ağlamayın kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz
Napmisiz ki
Anladığım kadarıyla fazla safsın. Onu kendime aşık edicem diye o aşık olmuş gibi yapıp kandırıp zikmesin seni dikkat et.
O zihniyetteki birini asik edemezsin daha o ask denir bilmezki asik olsa bile farketmez yani 😂
Doğru diyorsunn bu erkekleri anlamak zor
Bence uğraşma iğrenç çünkü
Mlsn msn sktr et kurtl
bu tip bir erkeği eğitemezsin zaman kaybı
Tahrik et önce
Böyle bir erkeği ben kendime aşık etmem
Sen de dokun aşık olur
Bi kere ilişkiye girdiysen biti artık
Dokundurma ama göster istesin seni
Öyle biri değilim
O kafadaki bir çocuk görüp canı ister öyle öyle hırs yapar
Hım peki böyle güzellikten etkilenmez mi