Bir adamı kendime saplantılı aşık etmek için ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ben ettim valla knk ne yapman laızm biliyomusun bak ciddiyim tek olay kafasını kurcala yanı bi görün bi kaybol bi görün bi kaybol bi ilgili bi ilgisiz ve kafası karışacak seni daha çok düşünmeye başlıycak kendi kaptıracak farkında olmadan ciddiyim bak kafasını karıştırıp seni düşünmesini sağlamak olay bu ind anlatabildim sana ☺
Anladım teşekkürler :))
rica ederim canım yormlari okuyorumda burdaki ksdeki erkekler seni özele çekmeye çalışırsa sakin yüz verme bunlara yorumları okurkenn tiksindim hepsinden resmen hepsi yaşını başını almış sapiklar ya resmen knk
Tamam knk
Saplantılı hale gelmesi için hem fiziğini hemde zekânı kullanman gerek
Fiziğim güzel başka be yapmalıyım
Ne kadar güzel mesela?
Konuşmaların ile olgun düşüncelerinle onu etkileyebilirsin ama bence fiziğini ön plana çıkar
Tamam 1.70 50 iyi mi
Normalden resmini göster istersen tamamen objektif yorumlarım
Yok
Neden böyle bir şey yapasın ve ya niye saplantılı bir şekilde aşık olsun?
Beni hiç bırakmasın çok sevsin istiyorum
Bu tarz saplantılar iyi sonuçlanmaya biliyor biliyorsundur, dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor yani
knk görü bende başkasını görmesin kafaya taksın deli divane olsun diyemi sevdigindenmi yoksa başka bi sebep intikam ego tatminimi ona gore taktik vericem 😊
Benden başkasını düşünmesin her daim beni yanında tutmak istesin istiyorum
knk tm yardımcı olcam aslında çok basit bisey bunu yapmam adeta gözünü senle buruyebilirsin deli gibi saplantili aşık olur gözü seni görür bi tek bunun için taktiğimi vericem sana 😊
Lütfen ver knk
Taktiğini çok merak ettim
ya biri yazmış benim taktiği zaten bi kız yazmış oha benim taktik bu😊😀 knk oda biliyormuş demek aynısını yazcaktım kafasını karıştır sadece yanı böylelikle seji daha çok düşünüp umut bagliyo kendini kapptırıyo denendi onaylandı değişmek hep tutan taktiktir bu kafaisni karıştır can bağımlı hale gelcek seni daha çok düşünüp farkında olmadan asik olucak seni düşünecegi için sürekli vallada billada böyle aşık oluyorlar knk inş yardımcı olduksana 😊
Bu taktik bana da çok mantıklı geldi knk bunu kesin deniycem sana da çok teşekkür ederim:)))
aynen knk sene ve gör dua edersin bana😊
Oldu muuu
of sen onu kendine deli divane etmek istiyon galiba adam keşke benide böyle biri etse ya ama tipten kaybediyor z
bu benim basardigim bisey knk da sen saplantili olsun kopek k gibi aşık olsunmu istiyosun yoksa başka amacınmi var intikam gibisinden
Delicesine aşık olsun istiyorum knk
anladım seni çok iyi anlıyorum canım bnde yapıyorum birii için bişeylr her yolu deniyorum ediceksin eminimki kararlı bi kızsın saçma sapan yorumlara bakma sen 😊😊
Yaa teşekkür ederim bebeğim:*
valla bizim universitede bi kız var beni böyle deli gibi aşık etti galiba kendine masum bi şekilde deli gibi onu düşünüyorum hep deli kopek oldum resmen ona tapiyorum aşktan 😂
ne güzel sevmişsiniz aşık etmek istiyorsunuz yad kacki sizin? merak ettim
Etme duyuyoruz her gün bir kadın cinayeti yenisi eklenmesin
yok be her adam aynı değil genelde serseri sabıkalı lar öyle Çikiyo doğuştan şiddete yönelimli masum adam lar böyle olmaz aksine dahada kadına mum hale gelir 😁
@Guzeladam00 Yine de biri sana kendiliğinden bağlansın bırak sevdiği içn yanında olsun
Sacmalama ölmek mi istiyorsun
Ölmek ile ne ilgisi var o erkeğin karakteri pis ize yoldan geçen birini de öldürebilir
Saplantı ne demek
Delicesine sevmek hatta onun için ölmeyi bile göze alabilmek
Çok yanlış bir düşünce
Normal aşık olsa olmuyor mu? Hasta mısın?
Ne ilgisi var ya sadece beni fazlasıyla sevsin hiç vazgeçmesin istiyorum ya suç mu
Büyü de yapsın mı?
Ben birini çok sevdim ama ona hiç zarar vermedim
Yok knk gerek yok
Biri var, benden hiç vazgeçmiyor ama bana büyü yapıyor, neredeyse ölücektim çok ciddiyim. Beni öldürmeye kalktı
huysuz tamam işte kendi ağzınla soylıyon awk büyü yapmış diyon e kız büyü den falan bahsetmiyoki çeşitli taktiklerle aşık etmek istiyo ahah knk nasıl bi beyin var sizde 😂
@yalanfilan09 hastalıklı bir aşıktan bahsediyor senin beynin asıl yerinde diil. Ben hastalıklı bir aşkın neler yaptırabileceğini anlatmaya çalışıyorum… Önce kendi beynini eleştir
ya sen kendi bildiğin kafadasın olayı anlamamışsın neyse knk tm sen haklısın 😂
@yalanfilan09 hastalıklı bir aşk istemesi normal değil ki ona taktik öğreteyim? Asıl sen olayı anlamamışsın
rituel yaptıralım
İnanmıyorum
vaala ben çok şahidim
Büyüden korkuyorum knk ya
BÜYÜ DEĞİL BU BE BASİT BİŞEY
Yok knk büyü
İşlemez öyle şeyler, zaman ve paranızdan olursunuz
Aptallik.. uzak dur
Neden aptallık olsun
Saplanti her zaman kotudur
Yapma yarın şiddete bile maruz kalırsın
Neden kalim
siddetle alqkasi yok ya siddeti genelde sabıkalı serseri adamlar yapiyo bu adam temiz kendi halinde biriyse şiddet söz konusu olamaz herkes aynı değil soran yanlismi düşünüyorum knk☺
@Busm45 Ayn çok doğru söyledin knk ben zaten beni delicesine sevsin anlamında saplantılı dedim yoksa ne işim olur benim sabıkalı psikopat heriflerin tekiyle
heh işte bu bende bunu kastettim herkes saçma saçma yazmış yazdıkların yüzde yüz doğru 😊
@Busm45 :))
duada edeceğim sana başarılı ol diye 😘
Ben saplatin olurum ha
Sana gerek yok
Neden kalbimi kiriyorsun
Sjsjsj knk aklımda biri var o yüzden
Tamam konuşalım sadece
Edemezsin
Neden erkeklerin duyguları yok mu
Yok
Kim bu adam eş mi?
Yok
Bu senin yapabileceğin bir şey değil. Onun duygularına bağlı.
hasta ruhlu musun
Ne ilgisi var knk yaa çok sevsin istiyorum sadece sanki sen istemiyon
sen büyü falan da yaparsin lan korktum bak şimdi