Uzun zamandır birlikteyiz her şeyi ortak ödedik ama son zamanlar her şeyi bana ödetiyor. İkimiz de öğrenciyiz ona yük olmayayım diye çabalıyorum ama o bana yük oluyor diş macununa kadar bana ödetiyor üye olduğum hesapları kullanıyor her buluşmamızda tüm masrafları ben ödüyorum kendimi aptal gibi hissediyorum benim de kendime göre harcamalarım var onu kırmayayım diye bir şey demedim şimdiye kadar ama çok bunaldım artık masraf çıkmasın diye buluşmak bile istemiyorum o kadar sevmeme rağmen. Ne yapmam gerek nolur yardımcı olun bir fikir verin ne demem lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılYa yeter artık cidden yeter. Sırf sevilmek için bunu niye kendinize reva görüyorsunuz. Abi istersen milyoner ol bir erkek sevdiği kıza masraf çıkarmaz ve onun masraflarını karşılar en azından birçoğunu karşılar. Onu rahat ettirmeye çalışır. Çünkü seven erkeğin doğası budur. Varlığını her yönde ortaya koyar. Aksi oluyosa sizi sevmiyor demektir. Bir erkek masraf yapmadığı kızı tınlamaz abi. Ondan etkilenmez. Sen böyle düşünceli olmaya devam et yakında senden uzaklaşacak. Bu yaptığın erkekler gözünde @ptallık oluyor. Bunu hiç mi bilmiyorsun sen. Öğrenci olsa dahi ona göre hareket edebilirdin. Arada bi şeyler ısmarlatabilirdin yemek aldırabilirdin. Bazen elbise almasını sağlayabilirdin. Bunlar onların gözünde normaldir ama bi kızın bunları yapması demek erkeğin ondan sadece faydalandığını gösterir. Valla sinir oldum ya
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bi kızın erkeğin ihtiyaçlarını ödemesi ne demek? Sen onun annesi babası mısın hayatım boyunca asla bak kınamıyorum yargılamıyorum ne bi sevgilime borç verdim ne de onun masrafını karşıladım öğrenci bile olsam yapmadım onlar da böyle bişey istemediler sen kendini maddi açıdan bu çocuğa kullandırmaya alıştırmışsın ve cocuk da sen zaten ödersin diye alışmış bu duruma 😅😅 Benşm tavsiyem direk kaç benim midem bulanıyor bu tarz erkeklerden maddiyatı parası yoksa ayağını yorganına göre uzatacak senden para istemek ne demek asıl o sana yardım etmeli destek olmalı Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyim
01 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum destek olmalıyım diyerek birkaç kez borç verdim ve üstüne yattı ben de gurursuz biri değilim tabii borcunu öde diyemedim bunum tekrarları geldi parası yok diye diye her defasında göz yumdum ama dışarıdan bakınca çok içler acısı bir durum olduğunu farkettim halime acıdım.
+1 yılKendini öyle hissetmen çok normal çünkü seni kullandığı çok belli Onun masraflarını ödemeyi bırak bakalım o zaman sana nasıl yaklaşacak tepkisi ne olacak Seni kullanmıyorsa buna tepki göstermez saygı duyar ama seni kullanıyorsa da buna sinirlenir sana trip atar ayrılır
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşkım ortak ödeyelim de. Hesaplarını ona kapat. Şifreleri değiştir. Çok açıldım sıkıntıdayım, senin hesabını niçin ben ödüyorum de.. Kızım açık açık konuş. Bulmuş senin gibi birini... Sömürüyor. Ben hep eşitlikten yanayım. Kimse kimseyi kullanmasın arkadaş!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılE ödeme? Ağzın dilin yok mu söyle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmalısın
00 Yorumla Arkadaşım sen şaka mısın
Birincisi çocuk bildiğin seni kullanıyor ve sen bunu bildiğin halde herhangi bir uyarıda veya imada bulunmamissin
İkincisi çocuk seni sevseydi senin durumunu düşünür ve sana yük olmak istemezdi
Üçüncüsü erkek arkadaşın şimdiden böyleyse ileride de buna alışmış olacağı için böyle devam eder
Duygusal olarak çok bağlanmış olabilirsin ama kendini düşünmek zorundasın
Kendine iyi bak:))12 YorumlaYemin ederim aynisindan bide benim basimda vardi hicbir zaman parasi yoktu hep borcum faturalarim var derdi ama ayni boyle herseyi oderdim canım gibide agzimi acmazdim bi gun dayanamadim dalga gecer gibi bana dondurma alsana dedi ay sonu gelmis benim cebimdeki para az kaldigini teyzemden borc aldigimi bile bile herneyse bende param yok dedim bide banami diyorsun al diye sitem ettim inanmazsin soluksuz her defa konusmamizda tirip yedim bi dondurma lafini ediyorsun diye lan benle ciktigindan beri her haltini odedim daha borc istediginde bile verdim benim sirtimdan gecindin Şu an ayrilali cok oldu ama hala o aptalligimin ofkesi gecmiyor aklima geldikce ama ayrilmak okadar zor olduki pesimi birakmadi burnumdan getirdi niye cunku her cikarini benden sagliyordu tam enayiyidim
06 Yorumla- +1 yıl
Of yemin ederim aynısını yaşıyorum yemeğinden tut cebine harçlık koyuyorum borç veriyorum borcun üstüne yatıyor tamam sevgilim ama bu kadarı da fazla değil mi babasından daha çok destek veriyorum ya çocuğuna. Buna rağmen ayrılma fikri bana korkunç geliyor başka bir çözüm yolu yok mu bunun
- +1 yıl
maalesef canim bu boyle basladi boyle devam edicek bide sunu dusun yasiniz genc ben Şu an evlilik caginda oldugum icin dedimki evlensem ne olcak yine benim ustumden gecincek degisen bisey olmuyor sadece sinir oldugunla kaliyorsun ortak olsa neyse oda yok inan Şu an seviyorum falan diyorsun ya bikkinlik gelince sevgi falan kalmiyo ki o kisi bizi sevse bize boyle yapmazlardi biraz kendine deger ver isteyen koparan alan taraf sen ol uyanik ol boylelerine ezilirsek ne degerimiz kalir sence
- Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılkızsın ve sana mı ödetiyor ah ne safsınız ya seni sevmiyor ki seven erkek hesap ödetmez cunku kendini yanında güçlü hissetmek istediği için kızın hesabını erkek öder ama seni önemsemediği için ödetiyor arkandan da saf diyordur su ana kadar hiç hesap ödemedimm kullandırma kendini
11 Yorumla- +1 yıl
Evet erkek kadına hesap ödetmez erkek adamın centilmen olması lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEnayi olma daha fazla ödeme yapma. Param yok de. Olsa bile yok de. insanda gurur olur. Ne biçim erkek o. Gitsin iş bulsun çalışsın. Garsonluk yapsa bile olur. Hiç erkek kızın cebine bakar mı ya. Tembel beleş erkeğide hiç sevmem ben de. Anlamıyorsa da yol göster. Ama kendini kullandırtma.
00 Yorumla Mesafe koy bence haddini aşmış. Sende öğrencisin seninde masrafların var. İzin verme. Hatta hatta aklıma taktik geldi. Whatsapptan görünürlüğünü kapat aramada sanki telefon faturanı ödeyemiyormuşsun gibi yap. Sonra seni arayinca ilk açma 2 ya da 3. Aramada aç telefona yetişemedim kusura bakma telefon borcumu ödeyemedim de. Azıcık empati yapsın. Tabi karşındakine güvenin sevgin varsa öyle yap. Bu yalanların beyazından yanii😂 karşıdakine yaşam dersi vermek için🤭
00 Yorumla
+1 yılRomantik ilişkilerinizde feminist olmayın. Çünkü erkekler yatırım yaptığı kadınları sever. para ve zaman konusunda size verecek nokta. O yüzden zaten erkekler için boşanmak zordur. Çünkü karısına zamanını parasını harcamıştır. Üstelik dişil enerji almak eril enerji vermek üzerine kurulu. Frekanslar karışmış sizde.
12 Yorumla- +1 yıl
Sağ alta Esra Ezmeci yazsan iyiydi
- +1 yıl
Ben sadece onu dinlemiyorum ki. Zaten bütün ilişki uzmanları ve de yaşam koçları aynısını diyor. Bunu sadece o söylüyormuş gibi lanse edemem. Okuduğum kitaplarda da izlediğim belgeseller de aynısı söyleniyor. O yüzden tek kişiye mal edemem bunu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen öğrenciyim sevgilim çalısıyo bizde hep ortak öderiz ama som zamanlarda bende fazla ödemeye basladım sonucta ben öğrenciyim düşünmesi lazım hediye falanda aldım yakında bende sana almam lazım dedi ama almadı gecemde 250 liralık hesap ödedim son paramdı hatta bi şey demedim okadar pahalı tutucagını bilsem ben ödiyeyim diye ısrar ederdim asla sna ödetmezdim dedi ama hep lafta kalıyo bende sogudum ister istemez napalım acıkca konusmak mı lazım bu durumları
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet gercekten öyle gerek yok hayatım diye kibarlık yapınca kullanmaya basladılar heralde bizi konusmadım ama dün bana borc versene dedi sakayla karısık parası olmadıgında degıl surekli be deniyo sacma sakalar yapıyo neyse param yok okadar 50 tlm var dedim sen ciddi misin kendimi cok kotu hıssettim zaten saka yapmıstım istersen para atıyım sana falan dedi ben yok gerek yok var benım param dedim ama anladı arsızlıgını
Cevap sahibi+1 yılBidahakine hıcbır sey deme kenara cekıl bakalım atılıp ben ödiyeyim diyecek mi
+1 yılBuluşma bir süre ilişkine dışardan bakmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılBuna fırsat verme, direkt kendi ihtiyaclarini sen öde ben ödeyemem de
00 Yorumlaaskim bu inan bana var yok meselesi degil. kadinina para yedirmeyen erkek sevmiyordur. hicbir erkek para yedirmedigi kizi sevmez bence sen birak bu sunepeyi
00 Yorumla
+1 yılBunda kırılacak bir taraf yok. Rahatsızlığını dile getir. Aslında sen dile getirmeden onun düşünmesi lazım. Düşünemiyorsa bu ilişki çoktan bitmiştir
10 Yorumla
+1 yılAilemin durumu biraz sıkıştı bu ara.. eskisi gibi harçlık alamiyorum. Bundan sonra Alman usulü olmak zorunda.. lütfen üzerine alınma diyebilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeleşçi insanı hayatta sevmem. Uzak durmak gerek. Enayi yerinr konmaktansa ayrılmak daha doğru bir adım olacaktır
00 Yorumla
+1 yılBöyle birisiyle neden hala birliktesin? Sen onun bankamatiği misin? Cimri insanla ömür geçmez, okurken ben sinirlendim bu ne böyle
00 Yorumla
+1 yılBilemiyorum umarım geçer ya da ayrılırsınız başka çaresi yok
02 Yorumla- +1 yıl
Doğrusun da işte umut diyelim böyleleri var maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKanka uyanda balığa gidelim adam seni sömürüyor kurtul ondan
02 Yorumla- +1 yıl
Sen bilirsin ama adam vampir gibi kanını emiyor kendini kullandırma
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek adam dediğin böyle bir şey yapmaz bu nedir gerçekten tamam belki parası yoktur ama ben utanırım sevgilimden geçinmeye yaşınız kaç bu çocukla
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu uygun bir ortam da konuşmalısın güzel ifade etmelisin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yol ver gitsin sevgilisi mısın yaşam sponsorumu belli degil
10 Yorumla
+1 yılTürkiyedekiler sevgililiği yeme içme sanıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılKendini kullandırma bu gibi erkeklerden uzak dur sömürgeci yapıya sahip erkekler Adam olmaz ;)
00 Yorumladışarıdan objektif bir şekilde bakıp seni aptl yerine koyduğunu anlamışsın zaten ve uzun süredir de devam eden bir şeymiş bu. üzülüyorum sen ve senin gibi kızların iyi niyetlerinin suistimal edilmesine. saf sevgi yeterli değil maalesef işte.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Her zaman ortak ödenmeli bazı kızlar ve erkekler beleşci iğrençler öylesin den ayrılmak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılBir gün dene. Zarf at. Buluşalım dediğinde param yok çıkamam de. Ona göre aksiyon al.
00 Yorumla
+1 yılBence seni sömürüyor çünkü baştan buna sen müsaade etmişsin ya da 2. Şık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni bu yüzden kullanıyor olabilir mi? Beleşçi kadınlar vardı onlardan yakınırdık şimdi de beleşçi erkekler çıktı başımıza
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah yardımcın olsun. Ülkemiz erkeklerinin çoğunun yaşadığı durumu yaşıyorsun
kimse kimseye yük olmamalı (ekstrem durumlar hariç).
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu erkekler ne asalak ya 😁 kendini bile gecindiremeyen acizler sadakam olsun de postala şu eziğii
00 Yorumla
+1 yılbence seni aldatıyor canım. senleyken her seyi sana kitliyo. o kadınla bulusunca cebinde parası kalıyor. hatta siz sevgili olduğunuzda da baska bi kadını senle aldatıp onun parasını yiyordu eminim.
00 YorumlaAyrılmak istemediğini söylüyorsun ozaman al karşına konuş , derdini anlatmayan derman bulamaz
00 YorumlaErkekler oara harcadığı, yatırım yaptığı kadınlara değer verirler
10 YorumlaSendne nefret ediyodur. d bende sevgilime odetiyrom aslinda ekonomistim cunku ama sozde kendi ekonomimi dusunurum yani kısaca manitan tam benim kafadan bir ekonomist
00 YorumlaBu baya kullanmaya girmiş sevsen bile kendini kullandırtma ben hayatta karşı tarafın harcamasını sevmem gururum el vermez çünkü
02 Yorumla
+1 yılPahalı bir yerde yiyip içtikten sonra cüzdanını almadığını söyle, ödesin.
02 Yorumla- +1 yıl
Yok kalmaz, sen telefon görüşmesi için dışarı çıkacaksın ve ona hesabı iste diyeceksin. Sonrasında sen olay yerini terk edeceksin.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seni kullanıyor farketmedin mi?
12 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin bir b. k olmaz ondan
10 Yorumla
+1 yılYa uzak dur kendine saygın varsa
10 Yorumla
+1 yılArkana bakmadan kaç kdkdkd
00 YorumlaAyrıl, direkt ayrılık sebebi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şey kabul edilemez
00 Yorumla
+1 yılYontacak kaz aramis ve bulmus , saftirik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Görülenler sizi kullandığına dair şeyler
00 YorumlaYüzüne söyle, farkındadır zaten.
00 YorumlaCüzdanını unut bence evde 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. ayrıl kendi iyiliğin için yap bunu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman ortak ödeme olmalu bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılAptal yerine konuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl ya ne biçim erkek bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni kullanmasına izin verme
00 Yorumla
+1 yılErkek yahu sjfj
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay got lalesine bak
00 Yorumla
+1 yılSöyle yuzune
10 Yorumla
+1 yılSeninki sevgilik degil annelik olmus kusura bakma
01 Yorumla- +1 yıl
Kizim dediklerini okudum yani bukadar nasil aptal oluyorsun yeminle benim 5 yasimdaki hali bundan daha erkekmis derhal bu karektersizi birakiyorsun bune lan kendini kullandir sonra butun erkekler boyle diye saydir adam erkek degil bildiğin seni enayi bulmus domuzdan nekadar tuy koparirsam kar diye düşünuyor, kendine gel
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uzak dur enayi olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. Ödeme sende 🤣
00 Yorumla
+1 yılBuluşmayı kes bahaneler uydur
00 Yorumla
+1 yılBırakacaksın
00 Yorumla
+1 yılmecburiyetin yok ama
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim acayip beleşçi, her şeyi bana ödetiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım