Arkadaşlar sizce bu akşam rakı içeceğim eşlik etmek istersen 4 e kadar haber ver mi yazsam
yoksa tek basıma story çekip onun yazmasını mı beklesem? ya da ne yazabılırım fazla yüz de vermek istemiyorum
Arkadaşlar sizce bu akşam rakı içeceğim eşlik etmek istersen 4 e kadar haber ver mi yazsam
yoksa tek basıma story çekip onun yazmasını mı beklesem? ya da ne yazabılırım fazla yüz de vermek istemiyorum
Rakı içecek parası olmayan ben bu soruya baka baka ağlıyorum 😂😂 şaka şaka ama bence davet etme story at bakalım ona göre hareket et derim 😂
Biriyle olduğumu da düşünebilir ve pazarı boş geçmez plan yapabilir diye düşünüyorum 😂 ondan kararsızım
Hii elden kaçırmayalım diyorsun kısaca öyleyse bence mekana gidin davet et orada elden geçir 😂
4 aydır arkadaş olarak görüşüp her hafta içiyoruz zaten de aynen kaçırmak istemiyorum da ne yazabılırım 😂
Beşinci haftamızı kutlayalım bir rakıya daha var mısın yaz 😂
Beşinci ayımız olarak düzeltiyorum 😂
İyi de zaten her 3 günde bir içiyoruz 🤣
O zaman bas nikahı ya da direkt ayrı eve çıkın her gün için çözüm gibi çözüm 😂
Tabi oda zaten onu bekliyordu 🤣
O zaman kaçır dağ evine kapat ne diyeyim 😂
Onur senin verdiğin akıla ne diyeyim 😂
İşe yaramadı mı yahu 😂😂
Ben olsam tek tabanca takılırım o şekilde niyetini daha iyi anlarım davet ettiğimde gelmezse dünyam yıkılır
Ahahah vallahı öyle de story olarak o deli anlar mı emin olamıyorum biriyleyim de zannedebilir 😂
Cevap
5Cevap
Alkol kullanmıyorum sana afiyet olsun der geçerim :D
Davet et gelirse senindir gelmezse zaten hiç senin olmamistir
Ankara 'da olsan ben bunu 100 kere kabul ederdim🤭🤭
😂
Yani olay bu bende iciyorum şu an 🤭🤭
Hangi sehirdesin sen?
Açıkça söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?