Ramazan Aranızın iyi olmadığı birini iftara davet eder misiniz? seyda028 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Eder misiniz Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Aranızın iyi olmadığı birini iftara davet eder misiniz? Aranızın iyi olmadığı birini iftara davet eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Etmem ama onla ilgili doğruları ortaya dökerim gerekirse 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. hayır ben aramın iyi olmadığı biri ile konuşmazdım ki zaten neden davet edeyim. 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aramızda ne geçtiğine bağlı eğer çok kötü bir şey değilse edebilirim. 0 0 Yorumla
Şahin06_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Ederim tabi ki sen de gelebilirsin 0 4 Yorumla seyda028 +1 yıl Bnle de mi aran iyi değil Yorumla Şahin06_ +1 yıl Seninle hic iyi olmamasi mumkun mu yaaa. Sen ayaklarini altina alsan sesim cikmaz benim. 😋🙈 Yorumla seyda028 +1 yıl 😅😅😅 Yorumla Şahin06_ +1 yıl Biraz fazla cesurca oldu galiba 🤦🙄 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl O mübarek insan mümkünse benden uzak dursun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Etmem ama onla ilgili doğruları ortaya dökerim gerekirse
hayır ben aramın iyi olmadığı biri ile konuşmazdım ki zaten neden davet edeyim.
Aramızda ne geçtiğine bağlı eğer çok kötü bir şey değilse edebilirim.
Ederim tabi ki sen de gelebilirsin
Bnle de mi aran iyi değil
Seninle hic iyi olmamasi mumkun mu yaaa. Sen ayaklarini altina alsan sesim cikmaz benim. 😋🙈
😅😅😅
Biraz fazla cesurca oldu galiba 🤦🙄
Ederdim herhalde düşündüm de
O mübarek insan mümkünse benden uzak dursun
Ederim aram düzelsin keyfimize bkalım
Etmem
7 ceddine kadar sayarim sadece
Barışmak içinse ederim.
İftarda kimseyle gidiş geliş yapmıyorum
yokkk...
Hayır tabi ki..
hayır, işim olmaz..