Ergence veya gereksiz veya güvenmeyecekse neden devam ediyor diyenler kaç kişi
Veren var mı Daha önce
Veren var mı Daha önce
Başka insanların özel'lerini barındırmayan bir bölgenin şifresinin, kendi adına saklayacak bir şeyi olmayan kişi tarafından sevgiliye verilmesinde bence bir sakınca yoktur, fakat bu şekilde düşünmemin sebebi sevgili kelimesine yaklaşımım olabilir, zira sevgili diyebildiğim kişiyle paylaştıklarım zaten 2 mailden daha özeldir. Tekrar ediyorum, "bir başkasının sırlarını açığa çıkarmıyor olduktan sonra" en özellerimizi paylaştığımız kişiden neyi ne için saklamaya çalışalım?
Ama kalkıp da güvenmediğiniz, sevmediğiniz, geçici olduğunu düşündüğünüz insana değil şifre vermek, sevgili demek de - af buyrun - biraz mallıktır.
Ha diyorsanız ki sevgilimin arkasından çılgınca konuşuyorum, önüme gelenle boynuzluyorum, hoşuna gitmeyecek ne varsa yapıyorum, ve o canım bunun farkında değil, bunların hepsi de şifrelerimde gizli!
O zaman şifre vermeyi derhal ultra mallığa terfi ettirebiliriz.
Cevap
9Cevap
şuana kadar kurcalayan oldu öylede şifreyi isteyen olmadı. bence gereksiz bir şey tabide isteyen olursa da veririm.
Kimsenin şifresini almam, kimseye vermem. Rahatsızlık duyulacak bir konu varsa kullanmayalım, ölmeyiz
Benim ciddi bir ilişkim varsa veririm, sorun etmem.
Ben sürekli istemem ama ara sıra bakmak isterim o yüzden şifreyi bilmek isterim.
Özel alanımız da mı olmayacak neyse veririm sıkıntı yok..
Ben vermem :) bişey gizleyeceğimden değil? Kendime saygısızlık gibi görürürm
çocuk muyuz ya
ya değil awq
Hahahah benim çocugumsun aşkım
Biz karşılıklı olarak verdik
Tabiki seviyorsa verir
Onana ne abi haddini bilsin
Sakin ol champ
O değil de dudaklarımız kardeş mi
Hahahahahaah
Sevgimi istese veririm ama şifremi vermem...
Sevgilinden zaten sevgini vermışsındır gri abim
Gerçek sevgimi herkese vermem, pembe kardeşim...
Aradın mı sen
Haha yok aramadim
Ama ben ara demiştim
O biraz koşsun pesimden ya
Fazla naz aşık usandır ama
Vermem istemem de
Vermem ondanda istemem
bence de gereksiz
Saçma buluyorum
sacma sapan bisey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?