Bir arkadaşım var. 165 80 kilo. Beyaz tenli. Özgüvenli ve biraz kendini beğenmiş duruyor. Başı hep dik yani. Aslında kilodan dolayı vücudunu beğenmiyormuş ama dışarıya belli etmiyor.
Ben ise 152 52 kiloyum. Esmerim. Yüzüm falan küçük. Kedi gibi naif mütevazı göründüğümu söylüyorlar. Özgüvensiz değilim. Ama aman aman kendini beğenen biri de değilim. Kibirli olmaktan görünmekten çok korkarım.
O arkadaşım her girdiği ortamda dikkat çekiyor. Bir süre konuştuğu erkekler ilgi duymaya başlıyor. %90i beğeniyor o arkadaşımı.
Beni ise kimse beğenmiyor. Ilgi duymuyor. 24 yaşındayız ikimizde.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İçten ice nasıl haset duyuyorsun arkadaşına serlilerin şerrinden vallahi
Haset değil. Haset olsa onu begenmesinler beni beğensinler derdim.
Ama gıpta ediyorum. Ve özeniyorum. Ve üzülüyorum.
Yavrum sen bir bireysin sen kendine özelsin o kendisine özel. Dikkat çekmek için yalakalık yapıyor olabilir veya haliyle dikkat çekiyordur. Niye uzulesin ki yani. Demek ki zararlı insanlardan Allah seni koruyor
Yalakalik yapmıyor aslında. Mesela bir kafede garsona bile nasıl yalakalik yapsın ki? Ağır başlı oturaklı bir kız.
Şu var ki adam gibi biri begenmedikten sonra 100 kişinin beğenmesi sadece özgüveni besler galiba.
Ben sana bişey diyimmi bunu yeni çözdüm bir kız kendine guvenirse özgüveni olursa isterse iğrenç olsun göze aşırı iyi geliyor
Anladım. Doğru olabilir.
Peki özgüvenli biri nasıl olur nasıl görünür ne yapar nasıl davranır?
Kendisini önce sever. Sonra dışarda da daha dik durur daha konuşkan olur gerektiginde susar gerektiğinde asla sessiz kalmaz. Fikirlerini güzelce uygular giyimine dikkat eder. Pasif olmaz aktif olur
24 yaşındayım ve fiziken yaşımı hiç göstermiyorum dediğim gibi kedi gibi cok naif göründüğüm için dikkate alınmıyorum çok fazla. Bunu nasıl asabilirim?
Kanka kedi gibi duruyorsa giyinisini degiseceksin yaşını olgun gosterceeksin
Sana gelmelerini bekleme sen git tanis konuş görüş ve kimseyide kendinle kıyaslama
Yanı illa gelsinler diye değil. Ama begenilme duygusu başka bir şey.
Ama kendimi kıyaslamamalıyım haklısınız?
Bir kadının beğenilmesi için çok da güzel olmasına gerek yok
Ne gerekli peki yani bende eksik olan şey ne
Güleryüz samimiyet olabilir
Yani konuşkan girişken insanlar daha çok dikkat çekiyor sanırım
Heybetli olduğu için ben zaten kayboluyorum onun yanında. Baskın karakterli bir de.
Heybetli değil kilolu olduğu aslında negatifi bu
Yani. Ama her türlü küçücük kalıyorum yanında
Yani sen buna takmışsın ona bağlıyorsun bence
Konuşkan ve girişken olduğu için beğenilmesi doğal sen de öyle ol
Bence enerjiden kaynaklı dış görünüşten ziyade belki o daha pozitif ve daha cana yakındır sana göre
seni Allah nasibine saklıyor ne güzel.. iftihar duymalısın ayrıca ucuz malın alıcısı çoktur
arkadaşın kendini beğenmekle kazanıyor. Kendini beğenmekle kibirli olmak ayrı şeyler bence
Doğrudur.
Ben biraz daha tevazu sahibiyim. Kendimi eleştirmem ama çok da söyleyim böyleyim demem
İnsanlar dış görünüşe bakmaya meyilli.
Evet
Pisi pisi diyince kedi gibi geliyor musun sen
gel pisi pisi kjdfhgkfdg