Benim hayatım diye bir şey yok sıfırdayım ben battım batırdılar bende sesimi çıkarmadan battım, herşeyimi çaldılar duygularımı, ruhumu, gülüşümü sonra da bıraktılar herşeyimi alıp bıraktılar nefret ve gözyaşı verdiler takıntılısın saplantılısın diye diye kendimi sevgimi herşeyimi sorgulattılar, herşeyimi bir yorum yaptılar hayat diye biseyim kalmadı bundan sonra da olmasın zaten.
Olur çünkü aşk, öyle kolay bitebilen bir şey değil. Seni kendisinden nefret ettirecek duruma getirse bile güzel anılara tutunup sevmeye devam edebiliyorsun. Bazen de kendine yedirememektir; böyle çok severken örselenmek, emeklerinin, sevginin ziyan edilmesi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Olur hem koşmak istersin hemde koşmak istemezin gibi.
Evet
İkisi zıt duygular gibi görünse de mümkün. İçten içe kabul etmediğin bir durum var belli ki
İçten içe beni kıran ve kabul edemediğim bir durum var haklısın
Ya kabul et, ya da çıkar ortaya yüzleş
Kabul ettikçe daha da nefret ediyorum
İnsan bastırdığı duygunun esiri olur. Bastırma
Biliyorum ama nefretim beni korkutuyor
Tam olarak neyden korkuyorsun?
Bilmiyorum onu ve yaptığını düşününce böyle nefes alamıyorum, konuşamıyorum, kalbim hızlıca atıyor bu beni korkutuyor
Yaptığı şeyleri affetme o zaman. Bir süre sonra öyle bir an gelecek ki, bunu da affedersem kendime olan saygımı kaybederim diyeceksin
Haklısın ama ben onun için neyim onu bile bilmiyorum belki ben yanlış anladım
Belirsizlik seni yer bitirir. Tecrübe edildi. Tepki göster, çünkü çok canın yanacak
Kalbimi sökmek istiyorum
Aşıkken vazgeçmek gerekiyor bazen. Hayat senin hayatın, değer mi düşün
Benim hayatım diye bir şey yok sıfırdayım ben battım batırdılar bende sesimi çıkarmadan battım, herşeyimi çaldılar duygularımı, ruhumu, gülüşümü sonra da bıraktılar herşeyimi alıp bıraktılar nefret ve gözyaşı verdiler takıntılısın saplantılısın diye diye kendimi sevgimi herşeyimi sorgulattılar, herşeyimi bir yorum yaptılar hayat diye biseyim kalmadı bundan sonra da olmasın zaten.
Saçmalama, vazgeçemezsin. Bu hayatın başrolü sensin, geri kalan herkes figürandır. Başkalarının düşüncelerine göre yaşayamazsın
Herkesten herşeyden nefret ediyorum boş boş duvara bakmak istiyorum
Psikiyatriye gitmem gerekebilir. Bundan kaçma, aşk acısı yüzünden 8 ay ilaç kullandım ben
Neden ki gitmem gerek
Boş boş duvar bakıp hiç bir şeyden keyif almamak normal bir durum değil çünkü
OKB olabilir mi
Sanmıyorum, OKB bu değil. Depresyon daha çok. Depresyonu malum toplumca küçümsediğimiz bir şey ama inan değil
Depresyondan bahsediyor biraz. İzleyebilirsin
https://youtu.be/uuOPrwycaWw
Nasıl yani
OKB değilsin diyorum, anksiyete bozuklukları ve depresyon vardır sende daha çok
Evet olabilir teşekkür ederim ben en iyisi psikologa gideyim 🤍😊
Tavsiye ederim ^^
Olur çünkü aşk, öyle kolay bitebilen bir şey değil. Seni kendisinden nefret ettirecek duruma getirse bile güzel anılara tutunup sevmeye devam edebiliyorsun. Bazen de kendine yedirememektir; böyle çok severken örselenmek, emeklerinin, sevginin ziyan edilmesi.
oluyor malsef cok sevme nefret edersin cok nefret etme cok seversin diye bosuna dememisler
Anlamak için yaşamak gereken sözlerden biri
yasadim
Bende
nasil oldu seninkisi
burada anlatamam
dmdden yaz
Gizliden cik
ciktim
Attım istek
mesaj atsana direkt
nefret ve aşk zıt duygular gibi gözükse de normalde yakın ve güçlü duygulardır.
olabilir bence.
Oluyor ama bu insanı tüketir
Deli eder
Birini seçmeni öneririm
Teşekkür ederim ❤️
Olunmaz
Olur