Sevgilimle ilgili meseleler için acil yardım?

4 senedir beraber olduğum sevgilimle 5 gün oldu ayrılalı daha önce bir kere ayrılık yaşamıştık tekrar barıştık bu barışmadan sonra benim ailem çevrem öğrendi. Ailem rahat insanlar değil laf söz olmasın diye birşeyler otursun söz falan yapalım dusuncesindeydi. Sevgilimede söylüyordum bu durumları askerliğini gec olmadan hallet bak işin onune çıkıyor kpss puanı var hep engel çıkıyordu bu durum oda işlerinden hep erteledi su zamanda gidicem deyipte başka fikrini değiştirdi bende bana net olmayınca aileme karşı net olamıyordum yanlış anlaşılmasın benim evlilik için acele ettiğim yok sadece artık bir yerden başlayalım istedim. isleri hiçbir zaman bir insanın bitmez ama oda bazı şeylerde bana net olmadığı için bende ayrılık kararı almak zorunda kaldım hala seviyorum. Bana hiçbirsey ortada yokken nişan yapalım dedi benim ailemde birşeyler otursun öyle olur dedi. Tarlada birşeyler ekip satıyor bana başladı sen isimi beğenmiyorsun falan demeye ağır işleri ben sadece onun daha iyi yere gelmesi için askerliğini halletmesini söyledim işine engel olduğu için. Ablasiyla konuştum ablası kardeşini savunuyor yok kardeşim çok üzgün bizde ailecek üzgünüz bende üzgünüm benim halimi Soran Yok ben babamla çekinerek tanistirdim onları ablamla tanistirdim. o kendisi beni ne ailesiyle tanıştırdı bu zamana kadar ablasıyla bile başkası sayesinde tanıştım yok ablamla anlaşamıyoruz o yüzden tanistirmadim dedi. simdide ev is askerlik oturmamisken bana Bir Yola çıkmayı söylüyor annesiyle konuştuğumda bu işler sırasıyla olur dedi ama sevgilim hiç cabalamadan borca girelim istiyor birşeyler oturmadan. sonra banada demis ailesine benim para için olan kızla işim yok. Kendisinde icraat yoktu şimdiye kadar tamam yapicaz beraber bazı şeyleri diye kararlaştırdik başta ama sonradan yapamam deyip ugrasmayan kendisi oldu ben gerçekleri söyleyince askerliğin Yok nasıl nişan yapicaz değince işimizi otutturalim öyle olur deyince paragöz kız oldum. Ben onu hep işlerinden sabrettim bekledim ama ailem öğrendiginden beri babamla tanıstigindan beri birşeyler için harekete geçmeyen kendisiydi. Sizce ben bu paragöz muameleyi hakettimmi sabır göstermesem sevmesem işlerinden 4 sene beklemezdim ama lafı ben yiyorum doğruları söyleyince paragöz insan asla olmadım çok şükür ailemin durumu var ablasına dedim bu durumu beni tanıyamamissa kaç senedir bir şey demem

Güncellemeler
+1 yıl
Ablasını dinliyor şu an ablası hâlâ saçma sapan durumlar laflar gönderme peşinde derdi ne bu ablasının ya çok samimiyet saygıyı azaltır. Cok iyilik su istimal edilir. cok sevgi nankörlük getirir çoklar sıkıntı paylaştığı durum bu
Güncellemeler
+1 yıl
Sevdiğim kişi ben sensiz yapamam diyor elimden geleni yapacağım diyor şu an ama ablasının yaptığı saygısızlıktan sonra biraz soğudum ailesine karşı ve babası demiş ikiniz birlikte sırt sırta halledersiniz demiş ama çocuğuna bütün yükü yıkıyor yardımcı olalım ya da kızın ailesiyle konuşalım Yok Sanki tek biz istiyoruz gibi duruyor bunlar daha nazlı birşeyler mi yapmak istemiyorlar anlayamadım yani
Sevgilimle ilgili meseleler için acil yardım?