Arkadaşlar bi yıllık ilişkim var ve cok tartışıyorduk. annesi ve ablası biliyordu ilişkimizi ve seviyorlardı beni. Babası birkaç ay önce öğrendi istemediğini belirtti biz görüşmeye konuşmaya devam ettik (üniversitedeydik bu zamanda) anne ve ablası da babasının bu lafindan sonra bitirin dedi Kız arkadaşım arkadaş kaldığımızı söyleyince sıkıntı etmediler. 4 gün önce tartışırken babası bi daha yakaladı bu sefer telefonuna el koymuş dışarı çıkmasına izin vermiyordu. Bugün telefonu almış arkadaşlarına çok kötü olduğunu ve benim ona ulasmamamı ve arkadaşlarının dahi benimle konusmamalarini istediğini söylemiş. Bitti aynı şeyleri yaşayamam demiş su an memleketelrdeyiz ne yapmam lazım Allah aşkına akıl verin. Arkadaşı yoluna bak imkansız nasıl olacak diyor. Babası zamaninda üzüyor ve doğulu olduğu için
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu tam bir toksik ilişki örneği. Her şeyi sorgulamak ona guvenmediğinizi hissettirmiştir ve bu yüzden de yıpranmıştır size karşı zamanla. Benimde böyle bi iliskim vardı hatta ilk sevgilimdi her şeyi sorardi sorgulardı ama çok severdim herşeyden çok sevmiştim yani , hatta öyle ki üniversiteye girince annem babama söylemiş, babam da aradı bir ton laf etti bana. Ayrılacaksın bitecek dedi 3 senedir konuşmayız babamla. Tabi bu üç sene içerisinde okul hayatım da tehlikeye girdi , eve geldim bir gün o kadar bunaldım ki artık bu evde yıllardır kimseye söyleyemediğim şeyi sevgilime söyledim. Tacize ugramistim küçükken tabii bilmiyordum yani öyle bir şey olduğunu , büyüyünce anladım. Bir de 17 yaşındayken olmuştu daha liseden yeni mezun olmuştum. Her neyse ben anlatınca çık o evden dedi , madem öyle dedim yolun sonunda sen varsın başında da sen olmalısın dedim , kapıyı çekip gittim. Günlerce ağladım , zorla başkasıyla evlenmemi de istediler, daha neler neler... Eve döndüm tekrar bir yol buldum zorladım kendimi ve tekrar görüştük o da geldi okula tekrardan , iki ay daha devam ettirebildik ilişkimizi ama ne iki ay ! Hep kavga hep tartışma artık sadece ağlıyordum hemde her gün. Son demlerimizde artık 'Ailen sana sahip çıkmadı ben çıktım ' dedi. Bu da bardağı taşıran son damlaydi. Ve sonunda ilk ve iki senelik ilişkim bitti. Demem o ki : bir şey kaderinde yoksa gücünün üstünde zorlama varsa kaderinde zaten er ya da geç rabbim nasip eder 🌸 Her şeyin hayırlısı olsun sizin için.
028 Yorumla- +1 yıl
Bacım gerçekten toksik bir ilişkideydik ama geçmişe göre çok düzelmiştik son tartışmamız da saçma sapan bir sebeptendi babası da yakalayınca ben bir kere yok dedim lafimin üstüne nasıl hala görüşüyorsunuz falan demiş ve tekrar tartışırken yakalamış. Çok duzelttik kendimizi. Arkadaşları da şu an durumun ciddiyeti ortada psikolojisi bozuk vazgeç tarzından konuşuyor ama napacam bilmiyorum. Benim ailem com seviyor onu ve o da biliyo bunu. En güzel ilklerimizi de yaşadık beraber
Cevap sahibi+1 yılİçten içe zaten yaniyordur, özlem duyuyordur. Sadece bir kaç gün yazma biraz kendine gelsin , kafası dağılsın , kendini toparlasın psikolojik olarak. Uygun oldugunu düşündüğün vakitte bir şekilde ulaşırsın merak ediyorum seni , iyi misin tarzında ılımlı yaklaşman daha iyi olucaktir. Hemen eskisi gibi olalım tavrı yanlış olabilir burada dikkatli olman lazım. Bencilce davrandığını düşünmesine sebep olmamaya dikkat et , arkadaşıma gibi temiz ve ılımlı şekilde yaklaşmani öneririm
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olmak isterdim tabiki ama erkek arkadaşım dolayısıyla kendimi huzursuz hissetmeme sebep olur o yüzden özelden yazmıyorum kimseye. Burdan yazabilirsiniz ama sormak istediğiniz bir şey olursa
- +1 yıl
Bacım yarın arkadaşı konuşacak yanına gidecek ilk kez ne olduğunu ne bittiğini öğrenecekler. Hani ben de senden duruma göre akil almak icin yazarim demistim burdan yazarım yardımcı olman çok iyi olur benim için
Cevap sahibi+1 yılTamam abi , duruma göre yazarsın yardımcı olurum bende
- +1 yıl
Bacım arkadaşı yazdı bana babası kız arkadaşıma demiş sana zamanında güzellikle söyledim Sen bundan anlıyorsun ondan böyle yapmış (babası ilk söylediğinde evde değil ünideydik) annesi ve ablasına da demiş niye göz yumuyorsunuz bildirimlere bakıyormuş sürekli sevgilime de demiş istemiyorum dedim sana ne hayal kurup duruyorsun aileni mi karsina aliyorsun kac yasindasin bu hareketler ne falan. Arkadaşlarına demiş sakın yazmasın ben çok korkuyorum artık. sevgilim babasının onu Her şeyden soyutlayıp farkına varmasini istedigini düşünüyor. Arkadaşı da bana dedi imkansizsiniz sevginiz sızı zehirliyor kız arkadaşım
da mutlu olsun demiş tamam dedim ona iyi bakin annesiyle konusun bir daha asla yazmayacağımı iletin en azından destek olsun. Kız arkadaşım arkadaşlarının da benimle konuşmasını istemiyor çünkü babası arkadaşlarını da sucluyomuz. Arkadaşları onun yanına giderken babasını görmüşler babası bakmamış yüzlerine. Kız arkadaşım da çökmüş çok kötü haldeymiş psikolojisi falan berbatmış evden çıkamazmış çıkmayı da düşünmüyormuş göze batmamak için. Bundan ibaret yani ben kabullendim ve vazgeçmeyi düşünüyorum ama sen bir kız gözüyle baktığında nasıl görüyorsun durumu
Cevap sahibi+1 yılYani gerçekten ilişkiler bizim toplumumuzda kızlar için gerçekten daha zor ve incitici. Sevdiğin bir yanda ailen bir yanda kendi hayatın bir yanda hepsinden ötede ya yanlış bir adım atarsam düşüncesi de var. Onun için şu an sağlıklı olan kendini toparlamasina destek olmak bu da ancak yazmayarak yapılabilir. Bırak hem ailesinin güvenini tekrar kazansın hemde kendini toparlasın. Şimdilik en iyisi bu , hem sende ztn gerçekten seviyorsan ve tabikide o da seviyorsa kendinizi toparladiktan sonra belki yeniden deneme şansiniz olur. Zorlamak şu an tehlike yaratır.
- +1 yıl
Anladım bacım, ben çok kötüydüm dune kadar ama arkadaşıyla konuşurken bi anda iyi hissetmeye başladım arkadaşı o kadar umutsuzdu ki kabullendim mı naptım bilmiyorum. 2 gün önce telefonunu almış zaten Her yerden çıkarmış engellemiş böyle durumlarda genelde kardeşimden ulaşırım ona Onu bile çıkmış. Arkadaşı da çok umutsuz da bakalım dediğin gibi yapalım zaten hatırlıysa tekrar olur olmazsa yapacak bir şey yok dünya dönüyor.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle, önce kendinizi iyileştirin. Gerisi nasip
- +1 yıl
Bacım ulaşmalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim?
Cevap sahibi+1 yılUfaktan bir yoklasan sorun olmaz bence şu an nasılsın iyimisin biraz daha seni merak ettim gibisinden
- +1 yıl
Hala bile ona ulaşacak yerim yok her yerden engelliyim ahahha. arkadaşlarından ulaşsam olur mu peki arkadaşlarına sorsam etsem
Cevap sahibi+1 yılO halde arkadaşlarina sadece nasıl olduğunu sor
- +1 yıl
Bacım bu kızlar niye böyle ya arkadaşına gece 1de yazdım cevap vermedi büyük ihtimal kiz arkadaşım söylemiştir sakin yazmayin yazsa da cevap vermeyin diye saygisizlik düşüncesizlik cocukluk degil mi bu
Cevap sahibi+1 yılGece 1 de kimseye yazılması doğru değil bu birincisi.
İkinci olarak da muhtemelen öyle demiştir belki de eski sevgiliniz ben cevap vermek isteyince yanıtlayın demiştir- +1 yıl
Bacım döndü arkadaşı işe girmiş bana da hep diyordu işe girmem lazim falan çalışıyormuş şu an daha iyiymis toparlıyormuş yavaştan. Ben cok cok fazla aci cektim 2 haftada eve kapadim ama artik olmuyor arada bir geliyor ataklar o kadar. Stalki kestim ve sadece bikkinlik bosluk var içimde. Cok sıkılıyorum gibi hissediyorum. Fotoğraflarına bakarken carpan ağrıyan kalbim artık bakmıyor bile. Ben iyileşiyorum herhalde umarım o da iyileşiyordur ben üzerime düşeni yaptım o cok saygisizca bitirdi ama ben yine de sordum merak ettim onu. Herkes kızdı bana arkadaşına yazdigim için o merak etmiyor sen niye ediyorsun tarzından ama icimde kalmadi en azından
- +1 yıl
Hatta ben onun cok mutlu oldugunu düşünüyorum çünkü iliskimiz toksikti 5 10 gün konuşmadığımiz zamanlarda bana diyordu cok özlüyorum ama iyilesiyorum da unutup yoluna bilr bakıyordur şu an o böyleyken benim üzülmem kendime saygisizliktan başka bir sey değil. Bana cok özel gelen seyler ona gelmiyor gibi hissediyorum artik umrunda değildir
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yapmışsın sen üzerine düşeni yaptın avında hafifler zamanla , alışıyor insan. Sadece eskisi gibi sevmiyorsun artık o kadar. Ya da benim öyle hem ilk hem de toksikti tabi coook sonradan farketmistim ama hayırlısı değilmiş, sağlık olsun.
- +1 yıl
Sevgisi olan gercekten seven insan derdi bu cocuk hala soruyor merak ediyor bende ulaşayım bi sorayim napiyor ne ediyor diye
Cevap sahibi+1 yılSevgi değilde belki benim için bu daha iyi diye düşünüyordur
- +1 yıl
Bacım zaman bana da ona da iyi ki dedirtecek benim istediğim sey bu kadar basit olmamasıydı bi ulaşmak ister insan sorup eder bu kadar da değil yani ben de iyilesiyorum benim için de iyi olan bu gibi ama cok güzel zamanlarımız oldu bunu o da diyordu hep ben böyle bir iliski yasamadim cok farklı diyordu ki öyleydi çünkü yakin arkadaştık biz yazik oluyor bu sekilde bitmesine
- +1 yıl
Bacim sen ihtimal veriypr musun yazacağına bir ara en azindan konusmak icin
Cevap sahibi+1 yılBence aramayacak , öyle bir ihtimal vermiyorum. Çünkü toksik bir ilişkiden kurtulmuş ve rahata ermiş olucak , kendinin farkına varicak
- +1 yıl
Bacım sadece ona değil bana da toksikti. Beni bu duruma getiren o, onu bu duruma getiren de geçmişi hep bu olaylardan dolayı oldu
- +1 yıl
O rahatlığa ben de erişecem evet ama onunla mutsuzluğa da vardım ben her seye vardım hayırlısı artım
Cevap sahibi+1 yılYa aslında biz mutluluk mutsuzluk herşeye varız diyoruz da öyle olmuyor işte evlenince falan huzursuz bir evlilik iyi mi olur? Mutlu olmayan bir yuva içinde mutsuzluktan doğan çocuklar.. daha neler neler. Böyle olmaktansa olmaması daha iyi benim fikrimce
- +1 yıl
Bacım orası öyle de işte napalim bana hep diyordu aramız Kötüyken bitsin istiyorum iyiyken de sonsuza kadar sürsün istiyorum ne zaman tartissak direkt engelliyordu hahahah sakinleşince kaldırıyordu cok dengesizdi cok tutarsizdi 0 tahammülü vardı yanımda olsan seni bi kaşık suda boğarım diyordu ama simdi öyle bi durumun içindeyiz ki napacagimi hic bilmiyorum bir mesaj bile atmadı cok ayıp etti iliskiyi sadece o değil bende yaşadım bu zorluklari bende yasadim cok bencilcs davrandı ne diyelim ki
- +1 yıl
Bacımm yine ben senin fikirlerin önemli benim için, ben iyice alıştım bu duruma. Yazmadım o da yazmadı. Şu an tek gelişme spotify hahah. Spotify profil resmim onunla olan fotoğrafımızdı 10 gün önce ben onu takipten ciktim o da cikti sonra geri ekledim o da ekledi. 1 2 gun sonra tekrar takipten çıktı ertesi gün yine ekledi ve 2 gün önce de spotifydan da engelledi. Ama hala benim listelerime girip bakıyor dinledigim ettigim şeylere bende yapıyorum tabiki. 5 mayista 1 ay etmis olacak ayrilik ve ben ona ulaşmayı düşünüyorum artik dogru bi hamle mi olur sence cunku iyilestigimizi düşünüyorum ikimizinde gecmedi evet ama daha iyiyim
En İyi Cevaplar
+1 yılSonuna kadar bi çırpıda okudum. Ben de doğuluyum 8 senelik sevgilimde. Bizimde aileler istemiyor. Basta benim kendi ailem istemedi... Bı sürü olay oldu iş mahkemeye kadar bile gitti. Ha biz ayrıldık mi ayrılmadık. Ama çok yıprandık. İmkansız bir aşk bizimkisi.. direniyoruz ama olmayacak belki hiç kavuşamayacağız.. o yüzden devam edeceksen bunları göze alarak devam et
03 Yorumla- +1 yıl
Ben göze almaya raziyim sevgilim 20 ben 23 yaşındayım su an hiç konuşmuyoruz zaten istediği şey şu an ondan uzak kalmam arkadaşlarına da bunu demiş artık kaldıramam demiş ne yapacam hiç bilmiyorum
- +1 yıl
Yani şimdi kızın içini bilemem ama bence çok sevseydi babasına ailesine direnirdi pes etmis
- +1 yıl
Çok fazla tartışıyorduk ve bana hiç tahammülü kalmamıştı ben çok detaycı olduğum için her şeyi konuşurdum o böyle değildi kaldırmazdı her şeyi. Daha bir mesleği yok bugün zaten karşı çıkamaz. Ben sırf ona yakın olmak için memleketinde ev tutmaya gidecektim. Çok kötü durumdayım ve napacam bilmiyorum. Kız arkadaşım da psikolojik olarak bitmiş durumda arkadaşları konuşmaları atti çok kötü halde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yıl3 yıllık ilişkim var bizimde hep tartışmalarımız oluyor eperubu tartışmalardan sonra aranızı cabuk düzeltebiliyorsanız birbirinize kırgın uyumuyorsanız konuşmak barışmak için elinden geleni yap derim ama dediklerimin aksi şeyler varsa bırak gitsin ikinizde Kendi yolunuza bakın birbirinize Zarar verirsiniz
17 Yorumla- +1 yıl
Yapıyoruz ama şu anda ona ulaşmıyorum çünkü çok kötü durumda ve zaten Her yerden engelledi telefonunu gibi çok yorulduğunu ailesinden yana yaşadığı şeyleri bi daha yaşamamak istediğini söylemiş su an memleketlerdeyiz arkadaşıyla konuştum nasıl olacak imkansız desteklemiyor falan dedi kafam allak bulak
- +1 yıl
Bizde sevgilimle ayrıldık annem bir daha görüşür barışırsan hakkımı helal etmem dedi ama hayırlısıysa oluyor bir şekilde merak etme :)
- +1 yıl
Şu an ayrı mısınız hala
- +1 yıl
Nasıl yapmayı düşünüyorsunuz nasıl yola sokmayı düşünüyosun bacım
- +1 yıl
Allah aşkına bir kız gözüyle bana akıl ver sende toksik ilişkidesin sayılır kiz arkadaşımın yerine koy kendini karşındaki insanin napmasini isterdin
- +1 yıl
Hayır baristik hatta annemle cay icmeye bile geliyor. Ayrıldık 6 ay civari ayri kaldık sonra kendi yazdı sonra yanıma geldi dışımdan istemiyorum desemde içten içe istiyordun zaten o da şansını denemiş oldu şimdi dediğim gibi tartışmalarımız olsa da gece birbirimize kırgın yatmayız sana da tavsiyem biraz suların durulmasını bekle sonra görüşmeye çalış hayırlısıysa olur zaten
- +1 yıl
Anladım bacım çok teşekkür ederim umarım yoluna girer her şey
+1 yılKardeşim zamana bırak boş ver olacagı varsa olur Allah sana hayırlı olanı kılsın kadana takma işine gücüne bak zaman herşeyin ilacı
05 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim o kadar çok istiyorum ki olmasını en güzel duygularım bu kiz da 23 yaşındayım çok fazla ilişkim oldu ama yeri çok ayrı napacam hiç bilmiyorum bi yanım zaten uzak mesafe vazgeç diyor diğer yanım bu kadar çile boşuna mı bi anlamı olsun diyo
- +1 yıl
Seni şu an çok iyi anlıyorum seven insan çabalar şimdi otur düşün karşıdakinin bi engeli var mı sana yazmak için aramak için varsa deki bu engel yüzünden böyleyiz yoksa sana mail atar yine ulaşır sen morelini bozma kardeşim hiç bir şey senden degerli degil senin anan seni üzül diye doğurmadı zamana bırak biteceği varsa bırak bitsin zaten ne zamana kadar sen çabalayacaksın erkeksin diye hep sen çabalamak zorunda degilsin
- +1 yıl
Vallahi kardeşim ulaşmak isterse ulaşır ama telefonu sürekli babası kontrol ediyormuş ve ulaşmaması su an için en doğrusu. Arkadaşlarına bana ulaşmalarını söylemiş. Ona hicbir şekilde ulasmamami bittiğini aynı şeyleri bi daha yaşamak istemediğini söylemis. Psikolojik olarak çok kötü durumda yanında olmak istiyorum ama şu an için yapılacak en son şey bu
- +1 yıl
Kardeşim senin yapacagın tek şey dua etmek bende aynısını yaşıyorum piskolojim bozuldu ama yavaş yavaş kabullenmeye başladım hakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
Amin kardeşim teşekkür ederim umarım senin içinde hayırlısı olur istediğin olur
Bence babasina laf gecirmeyen bi erkekle takilmamalisin
01 Yorumla- +1 yıl
Ben erkeğim kardeşim kız arkadaşımın ailesi sıkıntılı hahaha
+1 yılSeni gördümü ve neden istemiyor
013 Yorumla- +1 yıl
Babası hiç görmedi sadece bir kez konuştum görüntülü o da ilişkimizi bilmiyordu nasılsın iyi misin o kadar babası milliyetçi askerliğini de benim memleketimde yapmış napcaz hiç bilmiyorum vazgeçmek istemiyorum arkadaşı bunu yapmamın ikimiz için de en sağlıklısı olacağını söyledi. Ben sevgilimin memleketinde ev tutmayı bile düşünüyordum ona yakın olmak için
- +1 yıl
İstemeye git ciddi olduğunu göster istemeye git
- +1 yıl
Sevgilimin arkadaşına gelip göreyim diyorum Buna yok diyor daha kötü olur diyor babasının evine gitsem bi de çok daha boka saracak annesi ablasi zaten ciddi olduğumuzu biliyorlardı
- +1 yıl
O zaman ayrılın
- +1 yıl
Daha iş yok meslek yok babası verir mi allah aşkına
- +1 yıl
Başka yolu yok mu 26 Nisan birinci yilimiz ve ben onun memleketinde ev tutmayı düşünüyordum benim ailem dr ilişkimizi biliyolar ve cok seviyorlar onu babama da anlattım aileleri işe karistirmazsaniz aileler dr size karışmamayi oğrenir dedi cok erken davrandiniz aileleri ise katarak dedi
- +1 yıl
Ayrilik son düşüncem o zaten telefonu bugün eline aldı ilk kez ve her yerden engelledi
- +1 yıl
İşin yok diye mi istemiyor
- +1 yıl
Yok bacım bak. Bizim iliski toksikti biraz babası ilk öğrendiğinde biz üniversitedeydik. Kiz arkadaşım annesine anlatırken babası duymuş ve niye üzülüyor demiş sonra öğrenmiş ilişkiyi ve kesinlikle istemiyorum Hem doğulu hem de üzüyor seni demiş. 4 gün önce tekrar yakaladı ve telefonuna el koyma dışarı yasağı arkadaşlarıyla görüşmeme gibi yasaklar getirmişti. Kız arkadaşım telefonu ilk kez bugün eline almış ve benimle görüşmek istemediğini görüşürsek ve yakalanırsak bi daha aynı şeyleri yasamak istemediğini söylemiş arkadaşlarına çünkü korkuyor yani
- +1 yıl
Annesi konuşsun babasıyla iyi olduğunuzu söylesin
- +1 yıl
Şu an onun nasıl bir tutum içerisinde olduğunu bile bilmiyorum. Bu olay olmadan önce bile sevgilimle telefonda konuşurken benimle arkadan laf ediyordu. Sevgilimin arkadaşı yarın yanına gidecek ve annesinin de tutumunu öğrenmesini istedim
Umarım bu olaydan sonra onun da tutumu değişmemiştir - +1 yıl
Hayırlısı olsun
- +1 yıl
Amin bacım
Reis unutmaya bak
06 Yorumla- +1 yıl
Reis hiç mi oluru yok
- +1 yıl
Reis ilişkimiz 1 yıllıktı ama 3 4 yıllık ilişkilerde yaşanabilecek ne varsa yaşadık, ben babasının milliyetçi oldugu için karşı çıktığına ihtimal veriyordum hep ama kız arkadaşıma da sürekli iş sahibi meslek sahibi ol O zaman karşıma gel diyormuş. Babasının öğrendiği gece konuşabildim sadece sevgilimle ben bi süre konuşmayalım dedim O hiç konuşmayalım dedi, ben çaresi var dedim zamana bırak dedim O yok dedi gücüm kalmadı dedi, bugün ilk kez telefonunu aldığında da yukarda yazdığım şeyleri demiş işte arkadaşlarına hala korkuyor ve cok kötü durumda bitmesini hiç istemiyorum her zorluğun ardında bi kolaylık olduğuna inanıyorum
- +1 yıl
23 yaşındayım o 21e girecek, ben en yoğun duygularımı bu zamana kadar ona hissettim , ablası ve annesi arkadaş kaldik diye biliyorlardı bizi ve bunu sorun etmiyorlardı. Bu olaydan sonra fikirleri değişmemiştir umarım
- +1 yıl
Anladım reis sağolasın
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne