Zor durumdayım acil destek?

21 yaşındayım. Evliyim nikahım oldu. Eşim Almanya’da eşimin ve ailesinin durumu süper değil ama iyi yinede. Doğuluyum ve ailemden nefret ediyorum. 7-8 yaşımdan beri hep dayak yedim eşek bile bu dayağı yememiştir iğrenç küfürler yedim hep dedikodumu millete yaptılar annem ve ikiz ablalarım. Almanca dil sınavına giricem 22 nisanda kazanamazsam 3 ayda bir oluyor sınav. Ve bir ayda açıklamıyor vize işlemlerim var daha yani yaş çatlasa en geç Ekim kasıma kadar buradayım ama vizem çabuk gelirse tabi sınavında geçersem Allah izin verirse Eylül’de Almanya’da olurum tahminimce. Ama annem ve ablamla abimle her gün tartışıyoruz. Midemde kronik gastrit var her gün kusuyorum ne yesem kusuyorum doktor daha stres yaparsam mide kanseri olursun dedi. Dayanamıyorum benim gelin olup gitmemi istemiyorlar. Nefret ediyorlar benden. Lise mezunuyum. Tekstillerde çalışıp para vermediğim için bana karşı böyleler 10 kardeşiz, 6 sene üni okuyan Ablam okulu bitirdiği ilk gün babam saçından tutup ölesiye dövdü para ver okulu bitirdin diye. Şimdi Ablam evli eşiyle her gün tartışıyor kızı var. Çok zor durumda. Bir abim yurtdışında psikolojisi bozuldu evdekiler yüzünden. Bir abim cezaevinde 14 yaşımdan beri şu an 27 yaşında geçen hafta Bakırköy’e yatırdılar. Hafızasını kaybetti babam soktu onu cezaevine. Benden başka kimse sahip çıkmıyor ona benimde gücüm yetmiyor eşim çalışmama izin vermiyor. Lütfen ne yapacağım yardımcı olun. Aile sorunlarımı eşime anlattım ve kaynanama hepsi beni suçluyor eşim çok seviyor beni ama bu sorunlar yüzünden bana çok kızıyorlar. Buraya gelirsen bizide birbirimize düşürürsün diyor korkuyoruz diyorlar. Dayanacak gücüm kalmadı kriz geçiriyorum her gün kıçım yırtılana kadar bağırıyorum Midem ağrıyor annemle ikiz ablalarım çok yalancı ve kötü kalpliler. Odamda kulaklıkla müzik dahi dinlesem tırmıklayıp beni delirtiyorlar hasta olucam. Dünya aleme adımı çıkarıp rezil ettiler beni kaynanam kaç kere annemle konuştu yapmayın en küçük kızınız dedi. Ailem beni suçladı kadına da rezil ettiler beni haliyle kadında madem kızınız böyle niye bana verdiniz diyor. Öz teyzem kaynanam oluyor. Ama sülalemde kimse böyle cahil değil. Sadece kıyafet yüzünden belki dar görüşlü akrabalarım var ama böyle pis küfürler eden evladına kötü davranan kimse yok...
Zor durumdayım acil destek?