+1 yılÖncelikle özgüvenin yoksa ve kendine gerçekten güvenmiyorsan önce bu problemleri ortadan kaldırmanız gerekiyor. Ayriyetten uzun zamandır hiç kız kankanız yoksa bence önce kendinize dost, kanka dediğimiz birini bulun ki ondan taktik almanız sizi bir adım öne taşır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle ilk yıl inek ol ortalama çok yüksek tut, hocaların ve sınıf arkadaşlarının gözünde parla
Kütüphane, etkinlikler, öğrenci kulüplerine gir.
Bu sana geçici şeyler dışında okulun bitince bir çok bölümden kültürlü dostlarda kazandıracak.
İllaki olacaktır bunca ortamda öne çıktıkça sen hayatında birisi.
Sonraki yıllar zaten dengelemek zorundasın okulunu mesleğe yönelik eğilmen laızm
Erasmusu da atlama onada önem ver.00 Yorumla
yok kardeş onun hilesi var. ctrl+shift+c ye basıp testingcheats true yazıyorsun. ondan sonra sevgili bula tıklıyorsun açılan sekmeden.
sevgili bulayım diye başka bir kimliğe bürünen insan yarın bütün komşularının çok yufka yürekli diye bildiği seri katil de olur. hiç girme bu toplara. olduğun gibi görün.00 Yorumla
+1 yıldoğal ol. Kendin ol. Seni sen olduğun için beğenen birini bul.
Bir de bırak sevgili olaylarını ve okulunda başarılı ol. Başarılı birini herkes sever unutma..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Ozguvensiz silik itici bi tipdeğilsen once kizlarla arkadaş ol gerisi gelir ama direkt flort edersen çoğu kaçar cunku akillarina girmen once kendini tanitman lazim kizlarin senden etkilenmesi için. Genelde bu böyledir. O kadar alternatifin, rakibin arasindan bu şekilde siyrilir dikkat çekersin. Kadinlar duygu, erkekler sonuç odakli varliklar.
21 Yorumla
+1 yılAga böyle kendini cool sanan ama aptal insanlar varya, he bi de sempatik olucam diye yılışık olan tipler var bak ona düşen çok canım kiz var oyle davran
17 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten coolumdur bu arada
- +1 yıl
Kendin ol o zaman
Soran+1 yılSen nerde okuyorsun
- +1 yıl
Ne alaka beeeğ
Soran+1 yılSordum öyle
- +1 yıl
Kısaca picc severim de sena
- +1 yıl
Ben sevmem, genel olarak diğer kızlar seviyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılErgen misiniz ya universiteye hala bunun için gidenler kaldi mi
584 Yorumla
Soran+1 yılAmacım o yüzden gitmek değil , sadece yalnız kalmak istemiyorum
Soran+1 yılYargısız infaz yapma
Cevap sahibi+1 yılSevgili şart mi sonuçta geçici
Soran+1 yılNerden biliyorsun belki evlilik düşüneceğim
Cevap sahibi+1 yılGenellikle boyle oluyor bunun için bana kizmamalisij
Soran+1 yılValla sevdiğim biri çıkarsa evliliğe giderim
Cevap sahibi+1 yılBende oyle ama okul bitti djsndnkd
Soran+1 yılEvde kaldın desene 😂
Cevap sahibi+1 yılYaşım 20 kanka
Cevap sahibi+1 yılşu an 3 kişi var konuşmak isteyen ama bitince artar bu
Soran+1 yılKonuşuyomusun peki
Cevap sahibi+1 yılHayir daha dogrusu onlar yaziyor soguk yapiyorum daha çok yaziyorlar
Cevap sahibi+1 yılBirde hiçbiri uniden degil
Soran+1 yılNerden bulmuşlar seni
Cevap sahibi+1 yılBiriyle kpss sayesinde digeriyle bi yazarin imza gununde en sonuncusuda arkadaşimin abisi
Soran+1 yılEe sen niye konuşmuyorsun biriyle
Cevap sahibi+1 yılKpssdeki kriterlerime uymuyor imza gunundekinin amaci kötü son kişide henüz açılmadi djjdjdj
Cevap sahibi+1 yılAma bi okulda bitsin memlekettede gelecekler var onlarada bakariz
Soran+1 yılSeviyorsan sen açılıver , bekleme bence
Cevap sahibi+1 yılKimseyle konuşmak istemiyorum açikçais direkt evlenmek niyetim
Cevap sahibi+1 yılHayir sevgi yok kimseye karşi
Soran+1 yılDaha dur bakalım yaşın kaçta evlencen
Cevap sahibi+1 yılEvde kalmadim mi hem onunla bununla takilmaktan iyi bence ya jdjdjd
Soran+1 yılDaha gençsin yaş 27 28 derse pişman olursun evlilik için çok küçüksün daha
Cevap sahibi+1 yıl27 geç ya yani şoyle dusun sevgilim olupta evli gibi yaşayip haram isleyecegime evlenirim daha iyi
Soran+1 yılErkekler 26 27 den aşağı evlenmez genelde
Soran+1 yılO yüzüğü takmaya korkarlar
Cevap sahibi+1 yılBizimkiler evleniyor iste memlekette bulurum bi tane snnsd
Soran+1 yılMemleket neresi
Cevap sahibi+1 yılKi arkadasimin abisi daha once nişanliydi benide çagirmişlardi hatta ama kiz annesine saygisizlik yapinca attilar
Cevap sahibi+1 yılHatay
Soran+1 yılBen daha şanslıyım memleket yönünden
Cevap sahibi+1 yılNedenki evlenmek kotu bir şey degil
Soran+1 yılDenizli’de mesela liseden çok arkadaşım var benimle konuşmak isteyen, ama liseli sevmediğim için bende yüz vermiyorum
Cevap sahibi+1 yılİyide aranizda fazla yaş yokki bu arada ordada akrabam var hdndnx
Soran+1 yıl1 yaş bile neleri değiştiriyor öyle deme ya
Soran+1 yılDenizli tam üni okumalık şehir bu arada
Cevap sahibi+1 yılOkul bitti ya ben hatayda okumuyorumki antepte okuyorum burdaki okuldaki erkekler çirkin seviyor djndmx
Soran+1 yılSen güzelmisin
Cevap sahibi+1 yılBunu bilemem
Soran+1 yılUnutma ki güzel kız , yakışıklı erkek iyi değildir
Soran+1 yılHer iki karşı cins içinde orta bir tip iyidir
Cevap sahibi+1 yılBence oyle değil ama ya
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılOrtamlarda guzel oldugumu soyluyorlwr ama ben gidip direkte insanlara guzelim demekten hoşlanmiyorum biraz egoistlige giriyor
Cevap sahibi+1 yılÇunku kalple alakali iyilik tiple degil
Soran+1 yılTipte önemli sonuçta dışını beğenmediğin insanın içini merak etmezsin ama orta herşeyin iyisidir bence
Cevap sahibi+1 yıl😅😅😅 inan bilmiyorum çunku ben kendi hayatimda her şeyi abartan biriyim
Soran+1 yılNasıl abartıyorsun , büyük ihtimalle yakışıklı birini istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılYakisikli istemiyorum aslinda ben nasilsam oyle birini istiyorum şu şekil abartiyorum çok fazla kendime bakiyorum mesela final haftamdi ve binders için 4 gunde 6 saat uyudum ve 2 gun ust uste hiç uyumadim buna ragmen sporda yaptim odevide
Soran+1 yılŞunu sorayım güzelmisin yoksa orta ideal birisi misin
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar guzel oldugumu soyler lakin ben kendime demek istemiyorum
Soran+1 yılBoyun kaç
Cevap sahibi+1 yılKankaaaa boyum kisa ama iltifatlari zaten yuzume aliyorum
Cevap sahibi+1 yılFizik ve yuz guzelligi ayri şeyler
Soran+1 yılBence fizik olmasada olur ama yüz güzelliği daha önemli
Cevap sahibi+1 yılFizigimde kotu degilki spor yaptigim için
Cevap sahibi+1 yıl155 boyum kilom 44 kardiyocuyum
Soran+1 yıl1,55 ne 🤣
Cevap sahibi+1 yılSen nasil biri oldugunu anlatirsan emin ol sende begenmeyecegim çok şey olur o yuzden insanlaei kucumsememelisin
Soran+1 yıl1.77 boyum var 67 kiloyum tipim iyi karakterli bir insanım , beğenilmeyecek bir erkek olduğumu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yıl190 boyunda sevgilim oldu kanka sen begenmeyebilirsin karakterliyim derken iki kez duşun insanlaei kucumsemek karaktere girmiyor
Soran+1 yıl190 ne ya gereksiz fark
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar sana gore hareket etmiyor
Cevap sahibi+1 yılYani isteyen istiyor sen begenmesende olur ben eksilmem
Soran+1 yıl1,99 aşağı kurtarmaz bence
Soran+1 yıl90 kısa
Cevap sahibi+1 yılTamam
Soran+1 yılEski sevgilim de çok fazla kibirlisin , zenginsin diye hava atıyorsun diye ayrıldın benden
Cevap sahibi+1 yılKız hakli olabilir çunku benim gibiler hava söndürücü kizlardir mesela şu bana yazanlardan biri avukat ama yuzune karsi her şeyi diyorum sonrada egosu zedeleniyor bana daha çok yaziyor
Soran+1 yılYa şimdi övünecek gibi olacağım ama 3 tane hastanemiz var , avukatmış kaymakammış bunlar havalı değil bence
Cevap sahibi+1 yılSende havali degilsin ki
Soran+1 yılÖyle sanarsın benim şu yaşımda altımda 4 milyonluk araba var
Cevap sahibi+1 yılPeki napiyim
Soran+1 yılHavalı değilsin diyorsun ya ,
Cevap sahibi+1 yılHavali olmak parayla degil aura ile alakali senin auran çok itici çunku parana guveniyorsun
Cevap sahibi+1 yılO çocugun havali olma sebebi ise ozguvenli oluşu parasi degil
Soran+1 yılPara özgüvenide beraberinde getirir aynı zamanda
Cevap sahibi+1 yılAma sadece parayla geldigini bilirsin ben zengin degilim ama onlarin içinde buyudum ve yuzde 90 i fos
Soran+1 yılHerkes senin söylediğin gibi söylüyor parana ve yakışıklılığına güveniyorsun diyorlar
Cevap sahibi+1 yılSenin bileceğin iş emin ol akilli insanlarin umrunda olmuyor bu tarz kişiler
Cevap sahibi+1 yılBen uyuyorum iyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler bakalım
- +1 yıl
Gizli üye 3 kişiyi idare ediyon aynı anda allah bildiği gibi yapsın seni
+1 yılKendin gibi davran yeter. Bazıları var sevgili ayarlayayım diye şebek gibi şekilde şekilde giriyor :D
00 YorumlaSevgiliden önce kız kankalar bul ondan sonra sevgili akar zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olur kanka
Soran+1 yılAma kankada olsa kız yaklaşmazmı, hep erkekten mi beklerler
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılKısmetinizde varsa o sevgili sizi zaten bulur, bakımlı, samimi,, güler yüzlü olmanız yeter
00 Yorumla
+1 yılAcı çekmek isteyen kızın istediği tip bad boy çocuk
00 Yorumla
+1 yılValla özellikle hemşirelik fakültesinden bul ordaki kızlar daha güzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılHayır olduğun gibi davran seni seven olduğun gibi sevsin. Ekstra çaba harcamana gerek yok
08 Yorumla- +1 yıl
Efendi davranırsa sevilir mi?
- +1 yıl
Sevilir tabi ki
- +1 yıl
Ama reelde gördüğümüz üzerine pek sevilmiyor efendiler valla
- +1 yıl
Şöyle diyeyim,
Eger düzgün bir kız istiyosa ciddi düşünüyorsa eğer o kızla efendi ve kendi gibi olsun. İllaki bulur.
Yok ben gönül eğlendirecek kız istiyorum diyorsa da şerefsizlik yapsın o zaman. O zaman daha çok bulur.
Durum böyle - +1 yıl
Erkek dediğin düzgün kız istemeli zaten ama düzgün kızlar da sanki pek sevmiyor gibi efendi erkekleri
- +1 yıl
Hayır bir kız evlenmeyi düşünüyorsa sevgili olduğu erkekle düzgün olup olmamasına bakar. Ama düzgün erkek görünce de diğer kızlar gibi üzerine atlamazlar geri dururlar ve dikkat çekmeyen tiplerdir kolay ulaşılamayan kadınlardır. O yüzden siz kadınları genelleme yapıyorsunuz.
- +1 yıl
Düzgün kızlar sessiz sakin mi olur yani?
- +1 yıl
Sessiz sakin değil ama ulaşılamaz gibi gozukurler çünkü çok sevgilileri olmaz öyle kişilerin sadece aşık olursa işler değişir öyle * yapan erkeklerle gezmezler.
Niye pç tarzi olsun ki? Dogru düzgün ol. Mutlaka biri cikacaktir karşına. İyi yoldan sasma derim
05 Yorumla- +1 yıl
Kızlar iyi erkek sevmiyor ki
- +1 yıl
Bende kaliteli iyi kız arıyorum zaten nickime bakma öylesine yazdım
- +1 yıl
Amin sağol sen de
+1 yılSınıfa ve kantine her girdiğinde 4 saniyelik bir twerk seansı yap
00 YorumlaKendi tarzını yarat. Bir de zeka önemli en azından ben bunlara dikkat ediyorum
02 Yorumla
+1 yılDuyduğuma göre otobüste tutunmadan gidebilen erkeklere kızlar teklif ediyormuş.
00 YorumlaAga yakisikliysan kendileri geliyo zaten gec otur bi yere 😆😆🤠
00 Yorumla
+1 yılKüpe tak dövme yap kıvırcık ve uzun saçların olsun sonra Memati gibi her önüne çıkan dişilere sert davran.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben seni tanımadan önce kedi bile sevmedim. hahah
Gizli Üye(25-29)+1 yıluni okuyupta vurdurmayan yok kafan rahat olsun istedigin gibi bulursun
11 Yorumla- +1 yıl
😳
+1 yılÇekici olmak için umursamayan biri olmalısın...
Kadınlar gizemli ve umursamaz tiplere bayılır...00 Yorumla
+1 yılBen birini bulacağım diye çabalama zaten arkadaşların illaki olur onurlarında arkadaşları vardır gelişi güzel olur işte o yüzden fazla takılma
00 Yorumla
+1 yılhayır bitti o serseri dönemi şimdi efendi arıyoruz efendi ol çocuğum
00 Yorumla
+1 yılAyn öyle olursan kız karın hoşuna gider sin adam gibi adamlari sevmezler kaşar lar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKızlarla önce arkadas ol.
10 Yorumla 😊😊😊 m. etme onlar seni bulur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Arkadas cevren olsun sosyal ol
00 Yorumla
+1 yılOkula degıl evlendirme programına gidin siz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılOku adam olda önce sonrası kolay 😅
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaldırıp dolaşman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılKeko dansı yap
00 YorumlaAga sizli bizli konuş
00 Yorumla
+1 yılKaslarini sergile
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var sevgiliye otur evinde beyaaa😂
00 Yorumla
+1 yılortama katil sal pic olma modasi gecti