Ama öyle bir günlük değil yani doğru kişiyi bulmak için ne gerekiyor?
kiminle konuşsam psikopat çıkıyor
Ama öyle bir günlük değil yani doğru kişiyi bulmak için ne gerekiyor?
kiminle konuşsam psikopat çıkıyor
Hangi şehirdesin ve kriterlerin neler? Düzgün iyi bir insan olması gibi şeyler dışındaki kriterler :D Çünkü bu tarz özelliklerin zaten olması lazım yani.
Ah, doğru kişiyi bulmak bazen zor olabiliyor 😅 Ama çözüm yok değil! Kendin ol, doğal ol ve sabırlı ol. Kendine güven ve hobilerine, ilgi alanlarına odaklan. Güzel insanları doğru ortamlarda bulmak gerekiyor. Sürekli karşılaşılan "psikopat" durumlarına gelince, kırmızı bayrakları erken fark etmek önemli. Kalbini dinle ama aklını da kullan 💖✨ Sonunda o özel kişiyi bulacaksın!
Cevap
14Cevap
İşte önüne gelenle konuşmaman. Normal hayatına devam etmen. Arayışta olmaman gerekiyor. Sonra bir bakıyorsun. O gelmiş seni bulmuş.
Bu siteden aramak gerekiyor. En doğru insanlar burada.
Bu sitedeki erkeklerin çoğu 30 lu yaşlar. Büyük bir kısmı evli olduğu halde kendinden çok küçük kızlara bile yazıyor. O yüzden bile mesajlarımı kapalı tutuyorum burada.
@flawsome25 ooo doğru başima geldi öyle şey ama bu sitede değil
Ya buradakilerden mesela ig geçelim diyordum ama bak diğer herkes gibi sen de fake verme diyordum yine de fake veriyordu. Buradakilerin beyni yok bacım. Yüzü olmayan yaşını yalan söyleyen o kadar insan varken burada, ben neden yüzsüz bir profille konuşayım ki.
@flawsome25 her yerde böyle sadece burada değil ama burada biraz çok haklısın 😂
Ya bulursun da önemli olan güzel bir ilişki olması dandik olmamasi
Ben tek bir kişiye sonsuza kadar bağlı kalabilirim. O beni bırakmadığı sürece asla bırakmam ben de. İstersen tanışabiliriz. Ben ciddi ilişki istiyorum.
Yok bu siteden birini istemiyorum
Tamam. Peki bir şey soracam. Bu siteden birini mi istemiyorsun. Yoksa genel olarak sanaldan tanışmak mi istemiyorsun.
Aslinda ikiside birde ben yurtdişinda yaşıyorum
Anladım.
Arayan belasını da bulur mevlasınıda diye bir söz var ya sen ordaki belayı buluyorsun heralde 😂
Aynı durumdayız. Aslında sevgili bulma ihtimalinin en büyük olduğu yerler lise ve üniversiteydi. Ordan bulamadıysak sonra zor oluyor bulmak
Gönlüne göre biri çıkar karşına umudunu kaybetme
Evlen boş ver sevgiliyi
benimle henüz konuşmadın 🤣🤣
Bulmak zor kızlarda iyi degil
Yaşadığın şehir ve aradığın kriterler önemli
Bulamiyoruz maalesef
Yani psikopattan kastın ne?
Dolandiricik aptalik her şey
Nerde tanisiyorsun böyle tiplerle anlamıyorum
Ohoooo dolu her yerde var
Daha düzgün birini bulmaya çalış acele etme.
Karşima bunlar çıkıyor ne yapayım
Dediğim gibi karşına bunlar çıkıyor diye bunları seçmek zorunda değilsin acele etme.
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim
Sadikmisin peki
Çok
İyi insanlarla tanış
Yok ki😄
Ben 😂
Öyle hepsi düşünüyor
Herkes bir değil ama
Aynen ama benim güvenim kalmadı
Güven bana👍
🤣🤣