Sizce ben hatalı mı dğşünğyorum uzak durarak?

Arkadaşlar benim işyerinde hoşlandığım ve bunu da belli ettiğim bir kız var. O beni bir abi, dost olarak görüyor. Benden 1 yaş büyük insanlarla da birlikte olduğu oldu. 1 yıldır aynı işyerinde çalışıyoruz ve ben onu defalarca başkalarıyla izledim. Ona abisi ve ailesiyle olan yakınlığımdan dolayı açılamadım. Ama benim ona olan ilgimin farkında ve benimle hep mesafesini koruyor. Bense aşığım ve sürekli kıskanıp ona tavır yapıyorum istemeden. Zoruma gidiyor her şey. En son benim evime aldığım arkadaş çevremizden birşyle birlikteydi ve bunun için işyerinden izin aldı, erken çıktı. Onun o hallerini gördüm ve akşamında bizimki kızı evine bırakıp bana geldi. Tabi bizim qrkadaş benim onu sevdiğimi bilmşyordu. Bzim kız benim ondan hoşlandığımı bilerek en yakın arkadaşımla bşrlşkte olup akşamında o çocupu benşm evime gönderdi. Resmen hayal kırıklığı ve ihanete uğramış hissettim kendimi. O günden sonra sürekli ona yqzan arayan ben kestim tğm ilişkimi. O da durgunlaştı ama gelip de sormadı ve o günden sonra artık bir soğukluk geldi bana. Daha önceden de benim duygularımı bilerek, başkalarını seçmesini de düşününce asla dönmek de istemiyorum. Kız beni gerçekten dost olarak gördü aslında, hayatındaki insanları bile anlatırdı herşeyini ama ben böyle bakmadım ona hiç. Sizce ben mi hatalı düşünüyorum?
Sizce ben hatalı mı dğşünğyorum uzak durarak?