Ben buradan iki arkadaş ile tanıştım kahve içtim ancak başka sosyal medyadan tanıştım ve sevgili olduk 4 sene. Sanaldan reele giden bir yol oldu bizim için ve her şey çok masalımsıydı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim oldu görüntülü konuştuk. Mesafe uzak olduğu için buluşamadık. Baya baya samimi konuştuk ( anla sen 😂) sonra hesabı sildi gitti 😂
Dedi abaza ahahhahaha aynen kezbanım. ilk kez görüştüğüm adama vermeyincede kezban demişti bana. Anan babana vermeyip başkasına verse o zamanda aynı şeyleri düşünür müydün acaba canım ıı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bir abi var 2019 da tanışmıştık. Numaramız bile var hala birbirimizde. Psikologtu kendisi çok yardımcı oldu bana. Ama daha yüzyüze görüşemedik
Keşke bende bir psikologla tanışsam
Var sitede bi arkadaşım denk gelmedin mi hiç
Hayır
Denk gelirsin belki yeni geldi buralara
Bakalkm
:)
Psikolog varsa bn de görüşmek isterim
Aşık oldu bana bi tanesi. Uzun süre peşimden ayrılmadı. İstemediğimi söylediğim halde devam etti. Bir daha görüşmedim
Valla güvenilmez iyi yapmışın
2 kişi oldu hala da görüşür konuşuruz çok iyi inlarlar ikisi de benden küçük abisi gibiyim
Ben buradan iki arkadaş ile tanıştım kahve içtim ancak başka sosyal medyadan tanıştım ve sevgili olduk 4 sene.
Sanaldan reele giden bir yol oldu bizim için ve her şey çok masalımsıydı.
Benim oldu görüntülü konuştuk. Mesafe uzak olduğu için buluşamadık. Baya baya samimi konuştuk ( anla sen 😂) sonra hesabı sildi gitti 😂
Evet. 2 yıl boyunca yattik :) ben boyle sevisen kadin gormedim
Yok artık
Evliydi bixe
🤮🤮🤮
:)
Olmadı uğraşıyoruz bakalım olursa da seks için olacak zaten
Bu kdarda açık sözlü olunmaz ya ahahhaa
Buradakilerden ne belliydi hepsinin dersi aynı zaten 😜
Çok güzeldi..
7 8 kişiyle görüştüm
Çay içtiğim de oldu süt ictigimde
İnsanlar rahat değil, sen kezbansın
Dedi abaza ahahhahaha aynen kezbanım. ilk kez görüştüğüm adama vermeyincede kezban demişti bana. Anan babana vermeyip başkasına verse o zamanda aynı şeyleri düşünür müydün acaba canım ıı
Tipe bak haaabes maymunu ahahhaha
oldu çokta güzel geçti
Çok tanıştığım oldu ama görüştüğüm yok daha
Yok olmadı
Oldu 2 kere ikiside süper di
Çok zevkli geçti
Olmadı
Sosyal medya da öyle şeylerle uğraşmam şahsen
Olmadi yeniyizz
Oldu sevgili olduk seks yaptık
Evet oldu
olmadıı