Burdan değil gerçek hayatta nerden bulabilirim bu konulardan çok anlamam ama korkuyorum birazda diğer kızlar gibi değilim yanlış birine denk gelirim diye tedirginim ama gerçekten sevgilim olsun istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bulunduğun şehir, bulunduğum şehir olsaydı eğer; gel buluşalım, tanışalım birbirimizi tanımaya zaman ayıralım, ortak zamanlar geliştirelim derdim. Ancak nerede ve kiminle olursak olalım buluşmadığımız, görerek, konuşarak, aktif ve dahil olarak birbirimizi tanımayı seçmediğimiz her yol bize sahteliği, sanalı ve sorumsuz, tek taraflı bir hayatı getiriyor. 🤷♂️ Ben de karşımda gerçek bir insanı isterdim ama bu, burada söyleyerek, düşleyerek olmuyor. Burada bu soruların cevabı ne yazık ki bulunmuyor. Yanlış yerde, doğru sorular geçerli cevaplar alamıyor. Bir şey yapmak zorundasın. Ve rasgele, kim olduğuna bakmaksızın insan tanıyamazsın. Kimsenin öyle bir hataya yeri yok. En azından buradan az çok görüp tanımayı seçtiğin insanlarla buluşmalar planlayabilirsin veya ortak şehirde olduğunuz birini bulabilirsin. Bunun dışında rasgele birini tanımaya çalışmak alakasız sonuçlar getirir. Zamanla, tanıyarak, severek sevgili ol derim. Bunun haricinde ben de hiç bir şey bilmiyorum. Denemedim, yaşamadım. Üzgünüm. 🤷♂️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu sorunun cevabı burada değil bu sorunun cevabı herkesin kendi içinde gizlidir.. Herkes ister düzgün birini fakat uygulama noktasında parası olsun yakışıklı olsun ister çoğu, sen böyle istiyorsun demiyorum yanlış anlama genel olarak böyle.. Once kendine bak ben nasıl bir insanım diye sor? Cevabını ver eksik noktalarini bil artilarini bil ve buna uygun yeni insanlarla tanışmaya bak ama kimseye önyargılı yaklasmadan eğer bu şekilde bir yaklaşım sergilersen onyargilarin sana daha çok yanlış kişileri sunacaktır.. Dikkatli adaletli ve sağlıklı adım atmalisin.. Daha çok yazışmak konuşmak istersen yazabilirsin bana bu konularla alakalı gerçekten iyi bilgilere sahibim.. Cunku çok çektim aşık oldum hoşlandım ama tek taraflı oldu acı çektim istedim istiyorumda hala sevmeyi olmasini şimdi sen böyle sorunca konusasim geldi mesaj atarsan ozelden kendimden bahsedip konuşabiliriz. Allaha emanet ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün özelliklerine çok dikkat et. Ailesine dikkat et senin ailenle aynı mezhepten olursa daha iyi olur. Sana her konuda sahip çıkmalı ve seviyeli bir şekilde görüşmelisiniz. Bence mesleğinede çok dikkat et. Okuduğu okullar çok önemli. Ben fen lisesi mezunuyum orada okuyan çoğu kişi çok iyi insanlar arkadaşlarımdan biliyorum. Spor yapan erkeklerde genelde iyi olurlar bu özelliklere dikkat et bence. Sen değerli bir kıza benziyorsun sakın kanma erkeklere her erkek sevgili olduğu kızla yatmak ister. Ama evlenirken bakire ister haberin olsun çok ciddiyim. Hatta uzun zaman geçmeden onla öpüşme bence. Mesela ilk haftadan öpüşürsen senin önceden de hemen öpüştüğünü düşünür. En önemlisi bağlanma. Bu devirde kimse evlenmiyor çünkü ekonomi çok kötü çoğu erkek ailesinin evinde kalırken bile geçinemiyor
00 Yorumla
+1 yılEğer arkadaş çevreniz geniş değilse yeni kişilerle arkadaş edinmeye bakın bunu yapmak içinde kendinize yeni hobiler edinin ve girdiğiniz ortamda illa hoşlandığınız birileri denk gelecektir. Ama kesinlikle ilişkim olsun kafasıyla düşünüp hareket etmeyin size tavsiyem bir ilişkiye adım atmadan önce karşınızdaki kişiyi çok iyi tanıyın derim yoksa sonra üzülen gene siz olursunuz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
75Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Düzgün insanlar hala var kendimden biliyorum öncelikle bunu söyleyeyim
Korkma yani elbet bir gün karşına çıkar düzgün birisi
Sen sadece düzgün biri ol ve hakettiğin gibi biriyle karşılaşmayı bekle sabırla
İnsanlarla tanışmaktan korkma. Tanışmaktan zarar gelmez sonuçta.
Birini hayatına almadan önce iyice tanımaya bak
Amacının gerçekten seni sevmek mi yoksa cinsellik mi olduğunu anlamak için evlenmeden kesinlikle dokunamazsın bana de. Bu kararına saygı duyarsa ve beklerse amacı cinsellik değildir. Bu aynı zamanda o kaçınmak istediğin kişilerinde senden uzak durmasını sağlar02 Yorumla- +1 yıl
Hayır ya. İki Felak, üç nas. Al sana mis gibi aday
+1 yılDüzgün birini bulmak istersen düzgün bir ortamda araman gerekir misal düzgün bir insan profilini aramam gereken yerde aramalısın örneğin kütüphane gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılKütüphane benimde aklımdaydı
- +1 yıl
Aklın yolu bir temiz bir insan evladı temiz bir yerde olur kütüphanede vakit geçiren biri hem donanımlı hemde zararsın biri olma ihtimali yüksek olan biri olur yani yüksek ihtimalle
Soran+1 yılEn uygun yer aslında evet deniycem teşekkür ederim
- +1 yıl
Bu arada bende kütüphane arıyorum o yüzden rahatlıkla bu tavsiyeyi verdim 🤣 benim için kültürlü ve bilgili bir kadın olması mühim
+1 yılValla ben 26 yaşindayim artık nefret ettim herseyden biri gelse 1 sene sevgili sonra Nisan 6-7 ay sonra düğün net.
Görüşmek istersen isterim gercekten.02 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan istemiyorum teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim :)) normal de konuşabiliriz begenirsen devam olmassa olamaz zaten ama sen bilirsin iyi aksamlar
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yani nereden bulabilirsin bence en temizi arkadaş çevrenden arkadaşlarının arkadaşlarıyla tanışmak daha basit ve arkadaşıından nasıl biri olduğunu öğrenebilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş çevrem yok ama😐
+1 yılSevgili ararsan pek hayırlı şeyler bulmazsın. İyi bi arkadaş ararsan belki onunla ilerde olabilir. Ama doğrudan sevgili aramak seni hataya sürükleyebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılDenk gelirse bulursun. Bunun adresi mı var sanki mk, git Sultanahmette bekle gelir diye bir şey yok ki, hayatındaki insanlar arasından denk gelirse secersin, bu kadar basit
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBu aranmakla bulunacak bir şey deyil, şans ve kısmet işi, siz iyi biri iseniz iyilik ve güzellikler sizi bulur,
00 Yorumla Şans işi o dediğin, arkadaş çevresini geniş tutarak ve yeni insanlarla tanışarak bulabilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe etmeden anlayamazsın sonra insan sarrafı oluyorsun zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün biri istiyorum derken hani bazıları sadece cinsellik için sevgili oluyor ya böyle birine denk gelmek istemiyorum
- +1 yıl
Dediğim gibi tecrübe etmeden anlayamazsın bazı insanlar çok saf silken oluyor insan sarrafı olman gerek anlaman için
+1 yılDüzgün insan sanmıyorum az var ama şans tabiki kısmet nasip bu işler Allah herkesin gönlüne göre versin.
00 Yorumla
+1 yılBen de öyleydim be korksan da bi şey değişmiyor. Ben çok sık ölçer biçerdim. Hep kötü erkeklere denk geldim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırak ve hayatı olağan akışında sürdür.
Eve kapanma.
İçine kapanma.
İnsanlara şans ver.
cut.02 Yorumla- +1 yıl
Benim soruya da bir fikir at reis
- +1 yıl
soru?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftaya ctesi günü saat 12 de Altunizade ol, bende pazar akşam saat 18 de taksimde olacağım 👍 bu şekilde bulacaksın. Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun kaptın düzgün kaymak gibi beni 🤣😅😀🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılKendin iyi olursan kendini yeniliklere kapatmazsan karşına çıkar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her insan ilk buldugunun doğru kişi olmasını ister lakin hep yanilir yaniltirlar
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen daha ilkinde doğru bulan görmedim ben 25 inde buldum o yaşa kadar reddettim. O da çürük mal sorunlu hasta çıktı.
- +1 yıl
Çok güzel yazdın ya
- +1 yıl
Konuşalım mı biraz moralim bozuk da
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pazara, çarşıya çık orada olur zaarr..👍🏻😅🙈
00 Yorumla
+1 yılDışarı çık etrafı göZlemle kalbin hangisinde atarsa git oraya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz nasip olmalı gerçekten bu konuda. Yoksa tehlikeli bir durum bu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılZor, bunca yalnız insanı hesaba katarsak cidden zor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tanışmalara açık ol. İlla çıkar karşına kalbinin seveceği biri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce sosyal olman gerekir arkadaş çevreni genişletmen gerek.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılOf balım çok zor bende öyleyim ve maalesef senin dedin gibi mala denk geldim bruh
00 Yorumla Düzgün kalpli insanların en büyük sorunu bu
00 Yorumla
+1 yılZor biraz, düzgüne ulaşmak çok zor. Denk gelmek şans işi...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Bulunmaz gibi çok zor. Asla kimsenin içini bilemeyiz
00 Yorumla
+1 yılKelin ilacı olsa başına sürerdi. Herkes aynı durumdan muzdarip
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu kısmet meselesi kendini illa gerçek hayattan bulacağım diye adapte etme
00 Yorumla
+1 yılSevdiğin ortamlarda bulun ortak şeyler paylaşacağın biri çıkar illa ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBul an çok zor o yüzden bende hiç uğraşmıyorum yani
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Kimse kötü yanını göstermez. Keşke senin gibisini ben bulsam 😀
00 YorumlaKanka burada bulma zaten. BİM de hafta sonu erkek kampanyası yapıcak. Ordan bulursun
04 Yorumla- +1 yıl
Kanka yer yorumda sen varsın
- +1 yıl
@anonimss677 ne yaparsın. Can sıkıntısı 😁
- +1 yıl
Sorma yaa
- +1 yıl
Ortak arkadaşlardan bulm en azından çoğun huyunu suyunu öğrenirsin onlardan
00 Yorumla
+1 yılOlursun hayırlısı dile güzellik görsellik önemi yoktur bakma karaktere sahip olucak merhametli insan olucak karşılıksız sevip koruyup kollayacak ciddi insan olucak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende istiyorum ama bulamıyorum Antalyada yaşiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak hani popüler kızların ıyyy ezik sünepe dediği tipler varya işte onlar düzgün çocuklar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben de istiyorum da ilk günden para istiyor utanmazlar
00 YorumlaSessiz sakin utangaç çekingen bir erkeğe şans ver öyle bir erkekle konuşmaya çalış çünkü karakteri iyi erkekler karı kız peşinde koşmaz
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlamayın bende reelde düzgün bulamadım çok sıkıntılar çektim belki burdan bulurum diye burdayım
00 Yorumla
+1 yılCok zor isin bu zamanda. sorsan herkes iyi melek gibi
00 YorumlaOncelikle acele etme ve ilgi alanin olan bi kursa yazil oralardan bul
00 YorumlaSürekli arkadaş yap erkek arkadaş tanı ondan sonra aşık olursunuz zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Kadının derdi aşık olmak mı sence 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılbasit arkadas cevrenden samimi ve hos buludugun biri olabilir veya calistigin bi yer vardir ordan bulabilirsin belkide o kisi gelip seni bulur kadere birak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradan değilse buradakilerin fikrini boş ver bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde yok ama cevren olcak arkdaş aracılıyla
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevrem yok ama 😐
- +1 yıl
O zaman işte veya okulda bulman gerek
Düşünürsen ben buradayım, sizinle tanışmak isterim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılrüyanda görürüsün kardeşim
10 Yorumla
+1 yılarayarak bulamazsın bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bende o konuda tedirginim
00 Yorumladüzgün ortamlarda bulabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Olumsuz düşünür isen korktugun şey basina gelir.
00 Yorumla
+1 yıltavlaman lazım
00 Yorumla
+1 yılNasip bu isler ya.
07 Yorumla- +1 yıl
@Amoryum Bu Allahla benim aramda. Yargilamak sana dusmez. Gunahimi alirsin sadece.
- +1 yıl
@Amoryum sanane a*k faresi 🤣🤣 benim gunahim sana mi yaziliyo?
- +1 yıl
@Amoryum 🤣 aynen kanka
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yeterince düzgünsen denk gelirdi zaten
00 Yorumla
+1 yılBence boş ver zaman kaybı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Selam hiç anlamıyorsaniz uzak durun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nerde yaşıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle biri kalmadı ki
05 Yorumla- +1 yıl
30+😃😛
- +1 yıl
28 ya da 29 un altı gerçekten çekmiyor 😐
Zor artik kilay gelsin ☺
00 Yorumla
+1 yılElit ortamlara takıl.
00 YorumlaNamaz kıl Allah'a Sor o sana yol gösterecektir
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında