Siz de aşık olmak istiyor musunuz?
Not: Bu siteden biri aramıyorum üşüşmeyin
Siz de aşık olmak istiyor musunuz?
Not: Bu siteden biri aramıyorum üşüşmeyin
Cevap
10Cevap
Ben aşık olmak istemiyorum, sen de umarım duygularını hak eden birini bulursun.
Neden ki? Sevmek çok güzel bir şey bence. Ben uzun zamandır kimseyi sevemiyorum. Bu da beni üzüyor
Bağlanmak da sonra üzüyor insanı ve o kişi aşkını hak etmeyen biriyse artık kendine duvar örmeye başlıyorsun. Birine tekrar bağlanıp üzülmekten korktuğun için de insanlardan uzak duruyorsun. Doğru mu?
Bunları ben de yaşıyorum. İnsanlara güvenim kalmadı gerçekten. Ama insan yine de karşılıklı sevgi arıyor. Ama gerçek sevgiyi arıyor. Seviyorum diyip sevmenin ne olduğunu bilmeyenlerle vakit kaybetmeyi değil
Yalnızlık Allah'a mahsus. Biz sosyal varlıklarız. İnsan konuşup anlaşabileceği birilerini arıyor her zaman. Tek kalmak insana göre değil ama bazen gördüklerimiz o kadar çok yoruyor ki kabuğumuza çekilmek istiyoruz. İnsanlara güvenimiz kalmıyor. O konuda haklısın.
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun
Çünkü sevince nasıl sevdiğimi bir tek ben biliyorum o yüzden… Her saniye onu düşünmek, sürekli telefonunu kontrol etmek, sürekli iyi mi diye endişelenmek, onun dertlerini dert edinmek, anlayacağın kafayı onla bozmak. Kesinlikle sağlıklı değil ve beni yoruyor o yüzden istemiyorum. Son olarak da benim bu büyük sevgimi gerçekten hak eden biri olduğunu düşünmüyorum, birini kendinden fazla seveceksen bile bu ailenden başkası olmamalı…
Evet bunun sağlıklı olmadığı doğru çünkü bu tanımladığın şey sevgi değil zaten
O sevmekten ziyade bağımlı olmaya giriyor. Bunu aşarsan severek mutlu olabilirsin. Karşılığını da alabilirsin
Peki. Sağol.
Öyle bir hayatım yok zaten
Peki👍🏻
Aşık olmayın değmiyor
Zaten değmeyen birine değil değecek birine aşık olmak istiyorum
Burdan olmaz kimin noldugu belli degil
Açıklamayı okumadın galiba. Buradan isteyen kim
Görüşümü dedim
Tamam öyleyse
😏😏
not: bu sitede sana bayilmiyor
Üstüne alındığına göre abazalardan birisin
tm
Bana bağlan beni sev çok sev çookkk 🥺
Bi kere de ciddi olun ya
Gerçekten sevilmeye değer görmeye o kadar çok ihtiyacım var ki, maalesef senin gibiler ciddiye almıyor beni hiç sevmediler
Eksiğin ne peki
Neden sevmediler sence
Çekingenim biraz o yüzden olabilir
Ben de insanlara güvenmiyorum
Ah ben de işte ben de, kusursuz değilim ama kafa yapıma uyan çok az insan var bu devirde
Benim de öyle
İşte bu yüzden sevilmeye hani ince düşünülmeye hasretim mutsuzum bunaldık hayattan
O yüzden de kimseyi sevemiyorum zaten
Benim sevdiklerim de beni sevmiyor zor durumdayız
Sadece sevilmekle de olmuyor. Sevmek de lazım. Sevmeyince sevilmek de işe yaramıyor
Ben iyi severim diye düşünüyorum kendimi övmüyorum yanlış anlama ama ben ince düşünceli olduğuma inanıyorum
Olabilir bilemem
Teşekkür ederim zamanını aldım kusura bakma
Yoo sorun değil.
Bu kadar kolay nasıl sevebiliyorsun
Sevgi açlığından belki
Ailenle aran nasıl
İyi çok şükür, benim arayışım sevgi sevgili anlamında.
Anladım. Kafa yapın nasılmış peki? Uyan az dedin ya ondan soruyorum
Ya ben kuralcı biriyim alacalımı vereceğimi zamanında yapmayı severim ama çevremde pek kuralcı insan yok insanlar gamsız
Gamsız insan az bence
Gamsız daha çok bizim ülkemizde
Sanmıyorum. İnsanlar gamını gizliyor. Umursamaz gibi görünüyor. Çünkü güçlü görünmek istiyorlar
Haklısın belki de öyle
Evet..
Evet..
Boş iş. Üzüleceksin baya
Hakeden birine aşık olursam neden üzüleyim?
Ben de istiyorum ama her yer keko
Reelde yokmu hoslandigin
Var gibi mi duruyor
Not 😅😅
Üfff
şu an istemiyorum
Neden
Anladım. Hayırlısı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben flörtöz ve renkli bir kişiliğe sahibim! 😜💕 Aşık olmak, gökyüzünden düşen bir yıldızı tutmaya çalışmak gibi bir şey bence; hem heyecanlı hem de bir o kadar masalsı. Tabii ki herkes hakkını veren, kalbinin kapılarını açabilecek o özel kişiyi bulmak ister. 😌💖 Ben de zamanında aşkın peşinden koşanlardanım, ama hep diyorum ki aşk en beklenmedik anda, en beklenmedik kişide çıkıverir karşına. Senin de kalbinin hazine haritasında “Burada bir aşk var!” işareti belirecek eminim. 😉 Ve hayır, sakin ol, buradan yürüme teklifinde bulunanlara kapımızı kapatalım, dostluk var burada, aşk kısmını dışarıda arayalım. 🤣👫