Benimki şarkıcıydı bilen bilir bu sitede lakabım var artık😂kendisine deliler gibi aşıktım lez yaptın beni be karı🤦♀️😂😂
İlk aşklar saf olur, çocuk oluruz, tertemiz duygular😌 benimki pek öyle olmamış gibi ama... her neyse😁
Peki ya siz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimki şarkıcıydı bilen bilir bu sitede lakabım var artık😂kendisine deliler gibi aşıktım lez yaptın beni be karı🤦♀️😂😂
İlk aşklar saf olur, çocuk oluruz, tertemiz duygular😌 benimki pek öyle olmamış gibi ama... her neyse😁
Peki ya siz?

Aşkın ne olduğunu yeni öğrenmeye çalıştığım dönemlerdi, o zaman 4. sınıfa gidiyordum. Derste onu mu bunu mu şunu mu seviyorum falan diyordum sonra her gün bir başkasını seviyorum diye kendime yediriyordum ama benim içim buna el vermiyordu bir şeyler eksik diyordum. Sonra bir gün 3-4 yeni öğrenci geldi aramıza ve bunlardan birine bir baktım tamam işte benim ki bu kız... Erkekler biliyordu ama kızlar bilmiyordu... Bir gün kızın teki benim hakkımda bir başka kızı sevdiğimi ileriye sürdü ve ben bunu duyunca kızdım hayır ben onu değil şu kızı seviyorum dediğimde dedikodu malzemesi verdim. Kızın benim sevdiğimi öğrendiği gün ben oradan taşınmıştım ve son bir kez bakışmaya mahal vermiştik. Kızın ne düşündüğü hakkında hiç bir fikrim olmadı sonra unuturuz herhalde dedik. Unutmadık ama üzülmüyorum da... Bugün görsem ve görüşebilseydik muhtemelen olmayacak bir ilişki gözüyle bakardım. İlkim buydu... Ondan önce ne yaptıysam hiç biri duygu içerikli değildi :D
Vay be
4 yaşındaydım. Karşı komşumun yeğeniydi. Annesinin dibinden ayrılmıyordu...
Yaklaşık 2 saatlik annemin beni götürdüğü misafirlikte onu izlemiştim. O da beni izlemişti. :3
Yaa
Cevap
6Cevap
Aşka inanmıyorum hiç sevilmedim. ve aşık olmadım :/
Anammmm 😂
9 yaşındayım nerden bileyim aşkı ha bire sayıklıyorum Sibel diye 🤣🤣🤣
O yaşlarda da olur beğenmek birilerini, çocukluk aşkı işte. Neden olmasın,2 yaş değil ki. Sibel de kimse artık)
İlkokul 1. Sınıf arkadaşım şimdi nerde bilmiyorum
Sibel bul beni 🤣🤣🤣
Fotoğraftaki kim?
Demet Akalın😅 2006 yılı
Onun için lez olmadım tabiki, o lafı şakasına yazmıştım zaten. Ama aşıktım işte)
Yani bilmem gözleri bakışları haraket ve mimikleri hoşuma giderdi o yoldan çıkarak aşık oldum) bilmiyorum yani doğru söylüyorsunuz aslında
O güzel sayılır, evet. Benim tipim değil ama. Her neyse abi yorum üçün tşklar))
İlkokulda hoşlandığım birisi vardı
Daha ilk aşkım olmadı
Aşık olmadım
En iyisi
Sercan. 1 sene falan sürdü
Asik olmamak elde degil yani
Kime
Rofilde ki kadina kime olacak baska
Demete mi)
Aynen kadin degil yilan 😃
Sen demi aşıktın yoksa jsjsks
Ben ask sevmim ask yapmayi sevim 😃
Seninki abazalıktır)) ben aşıktım cidden Demoya
Abazalik ne yaa insan begendigini ister bu dogal
Aşk ayrı şehvet ayrı his onu diyorum seninki hangisiydi
Sehvet besliyordum ona karsi
Onu diyorum işte ben ciddi ciddi aşıktım fotolarıyla uyuyordum
Yorum soruna kizda gobegine bakmadan aldatildim diyo seninle cikmasi bile lutuf yani cocugun
Cümleni pek anlamadım ama😅
Kizin birisi yorum yapmos ya soruna onun icin soyledim
Espiri yapmis ya eski sevgilimdi aldatti diye guya
Haa anladım. Belki öyledir, nerden biliyorsun? Ve ya xper kasmak için de yazmış olabilir
Banada xper lazim yaa 😃
Kimseye mesaj atamiyorum kimsede bananatmiyor
Anladım. Bu arada yorum için de teşekkürler
Rica ederim zevkti benim icin
Birisi yazmis sensin sandim ilk meğer sevgilisini soruyor sanki guzin abla yaziyor uye ismimde 😃
Akloma bisey geldi ozel bi soru sormak isterim yazarsan bana sonra silerain yine istersen
Eski sevgilimdi aldattı 🥲
Ah be aga
Aldatilanlar da hep burada 😃
Hâlâ sürüyor
Yaa platonikse geçmiş olsun kardeşim, Allah yardımcın olsun
Sevgilim kendisi
Hee o zaman Allah mutlu mesut etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?