Aşk İlişkileri İlk aşkınız kaç yaşınızdayken oldu ve kimdi? delibikiziste Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bende şarkıcıydı bilin bakalım kim bu güzel😍💛 #yıl2006 😎Peki ya sizde?) İlk aşkınız kaç yaşınızdayken oldu ve kimdi? Cevapla Aşk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Ozman da çirkinmiş bu kadın Allah düşmanıma böyle çirkinlik vermesin 1 4 Yorumla delibikiziste +1 yıl Ya abartmayın be Yorumla SuRPriSeloVE55 +1 yıl Öyle tabi kadın dediğin nezaketli kibar olur bu bildiğim hanzo Yorumla delibikiziste +1 yıl Hiç kimsenin sevmediği şeyi sevmek çok güzel ve ayrıcalıktır😎 Yorumla SuRPriSeloVE55 +1 yıl Kendine aşık bi kız negüzel ….. Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kim olduğunu da demeyelim şimdi, 8 yaşında iken, sınıftan birisiydi. 1 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Demet Akalın'ın güzel görüldüğü bu dünyada hepimizin şansı var arkadaşlar. Yürümeye devam dhdhhs 1 0 Yorumla
susbenimsin Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Ben çok küçükken Sibel Bilgiç e aşıktım sonrada Bengüye aşık olmuştum 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2015 yolundaydı yeni okulumda ilk gunumde ilk görüşte aşık oldum ona. 1 0 Yorumla
thisisthefireplace Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Ünlüye aşık olmak ne ya aşk i bu kadar basit göstermeyin Allah aşkına 0 1 Yorumla delibikiziste +1 yıl İlk ve çocukluk aşkları böyle başlar çoğu insnada oldu sende olmadı diye küçümseme Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Oğuz Yılmaz hanımefendi 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 2002 2003 sanırım emre 😃 okul arkadaşım. 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Ortaokuldayken baska okuldan bir kizdi 1 0 Yorumla
Nickyok103 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Adam buna çektim demiş fotoyqmi çekmiş abazan 1 8 Yorumla delibikiziste +1 yıl Ben de anlamaya çalışıyom sorsana bi😂 Yorumla delibikiziste +1 yıl Diğer profilden neden engelledin kardeşim hasta mısın küfür mü ettim naptım ya Allah Allah Yorumla Nickyok103 +1 yıl 1. Videoya çekmiştir.2. Engel atan kim anlayamadim Yorumla delibikiziste +1 yıl Tm yanlış anladım. Hangi video? Yorumla Nickyok103 +1 yıl Adam çekmeye deyince anladın degilmi ne cekiyor Yorumla delibikiziste +1 yıl Ay tabikide ben kendim Demete o kadar çekdim ki kız pozisyonunda😂 Yorumla Nickyok103 +1 yıl Lezlik var mı sende Yorumla delibikiziste +1 yıl Lezim tabiki Yorumla
BadFordd Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Allah affetsin bunada çektim 1 12 Yorumla delibikiziste +1 yıl Demete mi sjsjsjsj Yorumla delibikiziste +1 yıl Fotoya mı çektin yani şimdi mi yoksa o zamanlar mı Yorumla BadFordd +1 yıl 12-13 yaşlarımda Yorumla BadFordd +1 yıl birde nez e onun alüminyum folyo kaplamalı karpuz gtnü yarmak isterdim hep :d Yorumla delibikiziste +1 yıl Ben Demete baya baya bayılıyordum 1 2 günlük değil hani 4 yıllık anormal bi fanlık🤦♀️ Yorumla BadFordd +1 yıl sende anornalsin Yorumla delibikiziste +1 yıl Ee farklı bişey mi söylefim onu diyom işte sjsjdjdh Yorumla BadFordd +1 yıl bırak bu lezliği normale dön bi bacak omza islama davet ediyorm Yorumla delibikiziste +1 yıl 26 yaşına kadar dönemediysem bundan sonra da olmaz... Hastalık gibi bişey bu çocukken anlarsın nedenini anlamazsın ama Yorumla BadFordd +1 yıl anladım da bi tadına baksaydın Yorumla delibikiziste +1 yıl Ya yok ya fotolara falan baktım, iğrenç geliyor Yorumla BadFordd +1 yıl bizimkisi kanal İstanbul değil be abla Yorumla
kaansadeceya Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 2006 mı 3 yaşımdaydım 1 4 Yorumla delibikiziste +1 yıl Ben 11. Çok güzel ve özel yıllardı benim için Yorumla kaansadeceya +1 yıl Ne güzel beni de seviyorlardı aa küçük kaan Yorumla delibikiziste +1 yıl 😂😍 Yorumla kaansadeceya +1 yıl 🥺 Yorumla
_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bülent Ersoy 1 2 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Resimdeki yani Bülent Ersoy puahahaha yanlış şee olmasın Yorumla delibikiziste +1 yıl 🤦♀️ Yorumla
Katalitik Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. ben deniz.hala aşığım kadına 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Demet akalın bu 1 2 Yorumla delibikiziste +1 yıl Doğru buldunuz madalyanızı vereyim🥇😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya evet madalya istiyordum bende teşekkür ederim 😅 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Ilkokulda ikizlerdi 1 0 Yorumla
Eemrece Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Lezbiyen mi bu 1 2 Yorumla delibikiziste +1 yıl Evet Yorumla Eemrece +1 yıl Adamsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ozman da çirkinmiş bu kadın Allah düşmanıma böyle çirkinlik vermesin
Ya abartmayın be
Öyle tabi kadın dediğin nezaketli kibar olur bu bildiğim hanzo
Hiç kimsenin sevmediği şeyi sevmek çok güzel ve ayrıcalıktır😎
Kendine aşık bi kız negüzel …..
Kim olduğunu da demeyelim şimdi, 8 yaşında iken, sınıftan birisiydi.
Demet Akalın'ın güzel görüldüğü bu dünyada hepimizin şansı var arkadaşlar. Yürümeye devam dhdhhs
Ben çok küçükken Sibel Bilgiç e aşıktım sonrada Bengüye aşık olmuştum 😂
2015 yolundaydı yeni okulumda ilk gunumde ilk görüşte aşık oldum ona.
Ünlüye aşık olmak ne ya aşk i bu kadar basit göstermeyin Allah aşkına
İlk ve çocukluk aşkları böyle başlar çoğu insnada oldu sende olmadı diye küçümseme
Oğuz Yılmaz hanımefendi
2002 2003 sanırım emre 😃 okul arkadaşım.
Ortaokuldayken baska okuldan bir kizdi
Adam buna çektim demiş fotoyqmi çekmiş abazan
Ben de anlamaya çalışıyom sorsana bi😂
Diğer profilden neden engelledin kardeşim hasta mısın küfür mü ettim naptım ya Allah Allah
1. Videoya çekmiştir.
2. Engel atan kim anlayamadim
Tm yanlış anladım. Hangi video?
Adam çekmeye deyince anladın degilmi ne cekiyor
Ay tabikide ben kendim Demete o kadar çekdim ki kız pozisyonunda😂
Lezlik var mı sende
Lezim tabiki
Allah affetsin bunada çektim
Demete mi sjsjsjsj
Fotoya mı çektin yani şimdi mi yoksa o zamanlar mı
12-13 yaşlarımda
birde nez e onun alüminyum folyo kaplamalı karpuz gtnü yarmak isterdim hep :d
Ben Demete baya baya bayılıyordum 1 2 günlük değil hani 4 yıllık anormal bi fanlık🤦♀️
sende anornalsin
Ee farklı bişey mi söylefim onu diyom işte sjsjdjdh
bırak bu lezliği normale dön bi bacak omza islama davet ediyorm
26 yaşına kadar dönemediysem bundan sonra da olmaz... Hastalık gibi bişey bu çocukken anlarsın nedenini anlamazsın ama
anladım da bi tadına baksaydın
Ya yok ya fotolara falan baktım, iğrenç geliyor
bizimkisi kanal İstanbul değil be abla
2006 mı 3 yaşımdaydım
Ben 11. Çok güzel ve özel yıllardı benim için
Ne güzel beni de seviyorlardı aa küçük kaan
😂😍
🥺
Bülent Ersoy
Resimdeki yani Bülent Ersoy puahahaha yanlış şee olmasın
🤦♀️
17 yaşında evli bir kadınla