Bir çıkıyorum giriyorum aynı kiişiler 30 mesaj atmak nedir birde yanı laflar hiç mi bıkmıyorsun bu kadar zdysan git gene evine gerçi paran da yok fakir bu kadar başına vurduysa tipik klasik varoş erkekleri

Bir çıkıyorum giriyorum aynı kiişiler 30 mesaj atmak nedir birde yanı laflar hiç mi bıkmıyorsun bu kadar zdysan git gene evine gerçi paran da yok fakir bu kadar başına vurduysa tipik klasik varoş erkekleri

Bence tanımadığınız hiç konuşmadığıniz ya da yüz yüze bile gelmediğiniz kişilere yakıştırma yapmanız ne kadar vicdanlı bir davranış sizce.
Evet hayat bize kötüyü çirkini yaşattığı kadar iyiyi guzelide gösteriyor.
Tabi görebildiğimiz kadar.
Haklı olabilirsiniz yaşamınız boyunca kötü seylere tanık olmuş değerinizi bilmeyen kişilerle bir ilişki kurmuşta olabilirsiniz bunu da anlayabilirim.
Ama bundan sonra karşınıza sizin değerinizi bilmeyen kişilerin çıkmayacağı ya da bütün erkeklerin bu şekilde olduğunun bir kanıtı değildir.
İlk önce düşünelim ve ilk soruyu kendimize soralım.
Ben nerede hata yaptım?
Bunu sorabildigimiz sürece daha az hata yapabilme ihtimalimiz var.
Kimse 0 hata ile yaşayamaz.
Bunu unutmayalım.
İlk önce kendimize doğru söylemekle başlayalım.
Kimse dört dörtlük olamaz.
Çünkü biz insanoğluyuz.
Cevap
8Cevap
Kesinlikle haklısın. Tipsiz özgüvensiz KızlarSoruyor sitesinden kız düşürmeye kalkışıyorlar nwpwkwpkwpwkwlw instagramdan kimse yüz vermeyince buraya sarmış budalalar
Yine de çoğul konuşmayalım
Adam bıkmıyor her gün giriyorum aynı tip 30- 40 mesaj birden atıyor izliyorum diyorum ne zaman bıkacak hala yazıyor bu nasıl azgınlık arkadaşım bu kadar mı düştün sen ailene de saldırırsın sen şimdi nereden düşürüyor düşürsün umrumda değil bunlar nereye giderse aynıdır değişmez
Allah affetsin güldüm mwmsmsm Yaş ortalamaları kaç
O kadar işsiz ve boş var ki üzücü bir durum. Sıkılmadan gülnlük atan var 😂
Hic deme ya anlamıyorum üst üste hep ayni mesaj, hic mi işleri yok
Tanımadan yargılayan egolu biz kız daha
Kapat mesajlari
Nasıl bir umuttur lan bu :d
Her erkek böyle değil.
Saygısızlık.
İdare et ablası
Yokluk
Sen neden gizlendin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?