Biri vardı ve duygularım ona karşı arkadaşça iken zamanla değişmeye başladı ona çok alıştım sevdim ve bayağı tutulmaya başlamışken bir gün sabahın köründe arayıp ben gidiyorum istifamda kararlıyım dedi. İkna etmeye çalıştım ısrar ettim ama dinlemedi. Başlarda zor oldu yokluğuna alışmak ama zamanla alıştım. Tam bir yıl sonra bugün sabah şubedeydim muhasebe aradı burçak hanım gelmiş sizi görmek istiyor deyince kalakaldım telefonda. Tamam dedim bir geldi bu sefer daha da kalakaldım. Çok şık giyinmiş çok güzel görünüyordu hani insanın canını acıtacak cinsten bir şıklık.
biraz konuştuk havadan sudan bana bir hediye verdi. üzerinde ismimin yazdığı bir kalem ve kum saati. Hediyeyi verdikten sonra da hoşçakal dedi yine gitti. Şimdi bunlar ne demek anlamadım ayrıca bütün bağlarımız kopmuşken 1 sene sonra böyle süslenip püslenip tekrar neden karşıma çıkıp sonra da yine ortadan kayboldu onu da anlamadım.
kızlar sizi anlamak niye böyle zor ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
kimse kimseyi anlayamıyor artık cinsiyet de kalmadı 🥴 kum saati, geri geleceğim demek değil de ne şimdi.. belki sebepleri vardır eğer engeller sebepler vs yoksa sebep kendi ruhsal sıkıntıları olbilir (deli demiyorum kadına ama git geller olabilir narsist olabilir bencilce bir tavır gibi gözüküyor dışardan çünkü bir sebebi yoksa.. ) bilemedim ağabey.
Ya şöyle ki işe ihtiyacı vardı babası kalp krizi geçirmişti o zaman. Ben de bölge müdürüyüm bimde. İşe aldım onu.
Allah var çok çalışkandı zehir gibi aklı vardı geldiğinin daha birinci ayı müdürden bile çok iş yapıyordu. Ben de içten içe hayranlık duyuyordum ona ve çok da samimiydik anlaşıyorduk her şey tatlıydı. Sonra bir sabah aradı beni istifa ediyorum eğitimime devam edicem dedi. Niye birden kararı değişti iki gün önce birlikte güldüğümüz kız niye birden gitmek istedi anlamadım ısrar da ettim ama dinlemedi.
Şimdi de hukuk kazanmış. Onu söyledi işte. Giyimi falan iş kadınları gibi. Sanki o genç kız gitmiş genç bir kadın gelmiş gibi.
Ya niye yeniden kendini hatırlatıp kayboldu ki
kendi hakkında bi kırılma noktası yaşayıp hedefler belirlemiş, her şeyi geride bırakıp bir başarı elde etmiş, rahatlayınca da seni görmek sana da kendini göstermek istemiş.. kum saati, bekle demek olabilir, unutmadığını işaret olabilir ya da bu tarz olmayan anlamlar içerebilir her şey mümkün. sen düşünme, tahrik edici bi davranış düşündürtmek delirtmek için ama sal gitsin geleceği varsa gelir sen yoluna bak, onun yaptığı gibi.. bence.
Dimi ya resmen tahrik edici bir hareketti bu yaptığı. “Ne kaybettiğine dön de bir bak” der gibiydi ama sorun şu ki ben onu kaybetmek istemedim kendi gitti.
Part time iş teklif etmemi düşünüyor olabilir mi diyeceğim ama hukuk okuyan öyle prenses gibi giyinen kız artık ölse markete dönmez. Valla nereden baksan değişik hareket. Kadınlar yeryüzünün en değişik varlığı
ya bana göre de adamlar, çünkü bi şekilde bambaşka bir bakış hissediş düşünce yapımız var 🥴 kadınlar da biraz şunu öğrenmeli, net olsun.. gerçekten düşünme, ben hoşlanmadım bu durumdan, niyeti iyiyse günün birşnde açıklar sana, yok say önüne bak derim gerçekten. bencilce geldi biraz
Kesinlikle katılıyorum. Valla siz ne kadar net açıkça konuşuyorsunuz keşke herkes her şeyi böyle çaat çaat diye söylese de imalı yollarda sürünmesek. İyi geceler size
keşke keşke. belirsizlik korkaklık bencillik sürümceme çok yordu artık her iki cinsi 😬 iyi geceler dilerim.. her zaman merkezde sen varsın, önce can sonra canan..
Valla çok harbi kadınsın çok teşekkür ederim aklınla yol gösterdin rehberlik ettin. Sözlerini kulağıma küpe yaptım merak etme😅
darısı kendi başıma. teşekkürler dostum, mutluluklar 🌒😬🥴
Çok mutlu ol arkadaşım😊
🙏🏻🤗
Nasikiz